Mooierd, ik wil je graag aan iets herinneren;

De vrouw die kalibreert op het allerhoogste niveau is de personificatie van liefde

Zij heeft een next level energetische intelligentie

Zij is zacht en kracht

Prachtige. Stoutmoedig.

Open. Unshakable.

F*ckable. Unfuckwithable.

Je voelt haar als zij de kamer binnen loopt, want haar ziel is volledig aanwezig in haar lichaam.

Haar levens – liefdes lust, sprenkelt ze over iedereen heen

Alles wat ze doet is kunst. Ze leeft vanuit haar Zone off Genius. Het is volledig geïntegreerd in haar ZIJN.

Oh yes…..de vrouw die kalibreert op het allerhoogste niveau is LIEFDE.

Ze heeft liefde voor alles en iedereen, maar nog het meeste voor haarzelf. Want zij kent zichzelf.

Ze is zo intiem met haar eigen hart, ziel en zijn, dat ze haarzelf niet langer in de steek laat of zichzelf verraad.

Door zichzelf te eren, eert ze alles in het leven en in creatie.

Zij voelt zich groot. Ze leeft groot. Steeds haar potentieel en liefde aan het expanderen om een krachtige presence te zijn, voor haarzelf, haar familie, de wereld om haar heen.

Introducing: L.O.V.E.

Dit is hét Zelfliefde leadership L.O.V.E. project.

Want het start bij jou.

Jij bent de bron van liefde en creatie voor jezelf en de wereld om je heen.

Wanneer deze levens- liefdes lust door je heen stroomt, stroomt alles, groeit alles…..op ieder gebied. 

Doe 4 weken lang mee met project L.O.V.E.

Want inderdaad liefde is het pad naar vele dingen in ons leven en business…..maar de rauwe naakte waarheid, waar het allemaal begint en daar draai ik niet om heen……het begint….

…..bij jou!

Jij bent het waard om van te houden en allereerst door jezelf, en dat doen, van binnen uit naar buiten, is een magisch iets. En ja, als je het toelaat en kiest kan dit een katalysator zijn voor een groter iets, in hoe jij de rest van je verlangens claimt en waarmaakt. En het is ook nog eens iets waar je heel veel plezier aan beleeft, ook iets waarmee je direct ruimte voor jezelf creëert, zodat je jezelf liefhebt op een dieper niveau, zodat alles kan stromen.

Yess mooierd, een heerlijke herinnering aan wie je werkelijk bent!

Lees hieronder er alles over of, klik hier om je alvast aan te melden. 

Je betaald nu geen €222,00 –

Je betaald nu €99,00 ex. BTW. Whaaaat?!!!!

Waar ik in geloof en wat ik zeker weet en waarvan ik ook weet dat jij dit diep van binnen weet ????…. Dat we alles kunnen zijn, doen en ontvangen waar wij naar verlangen. Dit gezegde heb je ook vast wel een gehoord; Niemand zal van je houden, zolang jij niet eerst van jezelf houdt. Inmiddels weet ik, dat dit waar is op ieder gebied in ons leven.

Ik geloof ook dat we geen jaren erover hoeven te doen. Je kunt ook kiezen om NU alles te zijn, doen en ontvangen waar je naar verlangt. Want ik ga hell-to-the-no, mee in die beperkende gedachte, dat je eerst AL je shizzle geheeld, opgelost, een plekje moet hebben gegeven of whatever moet hebben gedaan om liefde en dus overvloed te ontvangen?………Nee hoor, het is een ongoing proces, waarbij je steeds weer een laagje dieper gaat.

We kunnen ook NU het innerlijk werk doen, iets shiften, iets helen, opnieuw creëren, opnieuw worden wie we altijd al waren. Maar eerlijk, we moeten het (innerlijk) werk doen, voor wat het ons uiteindelijk geeft. Voor wat het ons brengt….ja, liefde, geluk, plezier en overvloed. Want voor welke reden zouden we het anders doen, right? Oh wacht, ja dit is precies de reden dat we hier zijn. ????

