Hi mooierd, verlang jij ook zo naar:

Ondernemen van Alignment, vanuit een sterke connectie met je intuitie, wat leidt naar rust, plezier, joy, fijne moneyflow en overvloed op alle gebieden. ????❤️???? 

Het helder hebben wie nu jou ideale klant is, wat zij nodig hebben en vanaf deze plek een afgestemd onweerstaanbaar 1ste offer voor je soulmate klanten creëren? 

En dit onweerstaanbare offer, succesvol, zonder pushen, zonder stress, maar vanuit flow lanceren?

Weten wat je van dag tot dag kunt doet, om je boodschap te delen. Om marketing op jouw eigen manier te doen. De Soul way?

Een superfijne relatie met geld, zodat je nooit meer schaarste en tekort hoeft te ervaren, niet in je mind en dus ook niet in je portemonnee? 

Een business die 100% jou is?

 

 

…Nu doe je business op een manier die niet voelt als jou…

Wil jij jouw bedrijf in lijn brengen met datgene, waar jij tot in iedere cel van je lijf in gelooft. Met waar je voor staat. En met wie jij bent. En met wat je wilt betekenen in deze wereld?

 

Dan ben je hier op de juiste plek: 

 • Je bent een soul gedreven coach, een leider van deze nieuwe tijd
 • Je wilt voluit gaat staan voor waar jij in gelooft, ongeacht wat anderen van je denken, wat normaal is of wat hoort
 • Je wilt geen concessies meer doen, niet in voorwaarden, niet in prijzen, niet in tijd, niet in klanten en zeker niet qua resultaten
 • Je wilt een business die jou IS
 • Je bent een expert in jouw vakgebied, en je bent klaar, om nog veel meer mensen te bereiken, om die plek te claimen en te ownen.
 • Je verlangt ernaar om onafhankelijk te zijn, zodat je de mening van anderen naast je neerlegt en, compleet zelfleiderschap gaat nemen
 • Jij bent klaar om die Leider te zijn in je business
 • Je wilt een business realiseren op jouw voorwaarden en op jouw manier
 • Jij hebt altijd je klanten centraal gesteld en, nu is het tijd ,voor een business die jouw dient, vanuit liefde voor jezelf.
 • Je wilt verdienen wat je waard bent, je wilt leven in overvloed en vanuit onbeperkte mogelijkheden.
 • Je wilt leven en werken vanuit die magische staat van ZIJN

  Welkom bij Manifesteer je Imperium

  ‘You playing small, does not serve the world’

  Right? En zeker nu niet…

  Als ik het woord Imperium noem, wat doet dat met jou? Denk je nu;’ Nou, nou, nou, poe poe’ – Lees dan vooral NIET verder

  Maar ga jij AAN bij het woord Imperium? AWESOME!

  Dat kleine stemmetje, dat je toefluistert en zegt dat je voor meer geboren bent. Voor grootsheid. Voor een leven vanuit ZIJN en flow – dat stemmetje dat jou vertelt dat je kunt ZIJN, DOEN, ONTVANGEN wat jij maar wilt in jouw leven — yep, dat stemmetje vertelt de waarheid.

  ECHTER, laat je, je nog te vaak overstemmen door die grote stemmen, die niet van jou zijn. Dat kleine stemmetje, die innervoice, die wordt jouw kompas en de rest…………de fik erin.

  Het is tijd om naar je innervoice te luisteren, om ernaar te handelen, om te ZIJN, om te doen, omdat het simpelweg niet anders meer kan……….en dat voel jij ook!

  Je hebt het vaak genoeg naar beneden geduwd, als een strandbal het maar onder water blijven duwen…wat? Het verlangen om te doen waarvan je al jaren lang weet da je hier voor geboren bent……en je hebt een miljoen praktische redenen gehad om het niet te doen, waarom het niet kan en waarom jij niet……….

  Why not 

  Why not you

  Why not you now!

  Precies, de tijd is NU

 

 

Laten we bij het begin beginnen:

6 jaar geleden verzamelde ik al mijn moed en startte ik mijn coachingsbusiness.

Geen geld. Geen mentor. Geen team. Ik startte met wat ik zeker wist op dat moment.

