Hi lieve lezer,

De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat wij onze eigen realiteit kunnen creëren en de Wet van Aantrekkingskracht vibreert op je staat van ZIJN.

Maar het leven brengt ook pijnlijke situaties met zich mee…ruzies, misverstanden, onbegrip, waarin je je soms  serieus afvraagt; ‘ Ok, Universum, hoe komt het dat ik deze realiteit gecreëerd hebt’?.

En voordat je het door hebt, vibreer je op die lage energie….keren we terug naar een plek waar weinig zelfliefde is…en piekeren we ons suf over waarom iets gebeurt en wat ons aandeel/ fout hierin is geweest…..je voelt je rot en ronduit klote soms……maar je hoeft je er niet rot onder te blijven voelen, dat is een keuze.

En voordat je het door hebt, denk je dat er iets ‘mis’ is met jou….want ja, je krijgt niet de support van mensen om je heen, de schoolleiding, ouders, vrienden en bekenden….want ja jij bent raar bezig zeg….en dat kunnen ze vinden, maar wat vind jij? Niet alles wat gebeurt hoeft een reflectie te zijn….het kan ook een dikke vette uitnodiging zijn om voor jezelf te kiezen 😉 iedere keer weer opnieuw

En voordat je het door hebt, ben je terug bij af…..duurt het dagen/ weken voordat je situaties kunt loslaten….. je vibreert te lang op die lage energie en daardoor kan creatie niet stromen, kom je niet toe aan wat je moet doen en al helemaal niet om je mooiste leven te creëren…..en zover mag het nooit komen, je hebt een keuze. Loslaten is goud waard, die kun je leren en hoe sneller je dit doorhebt, hoe sneller jij weer bij jezelf bent en kun je weer door.

En voordat je het door hebt, sluipt de middelmatigheid erin…YACK!!!

En die middelmatigheid, die gaat je slopen……die zorgt ervoor dat je niet leeft…

Niet bewust leeft

Niet met passie leeft

Niet volledig als jezelf leven

Niet 100% doen waar jouw hart van in de fik staat

Succes hebben, op een middelmatige manier….. want het is toch wel goed zo?

Waarom zou ik een tandje meer mijn best doen, nee, het is wel goed zo….

Middelmatigheid zorgt ervoor dat je dingen gaat zeggen als;’ Nou, ik heb het tenminste geprobeerd!’ of ‘Ik doe toch mijn best!’.

Voor sommige mensen ben ik too much en dat is prima, maar 1 ding ben ik zeker….I’am a LIFE & KICKING!!

Ik leef

Ik voel

Ik heb lief

Ik heb pijn

Ik heb lol

Ik ben mijzelf

Ik BEN volledig mijzelf. 100% mijzelf, 100% doe ik waar mijn hart van in de fik staat, 100% verdien ik geld met mijn passie….ja ik ben 100% een Freedomista!

Ik doe waar ik superblij van wordt en als ik middelmatig zou leven, zou ik niet echt mezelf zijn….dan zou ik slechts proberen om mijzelf te zijn….wie wilt nu proberen om zichzelf te zijn? 

Heb je een boodschap die de wereld moet horen? Hell wil jij het leven leven waarvoor je geboren bent, wil jij heel veel mensen helpen? Je ding doen,  dan KUN je de dingen niet een beetje middelmatig doen….je zult er alles voor moeten geven!

Maak een commitment met jezelf om alles te geven – wat dat ben je waard

Change your mind, change your life

Woensdag 14 December om 20:30, geef ik een online workshop; ‘Magische mindset & Innerlijk weten’.

Geef jezelf toestemming op het hoogstse niveau, werk aan een sterke mindset, werk aan een overvloedige mindset en werk aan een innerlijk weten, zodat jij nooit meer hoeft te twijfelen, zodat je niet meer iets doet vanuit middelmatigheid. 100% jezelf zijn en handelen vanuit een diep innerlijk weten. Lees HIER meer over de workshop

Klik HIER voor een betaling in 1 x van €147,00 ex. BTW (50% korting op €297,00 ex. BTW)

Heb je vragen, PM mij of mail mij op info@monicajob.nl

Liefde, Monica