buddha 2014Ik ben dankbaar voor de lessen van afgelopen jaar, de film van afgelopen jaar speelt letterlijk af in mijn hoofd. Ik neem altijd de tijd om mijn lessen en fouten te noteren, ik schrijf alles op in Mijn persoonlijk Groei & Bloei boek!

Ik sluit het jaar af, met dankbaarheid en bewustzijn, zo ontstaat er ruimte voor nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden.

(foto Pinterest )

 


2014 was een jaar van Groei & Succes.

2013 was een jaar van verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Dit jaar genereerde ik ook de eerste inkomsten met mijn bedrijf.  Voor 2015 staan er al mooie opdrachten en steeds meer mensen vinden mij, mijn diensten, kortom mijn BEDRIJF!

Mijn fouten van 2014

1 van mijn fouten van 2014 was dat ik teveel naar iemand in mijn naaste omgeving luisterende….dit was halverwege de zomer, erg jammer, maar ik was te onzeker hierin en durfde de stap niet te nemen….en liet mij overrompelen….toch ben ik dankbaar voor deze ‘fout’.

Mijn groeimomenten

Verder heb ik geweldige mensen mogen ontmoeten en zijn er toffe samenwerkingen uitgekomen. Het 1ste Vrouw & Wow Lifestyle event was een succes! Maar er zijn ook vriendschappen gestrand en er zijn echt dagen geweest dat ik er doorheen zat en wilde opgeven….. Maar ik heb doorgezet, stap voor stap blijven gaan…oh ja, ik heb dit jaar maar liefst 4 x mogen spreken voor een groep ambitieuze dames & 2 heren! Geweldig!

Oefening

Elk jaar doe ik een oefening, als teken van dankbaarheid & om het komend jaar voor positief te beginnen.

Ik schrijf in mijn groei & bloei boek het volgende;

1. Wat was 2014 mijn grootste succes? Wat voelde ontzettend goed?

2. Grootste fout?

3. Grootste inzicht of les?

4. Waarmee stop ik direct? Want het brengt mij niet dichter bij mijn doel?

Nadat ik dit heb opgeschreven, neem ik 5-10 minuten om het jaar af te sluiten en ik spreek hardop; ‘Ik ben dankbaar voor…..en heb geleerd wat ik moest leren en ik laat het nu los’

Door het los te laten creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, kansen e.d.

Spreek hierna hardop je wens voor 2015 uit!

Have fun!

Deel gerust je mening hieronder, ik ben benieuwd hoe jij hiermee omgaat!

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.