Ik heb een hoop geleerd, op de harde manier.

Soms was het vreselijk. Maar ik zocht het uit, creëerde door, bouwde mijn bedrijf week na week, maand na maand…..én ik redde het. 

Ik kon genoeg omzet draaien om mijn parttime loondienstbaan op te zeggen.

Twee jaar later ging ik vrouwelijke ondernemers begeleiden in het intuïtief ondernemen

Inmiddels heb ik al tientallen mooierds geholpen om winstgevende business te realiseren. ( zie de testimonials op deze pagina )

 

…Vandaag de dag begeleid ik intuïtieve onderneemsters, naar een 100% afgestemde business, zodat zij binnen no time, meer vertrouwen, meer joy, meer omzet en meer vrijheid ervaren…

Sommige mensen noemen mij ‘De manifestatie Queen’ omdat ik alles manifesteer waar ik naar verlang, nergens meer consessies in doe, geleerd heb om mijzelf op de eerste plaats te zetten en simpel gezegd een leven en business creëer waar mijn hart en ziel van in de fik staan. Iedere keer weer. Inmiddels woon ik ook nog met mijn hele gezin op het prachtige Curaçao.

Er is een hoop veranderd in mijn leven sinds ik mijn business startte……..

MAAR HET MOOISTE IS TOCH, DAT IK KAN DOEN WAAR IK ECHT GELUKKIG VAN WORDT EN EEN BIJDRAGE KAN ZIJN VOOR ANDEREN OM HUN DROOM WAAR TE MAKEN EN DAARBIJ HEB IK EEN BUSINESS DIE VOOR MIJ ZORGT. #GRATEFULAF

 

De concepten die je leert in dit programma, zijn de bouwstenen, van het meervoudige 6 cijferige bedrijf wat ik vandaag de dag heb. 

Ik ben over the moon excited om jou te helpen om je business op te (door) starten en te laten groeien.

 

 

MANIFESTEER JE IMPERIUM IS ONTWIKKELD OM JOU TE HELPEN BIJ:

Het integreren van vertrouwen in het manifestatieproces. Jezelf toestaan om geld te verdienen door JEZELF te zijn.

Om jezelf te positioneren in jouw branche

Om jouw unieke boodschap helder te krijgen, zodat klanten je weten te vinden.

De money making mindset die nodig is voor een winstgevende business 

Weg met uurtje factuurtje, maar je eerste goed betalende klanten te manifesteren

 

PRISCILLA MASSAAR

 

Samen werken met Monica is echt heel waardevol. Ik hou van haar ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Dit geeft ze ook door in haar coaching waardoor ik snel mijn belemmerende overtuigingen om kon buigen. In haar 1-op-1 coaching heeft Monica me vooral geleerd om te werken vanuit mijn eigen kern zodat dingen gemakkelijk en in flow mogen ontstaan. Geen kant en klare oplossingen voordragen maar de antwoorden vinden in mijn eigen schatkamer. Dit is echt het meest waardevolle wat ik van haar heb mogen leren. Hier pluk ik de rest van mijn leven de vruchten van!

 

Wat ik heel erg waardeer aan Monica is haar eerlijkheid en humor. Ze belooft geen gouden bergen maar als je met haar adviezen aan de slag gaat dan levert je dat zeker de meest haalbare resultaten voor dat moment op. Samenwerken met Monica is een feestje! Serieus, straight to the point, lachen, huilen alles komt voorbij als je met haar samenwerkt.

 
Monica heeft mij geleerd en het vertrouwen gegeven dat leven en business echt vanuit flow mogen ontstaan en dat ik de dingen mag doen op mijn voorwaarden. Ik raad iedereen aan die dit ook wilt gaan ervaren om met Monica te gaan samenwerken. 
Lieve Monica, dank je wel voor alles! Je bent een bijzondere vrouw en mijn soulmatecoach.
 