We doen het werk om steeds weer in een grotere ruimte van liefde, acceptatie, ontvangstmodus te stappen, want het werk an sich is de payoff….. dat is wat we er allemaal voor terug krijgen. En nee, we trappen niet in het idee…….Oh nee dat kan ik niet, daarvoor moet ik nog eerst’…..Nee, dat doen we niet, althans niet in dit project…..not on my watch. 

Ik ben mega enthousiast om dit nieuwe programma L.O.V.E. met je te delen.

Dit is wat ik inmiddels ????% zeker weet ????:

Zelfliefde is hét startpunt van overvloed in je leven en business

Jarenlang was ik in gevecht met mijzelf, om mijzelf helemaal te accepteren. Mijn rode haren, mijn Rotterdamse tongval, mijn bleke huid.

Schaamte – en schuld gevoelens die ik had opgebouwd rondom een situatie waar ik als kind niets aan kon doen, met als gevolg dat ik mijzelf tot het uiterste dreef om ‘succes’ te behalen, dat ik dus alleen via deze manier het verdiende om liefde te ontvangen…

…en op een gegeven moment liep ik helemaal vast.

Wat ik mistte, was dé sleutel tot ware voldoening over wie ik was; namelijk Zelfliefde.

Om alles te kunnen zijn, doen en ontvangen waar ik naar verlangde, mocht ik mijn hart eerst aan mijzelf te geven, zodat ik mijn hart vandaag de dag met mijzelf én de wereld kan delen.

Van jezelf houden op het allerhoogste niveau, is dé sleutel tot een betekenisvol en een voldaan leven en een superfijne business, die voor jou zorgt. 

 

Je kunt geen liefde ontvangen,  als het niet eerst in jouw mooie zijn aanwezig is.

Ok, dit is waar op romantisch vlak

Het is waar op het gebied hoe jij jouw geld aantrekt ( werk of in je eigen business)

Het is waar op het gebied hoe jij jouw soulmate clients aantrekt.

Het is waar op het gebied van vriendschap

Het is zelfs waar met de kortstondige aanrakingen die je hebt met de mensen die je ontmoet, in leven en business. 

En wat is ervoor nodig om dieper en dieper te zinken in de pure liefde van je mooie zelf. Zelfliefde op het hoogst haalbare bewustzijnsniveau, zielsniveau, keer op keer weer. Met als resultaat een leven vol pure bliss en een nooit op houdende flow. 

En weet je, dit is ALTIJD al de bedoeling geweest, mooierd. 

Voel je wat ik bedoel?

Want weet je, en dit is waarom het zo zo zo relevant is voor jou, voor je dromen, voor je werk, voor je business, voor jezelf en voor je leven; 

We kunnen niets tot ons laten komen, niets hebben of ontvangen, op geen enkele manier, als het niet eerst in ONS LEEFT. Zo binnen, zo buiten.

Het is een beetje een trut ding, vermoed ik…..althans dat zou zo zijn, als je mindset er 1 zou zijn van angst en schaarste…..anyway……om zo te denken, om iets te krijgen…., dan zijn we pas happy………..maar dat slaat nergens op, right? Lekker oppervlakkig en zo 3D ;-).

Want let op!!!!

We doen niet aan oppervlakkigheid

Nee, dat doen we niet, niet in dit project

We gaan diep. We doen het werk. AL het werk. Letterlijk en Figuurlijk. Hahah niet dat dat relevant is, maar kwam er zo leuk uit…ok waar waren we gebleven?

Geen oppervlakkige shizzle dus.

Als we meer willen manifesteren, zullen we steeds dat laagje dieper IN onszelf moeten aanraken.

Vanuit liefde

Wat flow creëert 

Vanuit je hart en ziel die in de fik staan 

Ik zal een geheim met je delen. Ik weet dat zelfs de pittigste struggles, hartenpijnen, of welke pijn dan ook, waar we door heen gaan, wanneer we aligned zijn, eigenlijk flow is. Aan de andere kant vind je GOUD. Maar echt altijd. If you’ll let it.

