Gelukkig en magisch mooi 2021 lieve mooierd!Die adembenemende momenten, zijn de momenten die we herinneren. Ja, die kleine momenten die er echt toe doen. De wandeling in de natuur, hoe het bos ruikt als het heeft geregend, de frisse zilte zeelucht, de kids die langs de vloedlijn donderjagen, de lach op hun gezicht. 

De tinteling die je voelt als je geliefde je kust, bliksem in iedere cel van je lijf, het intense plezier wat je ervaart als je een beslissing hebt genomen, het gezicht van je dierbare soulmate vrienden/ vriendinnen als iets really really funny is, sungazing in the sun, de schoonheid die je voelt als je naar boven kijkt, de liefde die je in je voelt, als je dank je wel zegt. 

Het weten dat je altijd gesupport wordt. De connectie met mensen om je heen, omdat ze van je houden, zoals je bent. De voldoening die je ervaart als je soul inspired action neemt, in de stilte de pure joy, overvloed, geluk, liefde die je ervaart als je eens stopt om steeds zo bezig zijn. 

Het genot van een kop thee ‘s ochtends in de tuin, bij 0 graden met je winterjas aan. Dit is liefde.

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.” – Maya Angelou

Dit zijn de momenten waar ik meer naar streef dit komende jaar. 

Dit soort momenten zijn magisch, alles lijkt als vanzelf te gaan, je voelt je on top of the world…..dit zijn de momenten waarop je 1 bent met wie je werkelijk bent, je leeft dan als het ware in 5D….er is geen tekort, geen pijn, verdriet, gedoe, alleen maar high vibes, flow en liefde.

Deze heerlijke momenten kennen we allemaal, right? 

​​En dan gebeurt er weer iets, waardoor we uit die heerlijke staat van zijn gehaald worden…….je leest iets, je hoort iets en va va voom, je ervaart frustratie, boosheid en – of tekort etc.
 

Je leest bijvoorbeeld iets en denkt; ‘Shit, waarom ben ik nog niet daar?’ ‘Waarom is zij verder, waarom lukt dit of dat nog niet, waarom weet ik het nog steeds niet?

Dat was overigens een vraag van een te leuke lieverd, waar ik van de week een gesprek mee had.

Herkenbaar, anyone?

Weet je lieverd, ​​we
 zijn zo geconditioneerd om o.a. plannen te maken, om naar de cijfers te kijken, om steeds alle antwoorden te weten, om ons te vergelijken met anderen. Yepp dit is straight up 3D geouwesnitzelhoer.

Veel mensen weten dit en jij ook.

Het is het ego die er steeds een touw aan wilt vastknopen en weet je wat ook grappig is, veel mensen zeggen dat ze spiritueel zijn, leven ook al veel vanuit hun afstemming en intuitie, maar lopen keihard vast in hun business, daar creëren ze dan weer een separatie. Logisch dat dat gebeurt, want 3D en 5D matchen niet.

Herkenbaar, anyone?​​


​Mooierd, weet ook dat in business GEEN separatie is.


We zijn in de leugen getrapt dat we denken dat er separatie is, tussen spiritualiteit en business . Er is geen separatie, alles is energie en daarvoor is alles 1. 

Ervaar je ook nog teveel gedoe? Zit je teveel in je hoofd?

Weet dat alle antwoorden die je zoekt om je business te laten groeien, niet in je hoofd bevinden, maar in je hart. Dus mooierd, als je merkt dat je hoofd het overneemt, uit het hoofd en in je hart.

​​​​​​(overigens heb ik hier 2 jaar geleden nog een blog over geschreven – ​​​​klik HIER om hem te lezen )

Weet dat het simpelweg een keuze is, waarop jij je business wilt laten groeien, er is geen goed of fout, alleen maar jouw manier.

Ervaar je teveel gedoe, hink je voor je gevoel teveel op 1 been – je breekt je hoofd over van alles en nog wat om je business te laten groeien? Maar eigenlijk snak je naar plezier, rust, ruimte én gemak om je business te laten groeien?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om Donderdag 7 Januari mee te doen met mijn Masterclass voor Soulpreneurs; in 5 stappen de basis van jouw winstgevende soulbased business met klanten. Klik HIER om je aan te melden.​​​​​​

​​Onwijs leuk als je er bij bent,

Heb een heerlijke dag,
ILY,
Monica ​​​​