Ik wil je heel graag een verhaal vertellen, een geheim, een download, een waarheid, een fluistering van mijn ziel naar jouw ziel, maar waarvan ik vermoed dat een fluistering niet echt voldoende is, dus hier volgt het blog….

En geen idee, waarom het niet bij mij is opgekomen, om hier, samen met jou eens voor te gaan zitten en het erover te hebben, jij en ik. 

Wat woorden, misschien een schop onder je kont, alhoewel ik ook een schop onder mijn kont nodig heb, maar zoals je wellicht weet, komt een boodschap first en foremost altijd door voor jezelf.

Die van jou voor jou en die van mij voor mij. En als ik voel dat ik deze boodschap moet delen, dan doe ik dat, soms om die spiegel te zijn, soms om je een schop onder je komt te geven, soms om je helemaal te omhullen met liefde.

Maar laten we het eens hebben over die spiegel…….sta er eens voor en stel jezelf de vraag eens, of laat ik hem nu hier tegen je zeggen:

Wie denk jij wel die je bent, hoe kom jij opdagen? Really? Is dit het? Ben je het ook het best bewaarde geheim van je woonplaats? 

Yep, deze stel ik mijzelf ook, altijd en keer op keer. En ik stel hem, als ik voel dat het tussen mijn vingers glipt…wat dan? IK, de ongegeneerde versie, die het vuur voelt branden, die voelt dat ze hier wat te doen heeft.

Maar voordat ik je een geheim vertel, de download met je deel, je de waarheid vertel, wil ik je eerst dit vertellen:

JIJ BENT ZO FREAKIN’ MOOI

Ja jij, jij schijnt van binnenuit.
Je bent zo duidelijk hiervoor geboren, dat het voor iedereen om je heen duidelijk is
Jij hebt iets wat ECHT is
Er is een krachtig licht IN jou en ook al doe je zo hart je best om het te verbergen, het schijnt er dwars door heen. EN dat licht, die liefde, laat iedereen weten, oeps, mond houden en luisteren wat ZIJ te zeggen heeft.


En jij WEET dit, ik hoef je dit niet te vertellen, right? 

En jij weet dit al, sinds een heel jonge leeftijd en wellicht sinds daarvoor al. Dus mooierd, zit nog maar iets rechter op en wees iets meer trots op wie je bent……en ik hoop dat je ziel een sprong maakt, maar toch nog even dit:

Wanneer denk jij, dat je dit lichtje verder open gaat draaien?

Of houd je het bij, af en toe kleine beetjes licht verspreiden? 

Kleine stukjes van licht, waarheid, liefde en transformerende broodkruimels, dat wanneer mensen het al kunnen oppikken……en ze komen bij je….jij bevriest? 
In de angst schiet, je langzaam, heel sneaky weer de dimmer van je lichtje terugdraait? Helemaal totdat het zwart kleurt…..

Oh ja je daagt wel op, je post shizzle. Je zegt en deelt dingen, je doet het werk.
Soort van.

MAAR NIET HEUS, niet vanuit alignment, niet vanuit wie je werkelijk kunt zijn, niet gedisciplineerd, niet consistent, niet de gedreven buigt-voor-niets manier van dag in en uit…..niet zoals je werkelijk zou willen, niet met het echte commitment, die gelijk staat aan de visie die je hebt.

Weet je, aan het eind van de dag, heb je het werk gedaan wat nodig is, ben je trouw aan jezelf, je boodschap en visie geweest, stapte je volop in je licht en deed je JOUW.

OF NIET.

Er is namelijk niets er tussenin.

Dit is zwart of wit.
Christian Grey, of niet. 
Zwanger, of niet. 
Je kunt niet zeggen…..soort van…..of een beetje.

Dus wat is het? Wanneer je terug kijkt op je dag? Je week? en uiteindelijk je toekomst waar je NU instapt, met je acties, met je energie, JOUW ZIJN en je licht laat schijnen, zoals de bedoeling is?

Of niet?