HEIDI WESTERVELD

Het ‘programma Manifesteer je Imperium’ brengt je krachtig naar de waarde die IN jou zit om te delen met de wereld. Je creëert een stevig fundament en de opdrachten helpen je om helder te krijgen om vanuit jouw mooie ZIJN keer op keer weer keuzes te maken die bij jou en dus je bedrijf passen. Ik raad dit programma aan voor ieder die wil ondernemen vanuit het hart en een bedrijf wil runnen dat voor jou zorgt! “ – Heidi Westerveld

MODULE 1

Hoe je je intuitie kunt inzetten om je business te laten groeien: Ik neem je mee in de ins en outs over je intuitie, over hoe je jouw tekens kunt herkennen en erkennen en op welke manier je intuitie met je communiceert. En het allerbelangrijkste: Je leert wat het verschil is tussen je angst en je intuitie en je ontdekt de geweldige mogelijkheden waarmee je je intuitie kunt inzetten om je business te laten groeien.

 

MODULE 2

Hoe je jezelf positioneert in je branch: Hier gaan we inzoomen op jouw ideale klant en wat zij nodig hebben. Als je weet wie je klant is, wordt het vinden van deze persoon makkelijker. Geen zorgen: Ik weet precies welke vragen te stellen om dit helder te maken. In deze module ontdek je ook hoe je energie achter je gelddoelen kunt zetten en creëeren we een onweerstaanbaar 1ste offer voor je klanten

 

MODULE 3

Hoe je je jouw diensten creëert & lanceert: In deze module gaan we een heel gaaf aanbod maken en neem ik je mee, in de energie van verkopen en maak je jouw eigen lanceerplan. 

 

MODULE 4

Hoe moeiteloos & fun marketing eigenlijk kan: Geloof in jezelf. Deel je boodschap & Creëer je business. Als jij niet in jezelf gelooft, kun je het ook niet verkopen. We gaan het hebben over de belemmerende overtuigingen die in de weg staan om geld te verdienen met je business en hoe je hier door heen kunt breken. En natuurlijk hebben we het over wat je van dag tot dag doet, om boodschap te delen. Incl een checklist om marketing op jouw eigen manier te doen. De Soul way!

 

MODULE 5

Hoe je een onweerstaanbare fijne relatie met geld opbouwt: Laten we eerlijk zijn: er is niets mis met het verlangen om (veel) geld te verdienen. Om een grote geldshift te maken, moeten we erachter komen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik heb de perfecte vragen en zielvoedende oefeningen voor je om daar daadwerkelijk een grote shift in te maken. Plus een Done-for-you heleboeltje nieuwe   overtuigingen rondom geld verdienen met je coachingsbusiness.

 

MODULE 6

Hoe je je wijsheid kunt implementeren: Dit is de week om de hartjes op de i te zetten. Plus wat supereffectieve ‘huiswerk’ opdrachten – to get shit done – your way. 

 

 

Yess, onwijs gaaf dat jij kiest voor een Badass Soulaligned winstgevende business!

1 van die dingen die mij en mijn werk onderscheid; Is dat ik het praktische en energetische van een business bouwen combineer.

Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die dingen waar je naar verlangt. Maar ook hoe je social media kunt inzetten, op een manier die bij jou past, om je tribe te laten groeien, om te connecten met je soul mate mensen, zodat mensen ze zich herkennen en thuisvoelen in je boodschap en dat ze gek zijn op je werk en graag van je willen leren. 

Dit concept, het praktische en het energetische neem ik zelf mee in iedere beslissing die ik maak en systemen die ik creëer. Een business helemaal in lijn met wie ik ben, dat gun ik jou ook!

FLOORTJE TIELEMAN

Het programma was echt een cadeautje. In enkele zinnen mijn resultaat: Ik ging afstemmen op mijn missie & op mijn schoonheid. Ik kreeg concrete handvaten om af te stemmen op alle HOERA’S i.p.v. alle ‘ja, maars’, om daar dan vervolgens mee aan de slag te gaan. Gesteund door een betrokken groep vrouwen. Ik voel mij een gelukkiger mens, sta steviger in mijn schoenen en ik ben mezelf dankbaar dat ik ben ingestapt bij Monica :-).