We mogen doorstaan waar we doorheen moeten en tegelijkertijd kunnen we steeds kiezen om te groeien, in datzelfde moment.

Alles wat het leven ons brengt is een zegen, het is God die je iets probeert duidelijk te maken.

Maar eerlijk, voordat de stromen van liefde en overvloed door je heen kunnen stromen, moet je eerst een aantal dingen helder hebben;

 • Identificeer waar je naar verlangt
 • En creëer het dan aan de binnenkant, creëer het eerst IN jezelf.

Wil je overvloed? Ga dan naar de overvloed toe IN jou

Wil je meer ontvangen, met gemak? Zet die ontvangstmodus dan aan, wees IN die ontvangstmodus.

Wil je zo graag dankbaar zijn voor alles wat er is en voor ALLES wat gaat komen? Zeg ja door NU al in die dankbaarheid te zijn.

Enzovoorts, enzovoorts

En vandaag 

Vandaag gaan we het hebben over hoe we dit concept kunnen toepassen op liefde.

Op het helemaal IN acceptatie te zijn van jezelf, om de dankbaarheid te voelen en de liefde te voelen voor jezelf, dat iedere gebied in je leven, je werk, je gelijkwaardige relaties, je business, overflowed met demonstraties van MEER liefde, COMPLETE acceptatie en flow vanaf je kruin tot in je tenen. Yess, hoofd schouders knie en teen, knie en teen, knie en teen.

Waarom zou je dit alles willen?

Nou, los van het voor de hand liggende……voelt liefde toch mega fantastisch? Volledig acceptatie van jezelf is geweldig! Flow is tha bomb, flow is amazing, het is de meest geweldige staat van zijn die er is…en zo zo bizar goed voor ons, dus ja, los van het voor de hand liggende, waarom zou je liefde, acceptatie en flow willen?

Het maakt business en leven zo verdomd makkelijk.

Zo goed als perfect

Zo freakin’ aligned

Dus? Het zorgt ervoor dat je altijd de juiste stap zet, het juiste pad bewandeld, of dat nu een hell yess is, of een hell no

1 DING WEET IK ZEKER; WANNEER JE COMPLEET IN LIEFDE STAPT VAN JEZELF, ER ZOVEEL VERANDERD, ZO BIZAR SNEL

JE WERK

JE GELD STUFF

JE LICHAAM EN WELL BEING

JE BUSINESS

JE HELE LEVEN

Ik kan nu echt zeggen, dat sinds ik geleerd heb om iedere deel van mijzelf volledig te accepteren en lief te hebben, en het ook echt MENEN….want God weet dat het niet iets is wat je zomaar zegt…en dat het niets te maken heeft hoever je al bent gekomen……ik heb echt gemerkt dat alles veel makkelijker is. 

En ik heb NUL behoefte om te twijfelen aan mijzelf of mij onzeker voelen of de volgende stap wel klopt. Die verbinding met mijzelf is zo sterk.

Dus, laat mij je iets gaafs vertellen, wanneer je meedoet met mijn L.O.V.E. 

4 weken om je leven voorgoed te veranderen

Hoe klinkt dat? Klinkt als iets wat je NU naar je toe wilt halen, niet waar?

Want waarom langer wachten, right? 

Dat dacht ik ook 🙂 Jouw leven is NU en NU is alles mogelijk, if you’ll let it.

Hahaha het heeft eigenlijk weinig te maken met wat ik denk……..over alignment gesproken…

Dit komt echt vanuit mijn ziel…….mijn ziel fluisterde dit al een hele tijd……..maar mijn hoofd zat er steeds tussen…….en toen ik laatst een weer een mooi gesprek had, was het de zoveelste bevestiging……..dit keer luisterde ik naar mijn ziel….dit keer kon ik het niet weg redeneren……..omdat ik van mijzelf hou, omdat ik mijzelf eer, het leven en creatie eer. #tothemax

Ok, hier volgt een beetje wat we gaan doen in L.O.V.E.

