Ben jij een vrouw met passie en je struggelt nog met je waarde? Of heb je je Schitterendheid nog niet ontdekt? Je twijfelt tot in de puntjes…. je komt er maar niet uit…..

Leef je waarde

Leef je dromen, je verlangens en je waarde al mooi mens. Uit je gaves, talenten & expertises. Jij bent waardevol, door wie je bent en wat je neer wilt zetten. 

Soms struggelen we om om hoger doel te zien, de reden waarom we hier zijn. Weet jij waarvoor je hier bent? Wie jij kunt helpen met jouw unieke talenten?

Ik weet waarom ik hier ben en voor WIE ik hier ben, ik ben hier om die mensen te helpen, die social entrepreneurs, die spiritual bloombabes, die de wereld nog mooier kunnen maken met hun verhaal, kennis, gaves en energie. Ik herstel het zelfvertrouwen in je en laat je zien en voelen dat JIJ het zo waard bent, door simpelweg te ZIJN wie je bent! Ik ben hier voor die mensen die mij nodig hebben.

Doordat je bent wie je BENT kun je het verschil maken en MAG jij dus ook geld verdienen met wat jij het ALLER liefste doet. En wat je trouwens nog eens rete goed afgaat ook.

Jij kunt ook je leven & je bedrijf creëren op een manier die past bij jou. Waar jij je goed bij voelt. Jij bepaalt. Jouw unieke ZIJN, zorgt ervoor dat je de juiste mensen op je pad krijgt. Die klanten (naar woord eigenlijk) die volledig met jou resoneren. 

Wees helder, transparant en duidelijk in je aanbod, in je ZIJN. Je hoeft niet iets te doen wat je niet leuk vindt, daar geloof ik absoluut niet in. Doe de dingen met liefde & passie. Handel vanuit geïnspireerde actie & doe geen dingen alleen maar voor het geld. Geef alles wat je hebt!

Ik verdien geld met mijn passie….door mijzelf te zijn, door dingen te doen waar ik goed in ben en blij van wordt.

Doe je mee?

Jij creëert ook jouw eigen leven & business die goed voelen voor jou. Wil jij 1500 euro vragen voor een VIP dag, dan KAN dat! De vraag is waarom heb je het nog niet gedaan? Kun je die persoon ZIJN die €100.000 euro per jaar verdiend? GUN jij jezelf dit bedrag? (of welk bedrag dan ook?)

Heel oude overtuigingen rondom geld

Ik ben opgegroeid met de woorden;’ Je bent een dubbeltje, je zult nooit een kwartje worden’. Dat is een hardnekkige overtuiging geweest en die heb ik kunnen helen/om kunnen draaien.

Want als meisje van 8 jaar zag ik alleen maar voor mij, DIE persoon die ik graag wilde zijn en daarmee tig mensen help om hetzelfde te doen. Gelukkig worden met wie je bent & daarmee het verschil maken in de levens van anderen mensen. En weet je, sinds kort voel ik mij weer dat meisje van 8 jaar, ik zie en voel in elke cel in mijn lichaam dat ik DAT leven creëer & steeds meer aan het creëren ben. Awesome!

Leef je waarde! Ik stel voor dat jij datzelfde gaat doen!

Wil jij eens kijken naar jouw waarde? Wil jij je Schitterendheid (weer) ontdekken? Ik help je graag.

Ik wil dat jij vol vertrouwen je leven & je bedrijf runt, op manieren die goed voelen met inkomsten die goed voelen, zodat jij ook kunt gaan staan voor wat je waard BENT!

Doe wat je te doen hebt en geloof in jezelf!

Liefs, Monica