Ik heb een intense paar weken achter de rug, ik ga je zo vertellen waardoor dat komt, stay tuned. ????

Vandaag wil ik het met je hebben over, wie wil je zijn?
En de allerbelangrijkste, wil jij iemand zijn, die trouw is aan zichzelf?

Dus mooierd, op deze heerlijke soul sunday;
Kies wie je wilt zijn​

Graag deel ik wat journalingprompts met je;

Wie wil ik zijn als vrouw?
Wie wil ik zijn als moeder?
Wie wil ik zijn als partner?
Wie wil ik zijn voor mijzelf?​
Wie wil ik zijn als vriendin?
Wie wil ik zijn als ondernemer?​
Wie wil ik zijn in mijn business?
Wie wil ik zijn in mijn marketing?

Hmmmm dat woord marketing, Nee, ik ga hem vanaf vandaag ook niet meer gebruiken. Want het klopt niet voor mij – het is een oud woord en ik denk dat het heel veel mensen herinnert dat ze iets fout doen in hun business.

Haha ok een kleine demonstratie van wie ik dus wil zijn in mijn marketing/ business. Ik kies er namelijk voor om mensen aan te spreken op hun verlangens.

Wanneer je mensen aanspreekt op hun ego, vanuit tekort, vanuit dat er is iets mis is, dan moet je ook met ze werken vanuit deze punten en dat is iets waarvan ik al heel lang geleden voor heb gekozen om dat niet meer te doen.

​​Kun je voelen wat ik bedoel mooierd?

Kies wie je wilt zijn, weet dat alles waar je naar verlangt, ook naar jou verlangt, mist het een oprecht, puur verlangen van jou is, niet die de maatschappij oplegt aan je, je familie, Social Media, of waarvan je ego denkt dat het een verlangen is.​​​​​​

Weet je, ik wilde nooit een standaard leven, ik wil een EXTRAORDINARY life, een leven dat helemaal van mij is, waarin ik kies wat voor mij werkt.

​​En sinds afgelopen woensdag, leef ik dit leven weer een beetje (mega) meer, sinds afgelopen week woon ik met mijn hele gezin op het prachtige Curaçao.

Ik ben over the moon excited en GRATEFUL AF.

Weet je wat ik zo gaaf vind, ik schrijf hier al jaren over in mijn dagboek, ik heb het ook al zo vaak uitgesproken en guess what? Het heeft (weer) gewerkt.​

Laat dit een mooie driftwood voor jou zijn, dat het realiseren van jouw verlangens er al zijn of BIG TIME naar je onderweg zijn.​​

Kies voor wie je wilt zijn en act accordingly!

​​​​​​​​​Wie kies jij vandaag om te zijn en om ernaar te handelen?

Leuk als je dat hier deelt,

Heb een heerlijke dag,
ILY
Monica ​