Zoveel mooierd, zo ontzettend veel. Als je mij wat langer kent, weet je dat mijn content all over the place kan gaan, precies omdat dat is wat nodig is…..Ok en ken je mij niet, dan kom je hier snel genoeg achter, want je gaat mee in de energie.

En het zal precies goed zijn, want dat is het altijd.

Want ik laat het gewoon stromen, voor jou

Wat stroomt er dan Mo, nou dit…..dit gaan we behandelen in L.O.V.E.

 • Wat wil je echt? Wat is je ware verlangen?

Om volledig in zelfliefde te zakken, gaan we het eerst identificeren en dan claimen. Dit kan echt eng zijn, I know. Zeker als je redenen hebt gehad om te geloven dat jij nooit kunt ontvangen wat je wilt, of dat het pas naar je toe kan komen, als jij jezelf hebt opgeofferd. Maar het hele punt voor jou om hier te zijn, en dit werk samen met mij te doen, is omdat het tijd is om echt stil te staan en eindelijke toegeven aan wat jij WILT, right?

Dus dit is waar we mee beginnen, en de vragen en innerlijk werk – werk wat ik voor je heb hierin, alleen dit al, zet je hart en ziel in de fik!

 • Wat is het, waarvan jij altijd al zeker wist, wat voor jou was?  

Dit is het punt waarop we een beetje ‘agressief’ worden, we stappen echt in onze kracht, we gooien onze handen in de lucht en zeggen genoeg is genoeg…het is tijd om mijn GEBOORTERECHT te claimen. Jij weet ook wel dat het je geboorterecht is om liefde te laten stromen, om die liefde IN jezelf volledig te ownen, te accepteren, zodat het nooit meer een vraag hoeft te zijn, wat nu? nee, oneindige flow waarvan je niet eens wist dat het bestond en waar je nooit meer zonder kunt.

DIEP VAN BINNEN, weet jij allang wat de BEDOELING is. We gaan dit stuk helemaal naar boven halen, zoals de bedoeling ooit was en we planten er bij wijze van spreken, een vlag op, om het te claimen. 

Waar durf jij nog niet werkelijk om te vragen? Wat wil je vragen voorbij alles wat je nu weet en denkt dat je wilt? Wat geef je nog niet daadwerkelijk toe aan jezelf? 

Oh yeah! We gaan dus hier ALL the way in. We duiken in je diepste en wildste verlangens. Ja je wildste dromen en verlangens en nee, dit heeft niets met sex te maken. Maar als dat het ook doet, dan is dat het wat het is. Maar ik heb het ECHT over het leven en ieder onderdeel ervan. Werk. Lichaam. Business. Klanten. Geld. Omgeving. Uplevels op al deze gebieden. 

JIJ KRIJGT JOUW WARE FANTASIE MOOIERD, OK?

OK.

(We hebben wel nodig dat je hier eerst toestemming aan jezelf geeft, voordat dit echt kan gebeuren. Maar geen angst. Ik weet PRECIES hoe je dit kunt doen. Het is wat ik doe….tot de waarheid komen…..jou helpen om bij jouw waarheid te komen) 

 • BUSINESS & GELD OF WERK EN GELD

Zo bizar met elkaar verbonden, right?  Vooral de manier waarop we het willen, right? En zo freakin’ irritant spinnenweb van tijd tot tijd…van angst, van weerstand, als we het toestaan om het zo te laten zijn. Ding Ding Ding…..je hoeft het niet meer zo te doen, niet meer op deze manier. En geloof mij, het wordt beter dan dat je ooit hebt durven dromen. Sterker nog, het wordt wellicht precies zoals het het altijd voor je zag, met gemak, met liefde, met grace en fun! En wanneer jij volledig JA zegt tegen jezelf, om jezelf volledig te accepteren en liefhebben…..dan sta je open voor helderheid en kun je je innerlijke wijsheid aanspreken op een dieper niveau en weet je hoe je op kunt dagen en de business creëren waarvan jij weet dat je er echt op hebt! 

