welk-magisch-wezen-ben-jijHi lieve lezer,

Hierbij wil ik je een update geven over de veranderingen die hier momenteel plaatsvinden….

Na mijn reis naar de VS was het chaos is mijn hoofd…er wilde iets nieuws geboren worden door mij en ik kwam er maar niet achter wat dat nu was….

Ik ging twijfelen aan alles en op een gegeven moment ook aan mijzelf….toen dacht ik;” Hey dit kan niet de bedoeling zijn’, dus ik ging even terug naar de basis naar mijzelf en deed nog meer soulsearching.

Ik had ook wat healings & readings aangevraagd, om meer inzichten te krijgen over mijn missie en meer in contact te komen met mijn hogere zelf en langzaam vielen de puzzelstukjes op hun plek….

Wet van Aantrekkingskracht

Ruim een jaar geleden ben ik hiermee weer in aanraking gekomen en heb ik ‘geleerd’ om heel veel te schrijven, niet alleen om je droomleven elke dag op te schrijven, maar ook om vragen te stellen aan het Universum. (Dank je wel Maartje Koper)..en afgelopen week, stelde ik de vraag; ‘Universum, wat ligt er voor mijn neus, maar kan ik nog niet zien? Wat is zo van mij? Wat mag ik hier doen?’…en het antwoord kwam….

‘Ik ben hier om die hand uit te reiken naar mensen, om liefde, hulp en kracht mee te geven. In een mediatie/reading/healing die ik onlangs had met Gangsta Goddess Sabriye Dubrie, kreeg ik het beeld door van een oud vrouwtje, gehuld in vodden, in de tijd dat Jezus nog leefde, er werd zelfs nog Aramees gesproken. (de taal van Jezus) .

Dat vrouwtje waarvan ik voelde dat het mijn energie was, stond stil in een hoekje, beetje voorover gebogen en keek een beetje triest voor zich uit…ze durfde eigenlijk niet dat kistje op, om mensen te vertellen hoe belangrijk verzoening & liefde is. Bang dat anderen haar letterlijk naar de brandstapel zouden brengen, om wat ze te vertellen had. Die belangrijke boodschap die ze zo graag met de wereld wil delen. Dus hield ze zich in en zou een eenzame, verdrietige dood tegemoet gaan en haar geweldige boodschap zou voorgoed verloren gaan.’

Deze kwam binnen…..ik gaf het de ruimte en het heeft een hele hoop weer op de juiste plek gezet voor mij. Het verhaal van dat oude vrouwtje en haar missie is ergens nog, ook mijn verhaal. Ik heb mijzelf ook jarenlang klein gehouden, niet mijn waarheid gesproken, omdat ik bang was voor afwijzing, omdat ik bang was dat mensen mij niet meer ‘aardig’ zouden vinden..omdat ik bang was dat ik afgebrand zou worden….en ja dat is ook gebeurd, gepest, geschopt en geslagen toen ik nog jong was, maar ik BEN er nog steeds…..het heeft mij niet alleen sterker gemaakt, maar het heeft mij ook doen inzien dat ik hier ben met een reden….en die reden, die waarom is nog nooit zo helder als nu!

Magische & radicale veranderingen

En zo brengt het leven altijd wat met zich mee, groei, bloei & complete chaos van tijd tot tijd. Ik heb geaccepteerd dat dat erbij hoort, dat IS het leven. En het is mijn taak om stevig in mijn Rotterdamse sneakers te blijven staan. Om altijd dichtbij mijzelf te blijven en te kiezen voor liefde ipv angst. Om te geloven in mijzelf, mijn kunnen, mijn krachten, gaves en expertise….want dat alles IS Monica.

Nieuwe richting 

Door de Wet van Aantrekkingskracht heb ik geleerd dat ik zelf mijn mooiste leven creëer. En dat is aardig gelukt #dankbaar. Nu geloof ik heilig erin dat je je mooiste leven KUNT leven als je ervoor openstaat en doet waar je ECHT blij van wordt. Dan BEN je namelijk oprecht jezelf. Dan ben je liefde en is alles wat je doet ook liefde.

Liefde is voor mij, de hoogste frequency waarop we kunnen leven. Liefde laat je dingen begrijpen, liefde is slechte shizzle loslaten, liefde is verbinding met jezelf en met anderen aangaan….liefde is ALLES.

Vanaf vandaag zal ik mij met heel mijn hart gaan richten op business coaching. Ik help ondernemers die hun online & offline business willen laten groeien. Ik hou van ondernemen, ik hou van internet, ik hou van persoonlijke ontwikkeling, weet ongelooflijk veel over online ondernemen, marketing, verdienmodellen, ik hou van programma’s creëren, geld verdienen met wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ik ben rete intuïtief en superpraktisch ingesteld, kheb er zooooveeel over te vertellen en ja, dit is waar mijn hart van over loopt….dus ja waarom niet? Dit is waar ik al dei tijd mensen mee geholpen heb en waar mijn hart van in de fik staat, dus ja waarom niet?

Ik help ondernemers die het verschil willen maken voor zichzelf, maar ook het verschil willen maken in hun omgeving en de wereld, want ja waarom ook niet? 😉

Dus ik ga doooor met bloggen, Facebook live streaming, periscopen e.d over ondernemerschap, online ondernemen, maar ook over spiritualiteit en ik ga zeker doooor met het delen van mijn persoonlijke reis, obstakels, valse overtuigingen en shizzle, want ja ik ben ook maar gewoon mens die van tijd tot tijd ook een shift doormaakt en die constant aan het groeien is. ;). En ik deel het graag, omdat ik weet dat ik anderen ermee inspireer & dat ik ook wie ik BEN.

En even heel business wise dit blog afsluiten…. 😉

Ben jij die startende ondernemer die zijn passie wilt gaan volgen en je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Ik begin deze zomer een supergaaf zomertraject, 1 droom, 1 zomer, jouw droombedrijf realiteit. Dit is het programma waarmee je direct goed van start gaat!

Lees er HIER alles over.

Twijfel je of je wilt beginnen en wat nu de juiste keus is? Mail mij dan voor een gratis helderheid  & vertrouwen sessie, kun je hierna gewoon weer doooor.

Liefde, Monica