Ik zie, dat ik je iets te vertellen heb en ja ik zou er eindelijk wel uitkomen om het je te zeggen en misschien heb ik het al gezegd, zonder het echt uit te spreken, maar laat mij heel duidelijk zijn………er zijn zoveel mensen ervoor geboren.

Iedereen heeft een gift om te delen. Iedereen heeft een boodschap en er zijn er genoeg die hier zijn gekomen om een licht te zijn voor anderen.

Maar er zijn er een paar, die leiders van deze nieuwe tijd, die gamechangers, die mooierds, die het hoogste goed dienen, die het grote lichtveld dragen, ondernemers, creators, leiders, kunstenaars die hier zijn om een revolutie te starten, om alles te geven wat er in hun leeft, omdat ze niet anders kunnen.

Dus als je hier bent ( en dit leest ) dan heb je ALLES in je, om dit waar te maken, om echt een verschil te maken, om geld te ontvangen door helemaal jezelf te zijn en alles te ZIJN, doen en ontvangen op jouw voorwaarden.

en hier spreek ik even tot jouw persoonlijk 
%FIRSTNAME%, als dit helemaal resoneert met jou, ik fluister, maar ik schreeuw net zo goed 😉

Het geheim……en het is geen geheim in de traditionele manier, het is een geheim, zo geheim, dat je hem bijna niet aan durft te kijken…..zelfs niet eens een klein beetje.

En het geheim, het verhaal, de boodschap, de download, voor jou van mij vandaag is:

Sommige van ons, ZIJN die krachtige onderstroom, de lichtdragers, die keer op keer het innerlijke werk doen, die de boodschap de boodschap laten zijn, het ego op zij zetten en meer dan dat, wij zijn de echte leiders, dragers van het lichtveld…

De boodschap brengers
De visionairs
We zijn connected en volledig ingetund
Op God
Op het Universum
Op de boodschap

en nu is het tijd om alles waar je altijd voor ‘gewerkt’ hebt, te unleashen.

We veranderen de wereld, op een diep niveau, maar ja, dat is zo’n ding dat je niet kunt zeggen, right?

We zijn eigenlijk de leiders van de leiders, we zijn geboren, puur en alleen om de boodschap de boodschap te laten zijn, om deze te unleashen en die ruimte te zijn, waarin de rest kan shiften, helen, groeien, ware geluk kan ervaren. #holistichappinessallthefuckingway

en het is onze verantwoordelijkheid om hiernaar te leven, om nog meer in onze ziel te leunen.

Ja, dat is wat ik zie, als ik naar je kijk.

Een reflectie van mijzelf, in jou. Een krachtige, liefdevolle, change the world warrior, vanuit liefde, een echte leider, 1 die eigenlijk niet eens van deze wereld is, maar we zijn hier toch gekomen om te stralen, om de aarde te upliften, om de ere haag te vormen, zodat alle mooierds door kunnen stromen.

en weet je wat ik nog meer zie, dat je niet op komt dagen.

Je laat nog niet eens 5% zien van wat er werkelijk in jou leeft. Je staat toe dat angst meer doorschijnt dan jouw licht, dan jouw waarheid.

EN JE KUNT DIT OP IEDERE MOMENT VERANDEREN. Zoals nu op dit moment.

En ik vraag mij af, wat zal de wereld te zien krijgen, denk jij? vanaf nu? Als jij besluit om de emotie ervan af te halen, de angst, de onzekerheid en en en en gewoon de rol accepteert die GOD je gegeven hebt?

Ja, denk daar maar eens over na en zet dan een streep in het zand.

WANT ERVOOR GEBOREN ZIJN, HEEFT NIETS TE MAKEN MET OF JE HET OOK ECHT DOET, RIGHT?

Je doet het volledig, gecommitteerd, of dooft keer op keer het lichtje uit, totdat ie zwart ziet.

Of ruk de pleister er in 1 keer vanaf en GAAAAAAAA!

Altijd al geweten dat je voor meer geboren bent?
Klaar om helemaal in die persoon te stappen?

17 December start mijn nieuwste programma: Born te be You. 
Hier lees je er alles over.

Ik reken op je

ILY,
Monica