Dus ja, we gaan wat krachtig werk rondom dit onderwerp doen. We creëren exact the business, die jij verdient, wanneer je jezelf uit de weg gaat en handelt vanuit liefde.

Over FLOW gesproken.

 • ZELFZORG

Oh ja……dit dus. Je bent vanzelfsprekend in de beste vorm van jezelf en je voelt je EFFING geweldig, wanneer je vanuit liefde leeft. En vanzelfsprekend, gebeurt dit, omdat je in werkelijkheid niets hoeft te doen wat je niet leuk vindt. 

Ik heb dieëten gedag gezegd en alles waarbij ik mijzelf gevangen zette in alles wat te maken had met mijn lijf, mijn gezondheid, mijn mind en mijzelf.

Ik weet dat als het niet afgestemd is. Het niet werkt. Dan is het een nee.

En wat ik ook weet en waar ik in geloof en wat ik al zolang doe en bewezen heb, dat hoe meer ik volg wat van binnen klopt. Des te sneller, makkelijker en leuker dingen gaan. 

Weet je waarom;

Wanneer je in liefde bent, is er nooit iets wat je moet doen. Je weet diep van binnen wat goed is voor je, in ieder moment. je weet wat je nodig hebt en wat de afgestemde actie is om te nemen, die je de resultaten brengen waar je naar verlangt. 

JE WEET HET ALTIJD.

Door te zijn in liefde, liefde stelt je in staat om te luisteren, echt te horen wat de bedoeling is en ook brengt het vertrouwen met zich mee om erop te handelen.

Logisch, right? 

Ok, nog even verder er is nog zoveel meer.

 • RELATIES

OH yeah! Dit gaan we echt doornemen. Duh! Liefderelaties, huidige relaties. Degene die jij wilt. Vriendschappen. Business. Gelijkgestemden, teams, support en fuck zelfs random people off the street, of waar je die mooierds dan ook tegenkomt.

JIJ VERDIENT OOK SOULMATE RELATIES, op ieder gebied in je leven. En hier ben ik ook echt gepassioneerd over en weet je waarom? Voor jaren heb ik genoegen genomen met minder. Op vele gebieden.  

Ik heb baantjes gehad, relaties gehad, die alles behalve goed voor mij waren en waarvan ik ergens wel wist, dat ik meer verdiende. 

Ik heb vriendschappen gehad die mij uit putte, die niet gelijkwaardig waren en waar ik mij steeds verplicht voelde en waar ik altijd het gevoel had, dat ik niet mijn ware zelf kon zijn. 

En laat mij niet beginnen over de energie lek, die ik had van de onjuiste mensen aantrekken! 

DIT WAS VOLLEDIG MIJN EIGEN SHIT EN NIET DIE VAN HUN. 

En weet je, jouw SHIT is al jouw SHIT en niet die van iemand anders en nu?

We gaan die shiften. Deze shit gaan we shiften. En snel. Zodat je alleen nog maar die juiste mensen aantrekt. 100% absolute soulmate relaties. 

HET KAN ECHT ZO ZIJN. 

Alsjeblieft

Geef jezelf toestemming hiervoor. 

 • De emoties en energie van in liefde en acceptatie ZIJN.

En dit is wellicht mijn meest favoriete onderwerp om te delen. haha ja ik weet het, ik vind alles leuk, maar dit.OE!! Want alles, maar dan ook echt alles, komt vanuit hoe jij je voelt. Dus ik ben super enthousiast om dit samen met jou te doen. Om je te helpen om in te tappen op die juiste emoties, op de energie en natuurlijk ook de overtuigingen en patronen op wat NU waarheid kan zijn als je volledig in liefde zou zijn. 

Superkrachtig werk en heel leuk om te doen.

Weet je, het leven is bedoelt voor plezier!

Wanneer je echt in liefde bent, voelt alles lichter, makkelijker, fijner en draag je de mogelijke lasten van het leven ook makkelijker. Ik bedoel er is werkelijk 0 reden om vast te houden aan iets wat je niet dient. Je ziet direct wat werkt voor jou.

