Hi lieve lezer,

Naast de Goddelijke bron, waar we allemaal deel van uitmaken, zijn we zelf ook schepper en creëren we dus onze eigen realiteit. Volgens de Wet van Aantrekkingskracht hebben we alle goede dingen die we ervaren zelf aangetrokken, en helaas ook de negatieve ervaringen. 

En we kunnen dus elke dag kiezen hoe wij ons leven willen ervaren. Hoe wil jij je voelen vandaag? Wat wil je ervaren vandaag? Kies je voor liefde of voor angst?

Wanneer je op een lage frequentie vibreert, bijvoorbeeld, je staat op, je morst je hete koffie over je heen, de kinderen werken niet mee, je staat in een dikke file, je laat je gloednieuwe telefoon vallen in het toilet, al deze dingen voor 10:00 ochtends, ja daar gaat iedereen flink van balen…en als je dus in de modus blijft, zul je de hele dag dit soort dingen ervaren……..

MAAR we kunnen dit dus ook omdraaien….door even 10 minuten te mediteren/ visualiseren en in tappen op de energie die we eigenlijk de hele dag willen ervaren, op vreugdevolle, lichte, vrolijke energie. Je kunt dus zelf direct een shift laten plaatsvinden door even die paar minuten voor jezelf te nemen. Hoe cool is dat?

Kunst van het schrijven….

Write your life into existence 

Hoe meer jij je droomleven opschrijft/ beschrijft hoe meer je in de energie komt van geloven dat je het al hebt.

Hier volgen 5 stappen die je kunt aanhouden om jouw droomleven & business te realiseren.

  1. Schrijf de datum en begin met Lief Universum – zoek een rustig plekje op om lekker vanuit flow te kunnen schrijven
  2. Omschrijf waar je nu staat in je leven, vertel je huidige situatie. Voorbeeld: over 3 maanden eindigt mijn contract en ik ben bang dat ik niet op tijd ander werk gevonden heb.
  3. Omschrijf of benoem je angsten – Schrijf door je angsten heen, iedereen heeft angsten en kent onzekerheden, door ze op te schrijven kun je ze loslaten. Je geeft als het ware ja angsten over aan het Universum
  4. Vertel wat je wel wilt – Vertel altijd in de tegenwoordige tijd….voorbeeld: Ik heb elke maand nieuwe klanten of ik heb een nieuwe audi A4 in het wit, via via voor een mooie prijs gekocht. Ik ben hier echt superblij mee en hij rijdt heerlijk. Voorkom het woord wil- willen, want dan bevestig je alleen maar wat je nog niet hebt. Praat alsof je je droomleven al leeft – en eigenlijk is dat natuurlijk ook al zo 😉
  5. Spreek je dankbaarheid uit naar het Universum- Dank je wel Universum dat mijn wens is vervuld.

 

Blijf bij elk onderwerp net zolang schrijven totdat het goed voelt voor jou. Totdat je vlinders en blijdschap voelt! Echt het werkt!

Kunst van creëren…

We kunnen alles creëren wat we willen in ons leven, we zijn echt lucky bastards!

Schrijf door je angsten heen

Vaak wordt gezegd, je moet alleen maar positief denken, dan komt het goed. Dat is maar deels waar. Door je angsten te erkennen en ze ook de ruimte te geven en nog beter door ze op te schrijven, geef je ze eigenlijk aan het Universum. Het is een goede manier om ze los te laten. 

Schrijf vanuit dankbaarheid

Bedank het Universum voor het feit dat er zo goed voor je gezorgd wordt. Dat je je nu geen zorgen meer hoeft te maken. Relax en verwacht dat het gaat gebeuren.

Loslaten en vertrouwen

The really hard part…….Het is niet aan ons om uit te vinden HOE onze wens uitkomt, daar zorgt het Universum voor. Sta open om datgene wat je wenst te kunnen ontvangen. Expect miracals! 

Je kunt dit toepassen op elke onderwerp in je leven, meer geld, vakantie, vrije tijd, meer klanten. Verwacht dat je wensen uitkomen en ga je dag happy tegemoet!

Wat doe jij om je dag goed te beginnen?