level the fuck upHuh wat zeg je nu? JUIST ja; ‘Level the F*ck up!’.

Soms moet je jezelf even een flinke schop onder je kont geven en dat is precies wat ik ook af en toe doe.

 

 

 

 

Dan is het tijd voor een nieuw niveau, tijd om mijn verlangens NOG MEER toe te laten en nog meer te gaan DOEN waar ik intens blij van wordt en waarbij ik anderen mensen ook nog eens mee kan inspireren en mee mag helpen! #hetiseenfeest

Ja ondanks het F woord geloof ik diep & heilig in de Wet van Aantrekkingskracht, de Goddelijke bron. Alles heeft met elkaar te maken, staat met elkaar in verbinding en als je het LEF hebt om uit te spreken wat je wilt, DURFT te vragen om wat je nodig hebt, men dan gaat er heel wat (universele) deuren voor je open…het Universum steunt je in alles!  

Vibreer op het hoogstse niveau van happy happy joy joy & de omstandigheden, de mensen & hetgeen jij naar verlangt komt op je pad.

Jij lief, mooi & prachtige mens;

Is het niet de hoogste tijd om echt afscheid te nemen van SHIT wat simpelweg niet meer bij je past? WIL je echt doen waar je hart van in de FIK staat? Wat houdt je tegen? Angst, onzekerheden, ja lieverd, die horen er ook bij, maar weet je geluk, liefde, mooie nieuwe paden bewandelen, kleuren buiten de lijntjes, dingen ervaren en voelen die je nog nooit gevoelt hebt, groeien en bloeien als mens, dat zijn dingen die daar tegenover staan! Die zijn GOUDWAARD!

Stap in de persoon die je graag wilt zijn. Zolang jij 1 stap voor de ander blijft zetten, kan het niet anders zijn dat je leven er na een tijdje (of al heel snel) er anders, BETER, MOOIER, LEUKER, FIJNER en LIEVER uitziet.

Jij bent hier met een reden

Ja ook jij, ook al weet je hem nu niet of kun je hem onmogelijk bedenken, geloof mij, jij bent hier met een reden. Het feit dat jij nu dit leest, dat je ademhaalt, dat je bestaat is de enige TOESTEMMING die je nodig hebt om jouw leven voluit te leven! Jij mag je leven creëren zoals jij dat wilt.

Stop met focussen en druk maken wat anderen aan het doen zijn, of wat zij JOU vertellen dat je moet doen.

Nee, er is een plan voor jou leven.

Begin met te accepteren dat het ook voor jou is weggelegd, dat succes net zo makkelijk jou kant op komt, dat je in de flow kunt zitten (steeds vaker ), dat het WEL goed kan voelen , dat het uit je hart komt en dat het kan komen van de dingen die je makkelijk af gaan.

Waar jij heel goed in kunt zijn, is misschien abracadabra voor de ander, ontken niet je talenten omdat ze je makkelijk afgaan….nee omarm ze juist. Hetgeen jou makkelijk afgaat , daar kun je juist veel geld mee verdienen.

Toestemming

Van wie heb jij nu nog toestemming nodig om je mooiste leven te creëren? DAN GEEF IK JE HIERBIJ TOESTEMMING, ok? Nu kun je doooor! Je kunt niet wachten op de perfecte omstandigheden en met het smoesje; ‘Ja ooit ga ik dat nog eens doen’….blabla dan lieg je tegen jezelf. Als je het echt wilde, had je het allang gedaan.

Ooit op een dag = Nu 

De toekomst = Nu

1 leven sweetie, het gebeurt nu!

Ben jij klaar voor dat volgende prachtige nieuwe niveau in je leven?

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen met mijn Doen&Doooor mindstyle, intuïtieve aanpak gecombineerd met praktische tools? Neem dan even contact op. Ik kijk er naar uit!