En wat een nee is, is een nee.

Je bent ook in staat om direct je energie te shiften naar waar het wel moet zijn, wat gewoon je mooie leven leven is, en dat is dus gewoon in staat zijn om te leven met plezier en fun.

Ok, mega veel zin in dit.

 • Vraag en het wordt gegeven.

Weet je, een hele tijd geleden heb ik een beslissing genomen om met heul veul dingen niet meer akkoord te gaan. Om echt mijzelf toestemming te geven voor mijn ware verlangens, vanuit liefde voor mijzelf, heb de tattoo om het te bewijzen. Lang geleden heb ik besloten om mijzelf te accepteren en lief te hebben voor wie ik ben en dat ik goed genoeg ben om liefde, overvloed te ontvangen. Weet je, ik schrijf deze pagina nu, te midden van een wereldwijde crisis en toch voel ik dat het leven nog steeds geweldig is, nog steeds overvloedig is en dat ik dit zo te delen heb met jou. F*ck deze crisis!

Ik ga even een stapel pannenkoeken maken en die zo opeten met mijn kids en dan schrijf ik deze pagina af………

Ok, waar was ik……ja hier…bij mijn nieuwe versie…..

De oude versie van mijzelf, zou dat niet zo snel doen, die zou in der hoofd gaan zitten, zou steeds malen en piekeren over wat nu? Nee, het is mijn leven en ik beslis NU, want ik geloof dat alles met een reden gebeurt, ik geloof dat dit mij laat zien, dat we juist mogen genieten, dat het juist over liefde gaat. Niets geen sorry meer, voor niets. Ook niet als ik een extra mail stuur maar mijn lijst, of sorry moet zeggen voor wie ik ben en wat ik hier te doen heb.

Sorry voor mijn zijn
Sorry dat ik het vraag
Sorry dat ik besta.
Sorry dat ik trek heb in pannenkoeken
Sorry , sorry , sorry
ECHT
Dat is wat we de hele tijd doen

Op zoveel gebieden
Met of zonder pannenkoeken

Merk jij ook wel eens op, dat je je jezelf de hele tijd verantwoord? Je excuses maken dat je bestaat, niet letterlijk wellicht, maar wel met je gedachtes en in je energie? Ja…dit moet stoppen.

De NU versie van mijzelf, accepteert haarzelf, heeft liefde voor haarzelf. Vraagt altijd voor wat ze wilt. Netjes. Met een glimlach. Met volledige acceptatie, waarmee ik bedoel dat de ander mij OOK volledig accepteert en liefhebt. Ik krijg eigenlijk altijd wat ik wil., met gemak, met plezier, met dankbaarheid, ook naar de andere persoon toe, die zich gezegend en blij voelt om het mij te geven. 

Kun jij gebiede bedenken in je leven waar het anders zou kunnen, als jij gewoon start met vragen voor wat je echt wilt en daar ok mee zijn?

Het is namelijk ALTIJD ok, om te vragen voor wat je wilt 

En je krijgt ALTIJD waar je om vraagt 

Wanneer je jezelf volledig liefhebt en accepteert, dan wordt het net je 2e natuur.

En

Dan ontvang je het ook gewoon

 • Beslissingen maken en de weg vooruit weten

Mega belangrijk, right? Zeg eens eerlijk, hoeveel tijd ben jij kwijt met het twijfelen, alles wel goed overdenken….en pussy footing around shit…omdat je niet weet wat je moet doen?

Nou, de persoon – JIJ – die zichzelf volledig accepteert en liefhebt, doet deze dingen niet.

Die persoon IS L.O.V.E – diegene gaat zichzelf uit de weg en weet gewoon wat juist is, wat er wilt ontstaan in dit moment.

JE WEET ALTIJD DE BESLISSING, WE DURVEN HEM ALLEEN NIET TE MAKEN.

Je hebt jezelf geconditioneerd om NIET te geloven wat er van binnen gebeurt.

