[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Zichtbaarheid, op vallen, gezien worden, hoe meer mensen je zien, des te meer ze een mening over je hebben….

De komst van periscope, vond ik echt zo tof, ik dacht tof, nu kan ik mensen meenemen in mijn beleving, dit is wat ik goed kan gebruiken. Ik ben al 10 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en sinds 2 jaar ook mijn bedrijf gebouwd op dit fantastische onderwerp, maar ook ik hikte er tegen aan….ik heb genoeg onderwerpen om over te praten en kennis om te delen, maar toch komt het er niet uit…

Waarom niet??

Dus ik ben wat soulsearching gaan doen, want waarom doe ik het niet? Wat houdt mij tegen?

Ik kwam erachter dat zichtbaarheid bij mij gelijk staat aan pijn….pijn van vroeger, al die keren dat ik gepest ben, uitgescholden ben, en zelfs geslagen ben, omdat ik opviel, omdat ik zichtbaar was…..Ik heb zelf wat dromen in de prullenbak moeten gooien hierdoor.

Dit heeft mij de afgelopen weken behoorlijk bezig gehouden….soms moet je het 1 oplossen voordat je door kunt met het ander en dit is echt een dingetje voor mij.
Ik ben ervoor gaan zitten, heb het besproken met een aantal fijne mensen om mij heen. Miranda Broeren, bood mij zelfs aan om het samen te doen en ik zei nee, ik moet dit alleen doen. Ik wil dit ook via periscope naar buiten brengen omdat het live is en geen geknutselde video is, die ik 388 keer kan overdoen.

Bewust

Ik ben hier bewust mee bezig geweest, ik heb alles van vroeger opgeschreven, wat pijn deed, die lijst werd aardig lang, maar ik heb het gedaan, heb er om gehuild en ik heb de lijst verbrand.

Door hier bewust mee bezig te zijn geweest heeft het mij rust gebracht, ik ken en erken het verhaal achter mijn zichtbaarheidsprobleem. Ik heb het geaccepteerd en dit zal niet meer in de weg staan om mijn dromen een succes te maken.

Yvette Tick had laats de uitdaging om je verhaal naar haar te sturen in een video, die uitdaging ben ik aan gegaan en heeft mij een belangrijke les geleerd, te erkennen wat er is gebeurd. Een plek geven en weer door gaan.

Door deze uitdaging en al mijn soulsearching op dit onderwerp kwam mijn WHY als nooit tevoren zo HELDER naar boven.

Mijn hart wordt geraakt, zelfs boos, als ik vrouwen spreek die zichzelf klein houden, dingen niet doen omdat…..wat voor reden dan ook….zij doen zichzelf ONRECHT aan en daar kan ik gewoon boos om worden! Omdat ik dat ook jarenlang heb gedaan….

Laats was ik op een netwerkborrel en ik sprak daar een dame,om privacy reden zal ik haar naam niet noemen, maar zij vertelde waar zij tegenaan liep. Zij heeft een prachtig bedrijf op gebouwd, maar vond haarzelf niet waardig of gelijkwaardig aan dat bedrijf.

Het klopte niet met wat zij aan de buitenkant vertelde….nou mijn hart sloeg gelijk 3 slagen sneller, ze was ook bang dat mensen haar niet serieus namen omdat het plaatje niet klopte.

Dat is toch vreselijk, sowieso jammer dat we in een maatschappij leven waarin veel te snel geoordeeld wordt, maar in het gesprek voelde ik wel haar verdriet en struggle en ik zei ook niemand anders dat beeld kan veranderen behalve jijzelf.

Erken

Erken het, vertel je verhaal en mensen begrijpen dat echt wel, maar verstop je niet want je hebt iets bijzonders te geven. Dat boven jezelf uitstijgt….namelijk dat heel veel mensen wat hebben aan jouw diensten.

EN dit is dus wat ik hier te doen heb, ik help ambitieuze vrouwen die aan alles voelen dat zij voor meer geboren zijn, om te stoppen met zichzelf schuldig te voelen. Om te stoppen met zichzelf onrecht aan te doen, ik help ze om te kiezen voor het leven wat ze zo graag willen. Om hun Schitterendheid te ontdekken zodat zij van hun dromen een succes kunnen maken!

Weg met de schaamte om wat er gebeurd is vroeger, of in de situatie waarin je nu zit, er is werkelijk geen reden om niet te doen wat je hoort te doen!

Accepteer jezelf en ervaar persoonlijk succes, gelukkig zijn met wie je bent en wat je doet!

Wat ik je wil meegeven, iedereen loopt om een gegeven moment ergens tegen aan en de sneltse manier om dit op te lossen in om er door heen te gaan. Ga die confrontatie aan met jezelf, ga het onderzoeken, waar komt het vandaan en werk er aan….praat met mensen om je heen en het komt echt wel goed!

MAAR geef nooit, maar dat ook nooit je dromen op![/fusion_text][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Hieronder zie je een reply van de Periscope uitzending van 25 juli 2015

True our stories we heal, we heal ourselves & others!

[/fusion_text][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][youtube id=”https://youtu.be/BKjMINf_3yo” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube][/one_full]