MASCHA PLATELL NAROLD

Lieve Monica, sinds ik ben ingestapt, maak ik veel organische groei mee, ik ben pas bij de derde module die op me staat te wachten. Ik heb mijn challenge die ik ga geven en ook daar stromen de aanmeldingen binnen. Gisteren op de sportschool sprak ik een vrouw en die is mij meteen gaan volgen en heeft zich dezelfde avond ook ingeschreven op mijn challenge. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit programma energetisch enorm veel te weeg brengt. En een pad heeft geopend van mijn verhaal en zijn te delen. Lieverd, ik kan niet meer dan mijn dankbaarheid tonen en mezelf bedanken dat ik deze stap heb gezet. Dank je wel, voor dit mooie programma, en dat jij jij bent. 

Is dit programma alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, coaches, healers & trainers in mijn programma’s zitten. Dit zijn allemaal bewuste ondernemers die op hun eigen, unieke manier willen ondernemen. Die vanuit vertrouwen, vanuit liefde en een geloof in zichzelf, vanuit een moeiteloosheid, willen ondernemen, zodat zij 100% een business én leven op hun voorwaarden realiseren.

Hoe werkt het?  Je kunt dit programma volgen in je eigen tempo. Maar wil je snel gaan, dan heb je binnen 3 maanden jouw Imperium up & running. Zo heb je voldoende tijd om alle content door te nemen, het werk, innerlijk en uiterlijk te doen. Maar ook zeker om vragen te stellen. De content vind je in de inspirerende online omgeving.

Kan ik dit programma uitbreiden met 1 op 1 coaching; Absoluut. Helemaal leuk!  Boek hier een call met mij in, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat kan ik verwachten van dit programma?  Je werkt met bewezen concepten. Support & Accountability van de groep. Een plezierige leeromgeving. Inspirerende content. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Affirmaties. Manifesteren, marketing allemaal voor jou stap voor stap uitgelegd. Progressie. Bewegen in de richting van meer geld en meer vrijheid. 

Waar bestaat de content uit? De content bestaat uit inspirerende audiotrainingen, to-the-point- werkboeken, fijne meditaties, visualisaties. Meesterlijke Masterclasses. Daarbij kun je ook nog in de besloten Facebookgroep masterminden en sparren met andere deelnemers en is het natuurlijk de plek om je vragen te stellen.

Kan ik in termijnen betalen? Zeker, check even onderaan deze pagina.

Kan jij garanties geven over de resultaten? Ik geloof enorm in dit programma en de principes die ik hanteer. (Monica Job is een meervoudig 6 cijferig bedrijf) De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die allemaal dit programma hebben gevolgd en -of met mij persoonlijk hebben gewerkt én die het werk hebben gedaan en sommige hebben fantastische resultaten gekregen. Even een note naar mijn DISCLAIMER: Nee, ik kan jou geen garantie bieden. Als jij gelooft dat ik het je kan leren en jij bent te vertrouwen en je neemt actie op hetgeen wat je leert, dan hebben we samen goud in handen.

Waar kan ik het programma volgen? Zodra je klikt op de betaallink, wordt je doorverwezen naar mijn Soul&Business Academy, je ontvangt direct na je betaling, jouw eigen inlogcodes voor de SBA, je hebt direct toegang tot het programma. Je persoonlijke inlogcodes ontvang je ook per mail, net zoals een link naar de besloten Facebookgroep. Dus houd je mailbox in de gaten. 

Wat is je niet-goed-geld-terug garantie? Ik heb nog nooit deze vraag gekregen of zelfs ook maar geld hoeven terugbetalen. Ik denk niet dat jij er om zal vragen, maar ik snap dat deze vraag gesteld word. Dus dit is de deal. Als je na de eerste Module laat weten dat je het programma niet waardevol vind ( lees voor je betaling de algemene voorwaarden door ) dan maak ik een deel van het betaalde bedrag per ommegaande aan je over, onder aftrek van €150,00 ex. BTW aan administratiekosten en overige kosten. Het enige wat ik van je vraag is om de opdrachten die besproken worden, om die uit te voeren, a.k.a je huiswerk te maken en dan stuur je een mail met je ‘huiswerk’ als bijlage, naar info@monicajob.nl en krijg je zonder vragen je geld terug. 