Want als je niet van je zelf houdt en jezelf niet accepteert, waarom zou je dan for f*ck sake, IN jezelf geloven?

Klaar.

En dit is het waar het allemaal op neerkomt, kijk, ik kan hier nog veel meer over zeggen en dan ga ik ook doen – alleen dan in het prolect. Dus doe mee!!

 • Ongegeneerd en onbevreesd FREAKIN’ leven & JIJ

Waar het allemaal op neerkomt, is dat jij jouw leven mag en kan leven zoals jij dat wilt. Jij kunt 100% jezelf zijn. Je mag er ALL in gaan. Voor het leven waar je naar verlangt. Je kunt zelfs zien hoe het leven bedoelt is, door dank je wel te zeggen, maar no thank you, voor angst en wat als twijfel omhoogkomt als je echt zegt waar je naar verlangt….als je in liefde en acceptatie bent, kun je er in ieder geval eerlijk naar jezelf over zijn.

En ook wat we nog niet eens benoemd hebben hier….!

Ok we hebben het een beetje benoemd.

Wanneer jij van jezelf houdt, maak jij het voor jezelf en voor iedereen om je heen, zo heerlijk makkelijk.

Dus dat.

Ok dus voor nu, zijn dit enkele onderwerpen die we gaan bespreken.

Genoeg gehoord of gelezen in dit geval om te WETEN dat je mee gaat doen? Genoeg chit chat dan.

Let’s do this mooierd!

ILY

Monica

PS: De pannenkoeken waren heerlijk!

Je betaald nu geen €222,00 – je betaald nu €99,00 ex. BTW. Whaaaat?!!!!

Bonus surprise numero uno……TINGELINGELING MOOIERD…..ik weet hoe belangrijk het is, om schaamte en schuld gevoelens, rondom de redenen waarom je tot nu toe, jezelf nog geen toestemming hebt gegeven om volledig van jezelf te houden en jezelf te accepteren.

Dit is zulk belangrijk werk! Dit gaan we behandelen in de Masterclass voorwerk. Ik voel mij vereerd om dit samen met jou te doen.

We zijn al best een eind gekomen, vind je ook niet? Maar er is nog zoveel meer wat ik met je wil delen en dat is ook waarom ik dit project wilde doen

Het volgende wil ik je vast en zeker vast meedelen, dit kun je verwachten;

Of nee, beter gezegd, dit GAAT gebeuren als je meedoet

Je omarmd jezelf volledig

Je weet hoe je je ideale relaties, klanten, liefde kunt aantrekken

Je weet hoe je het allerbeste voor jezelf kunt zorgen

Je maakt veel sneller beslissingen

Je voelt je goed, onder welke situatie dan ook

Je laat gevoelens van schuld, schaamte los voor het allerbeste!

Je owned volledig wie je bent, met al je mooie gaves

Hahah jaaaa dat dus…..

Fijn, om deze big time download uit te werken vandaag, voor jou. En ik voel mij vereerd dat we dit samen gaan doen.

L.O.V.E

Pure zelfliefde op het hoogste niveau

Sluit weer aan op die kalibratie van de personificatie van LIEFDE.

En absolute….

Oneindige…

Flow – Liefde – Overvloed

Zoals het altijd al bedoeld was

Dit gaat je leven veranderen

ILY,

Xo, Monica

 

Je betaald nu geen €222,00 – je betaald nu €99,00 ex. BTW. Whaaaat?!!!!

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.  

Als je mee doet, wil ik je aanmoedigen om dit met een intentie te doen. Doe dit voor jou. Beslis dat je hierdoor nog dichter bij je werkelijk zelf komt. Doe dit vanuit liefde, voor jezelf en de wereld om je heen.

Disclaimer: Ik hou van dit programma en ik geloof in de principes die ik met je deel in dit programma. De testimonials op deze pagina, zijn van mensen die met mij hebben gewerkt en sommige hebben geweldige resultaten geboekt. Ik kan je geen garanties bieden.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.