Vaak in de gesprekken met mijn klanten én ook in de sessies met mijn eigen mentors hebben we het vaak over ZIJN.

Je hoeft alleen maar te zijn
Een concept wat ik zelf toch best redelijk onder de knie heb….had….holy quacamoly…????????????
Mijn ervaring met alleen maar (jezelf) zijn ( meer jezelf zijn, daar ligt namelijk het goud ) kan weer worden ‘getest’ op het moment dat je dingen die niet meer kloppen los laat en in deze ruimte…..wat ik overigens een hele fascinerende ruimte vindt….kunnen er 2 dingen gebeuren…
1. Default kicks in – terug naar hoe je het altijd deed, je boodschap bij het oude laat, zelfde type klanten aantrekken, geen moer vooruit met je verlangens, dromen, wensen of je moneyflow….bla bla bla
Óf 2. Je neemt een quantum leap en er dwars doorheen, denken en act fucking accordingly vanuit wie je wilt zijn, om er achter te komen dat je haar idd bent
Well BUSTED
Zoekende naar mijn nieuwe ‘plek’ naar mijn woorden, mijn boodschap en mij daarin toch weer aanpassen…..toch weer consessies doen.
Toch weer downsizen….toch weer die veilige en meer bekende woorden en taal gebruiken….toch weer aanpassen zodat de ander kan pakken wat ik zeg….of mij hopelijk niet op de brandstapel gooit….herkenbaar iemand ????????
Zucht…..en weer een geconditioneerd laagje er vanaf….nog meer Mo
Met hierin het commitment om unapologetically mijzelf te zijn én te laten zien…
With all my colours
On fucking purpose
Oh je dacht dat dit het was?
Mo zit met der reet op een tropisch eiland en that’s it? Fuck no
Guess again baby, I’m just gettin’ started
The gloves are coming off
The mask is being removed
Én ik zit met mijn reet op een tropisch eiland
En weer kies ik voor motherfucking #2, er dwars doorheen
Hasta el fuego ????????????
Be You, Be Free
Laat je mij hier weten als je meedoet met nummer #2? ???????? ❤️

Dit bericht deelde ik gisteren in mijn stories 
 

Why?
​Omdat dit ook een manier een tool is om iets te verankeren


Wat mag jij verankeren?

Weet je %FIRSTNAME%, op een gegeven moment ben je klaar met het geouwesnitzelhoer, ben je klaar met om je heen blijven kijken en ben je klaar met het negeren van wie je werkelijk bent.

Op een gegeven moment zul je moeten toegeven dat de reden voor de tranen die je laat op het moment dat iemand jou echt ziet voor wie je bent, komt omdat jij al voor zolang jezelf, je werkelijke zelf hebt genegeerd.​

Klaar met NIET claimen waarvan ik allang weet dat het beschikbaar is. Klaar met NIET claimen wat van mij is. Klaar met NIET toegeven waar ik mijzelf voor de gek heb gehouden. 

‘God, hoor je mij?’

en deze nog wel het meest….

‘Ik ben klaar om niet te beslissen om het masker te verwijderen’

Of was er een ander leven, dat je van plan was om te leven?

Dat dacht ik


ILY,
Monica


PS: 


Kom helemaal in lijn met wie je werkelijk bent. Doe waarvoor je hier bent. ​Met de juiste klanten. Leven en business op jouw voorwaarden.

Ready. Set. Go. ????

Plan hier je doorbraak sessie.