 

Er is ook een vip versie beschikbaar, boek een call met mij in, om de optie’s door te nemen.

Boek hier vandaag nog je gratis call met mij in.

MIRJAM PEEK

 
Mijn grootste pijn was dat ik niet goed wist hoe ik de volgende stap kon maken in mijn bedrijf. Ik noemde het niet eens een bedrijf en ik twijfelde wat goed was voor mij. Ik leerde dat ik alles zelf in de hand had. Ik kon helemaal zelf bepalen hoe ik mijn bedrijf zou gaan vormgeven. Wat ik het meest waardevol vond tijdens de coaching met Monica, was dat zij je helemaal meeneemt in een manier van ondernemen die helemaal is afgestemd op mijn specifieke situatie. Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn strategie voor de komende periode?
 
Ik heb veel meer vertrouwen in mijzelf en in de ondernemer in mij. Ze heeft mij geleerd dat ik groter mag dromen, dat er angsten en gedoe mogen zijn, maar dat ik veel sneller in mijn persoonlijk leiderschap stap. De live dagen en de 1 op 1 coachcalls zijn zeer waardevol. Monica zet je soms even stil om te onderzoeken wat er speelt en waarom je jezelf zit te saboteren. Daar heb ik enorme stappen meer gezet.
 
Verder is haar kennis en eigen ervaringen erg waardevol. Ik zou een ieder aanraden om met Monica te werken omdat zij de klappen van de zweep kent in het opzetten van je business. Monica is een salestijger en kan je echt in de afgestemde actie stand zetten, allemaal vanuit liefde voor jezelf. vanuit je eigen kracht en vanuit wat en HOE jij het wilt. 
 
 
 
 

INGE SCHONEWILLE

 

Ik volgde Monica al wat langer en was op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden in mijn business traject. Ik had zoveel ideeën en plannen en steeds kwam het niet van de grond, want ik wist gewoon niet HOE. Mijn grootste obstakel was wel dat ik nog niet echt geloofde dat ik het zou kunnen en daar heeft Mo mij geweldig doorheen geloodst.

Monica is enorm helder in het vinden van de pijn punten en om die weer te helpen shiften naar kracht. Dat is één van haar talenten. Ze heeft mij geleerd dat business doen heel goed kan vanuit het hart en daarnaast ook zakelijk te zijn. En dat dit heel prima hand in hand gaat. Er zijn zoveel andere die volgens een bepaalde structuur werken dat niet voor mij past en door met Monica te werken kwam ik erachter dat het op mijn voorwaarden kan en mag en dat geeft zoveel ruimte en lucht en daarnaast heeft ze enorm veel ervaring in haar vak en weet ze mij op mijn juiste pad te zetten zodat ik weer verder kan. En nog een ding, de overtuiging van Monica dat wie waarde biedt altijd klanten zal hebben is een waarheid als een koe. Ik moet mij dan wel laten zien zodat anderen mij kunnen vinden. En dat heb ik ook geleerd

De liefde en expertise die ik heb ervaren van Monica en dat alles oké is wat ik ook besluit. En vooral de liefdevolle schop onder mijn billen waren echt dingen die ik nodig had om te kunnen groeien. Monica is expert als het gaat om de LOA, law of attraction. En dit begeleid ze geweldig mooi in ons business traject wat tegelijk een enorme persoonlijke groei betekende. Super waardevol!

Als jij graag begeleid wilt worden door iemand die door de wol geverfd is, die recht door zee is en heel helder jou kan helpen met het halen van je doelen en vooral het maken van duidelijke stappen. Die je helpt overzicht te creëren en jou kan laten voelen waar jij echt blij van wordt, Als je open staat voor begeleiding van iemand die het hele traject zelf heeft doorlopen en dus 100% weet waar ze het over heeft, die jou als heel waardevol erkent en ontzettend veel waarde geeft dan MOET je echt bij MO zijn. Voor mij is ze een heldin die doet wat ze jou leert en daar waanzinnige resultaten mee bereikt. En vooral die doet waar haar hart van in de fik staat. Dat is zo voelbaar en die energie geeft echt kracht en moed om door te gaan. Dank je wel lieve Monica. Ik ben heel blij met jou