Hi mooi mens,

‘Ik ben dankbaar voor jou, nu weet ik dat het meer dan goed komt’, dat is wat laats een klant tegen mij zei….want nu hoefde ze het niet meer alleen te doen. Nu had ze iemand die met haar kon sparren, die haar erop kon wijzen waar het verdienmodel wel zit in haar (online) business. Nu heeft ze een stok achter de deur, iemand bij wie ze terecht kan. Iemand die haar laat zien hoe nu verder. Ze is dankbaar dat ze deze stap heeft gezet.#cool #loveit

Ben jij klaar om als expert je kennis met een nog grotere groep te gaan delen? 

Online programma’s zijn superwaardevol en het online leren wint al jaren steeds meer populariteit. Als coach, zelfstandig ondernemer of als MKB’er heb je simpelweg maar zoveel uur in een dag. Met een online programma kun je dus veel meer mensen tegelijkertijd helpen.

Kan ik je helpen om dit te creëren? Ik help graag om jouw bedrijf superwaardevol te maken!

Vanaf maandag 23 Mei start ik met de training; ‘Creëer je eigen online programma’. Ik ga je 5 avonden helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Maar eigenlijk is het meer dan dat;

 • Ik ga je helpen om jouw ideale klant te omschrijven & te vinden
 • Informatieproducten creëren die helemaal bij jou aansluiten
 • Ik ga je helpen om nog meer aan je KNOW-LIKE-TRUST factor te werken.
 • We zetten een compleet verdienmodel op voor je business
 • Dus meerderde vormen hoe jij je unieke dienst[en] kunt gaan aanbieden, van weggever tot online programma en alles er tussen in 😉
 • Ik behandel de Wet van Aantrekkingskracht en hoe je deze kunt toepassen in je business, om echt moeiteloos te ondernemen
 • Ik laat je zien hoe je een succes maakt van je online cursus, met de juiste teksten, je juiste energie en de juiste mensen benaderen die met smart op jouw product zitten te wachten. WANT ja jouw kennis en jouw ZIJN zijn zo nodig!
 • Ik leer je te ondernemen vanuit jouw authentieke zijn

Want online programma’s, e-books, trainingen geven je vrijheid. Je creëert ze 1 keer en ze kunt ze blijven aanbieden. Je kunt de modules los aanbieden. Je kunt ze als bonussen gebruiken voor je klanten.

Ik heb mijn ding gevonden, mijn stijl en mijn boodschap. Ik volg zelf ook ontzettend veel online programma’s. Zelf heb ik inmiddels 7 courses gecreëerd. 

Waaruit bestaat deze e-course; Creëer je eigen online programma’?

 • 5  live online trainingen beginnend op maandag 23 Mei om 20:30 uur [ klik HIER voor de overige data]
 • Een live online Q&A sessie op maandag 30 Mei om 10.00
 • De live trainingen worden opgenomen, zodat je ze later terug kan luisteren (ook als je er niet live bij kunt zijn kun je van te voren je vragen indienen en de webinars later beluisteren)
 • Verder begeleid ik je de rest van de maanden in de Facebookgroep om met jouw mee te denken over jouw ideale informatieproduct
 • Ik en de andere deelnemers helpen jou met jouw ideeën, geven je feedback, laten je weten wat wel en niet aanspreekt en denken met je mee over content en opbouw.
 • Je ontvangt & behoudt toegang tot het lesmateriaal.

In de training komt het volgende aanbod;

*Wie is je ideale klant en hoe ‘vind’ je deze?
*Op welke manieren kun je jouw programma’s aanbieden?
*Hoe schrijf je een goede salespagina voor je online programma?
*Hoe prijs je jouw online programma’s en hoe zorg je er voor wat ze echt waardevol zijn?
*Hoe je jouw expertise kunt omzetten in een online product

Wanneer is deze training geschikt voor jou?
*Als je wilt beginnen met online informatieproducten, maar je weet niet waar je moet beginnen. 
*Als je bezig bent met het creëren van een online cursus of een ander informatieproduct en je wilt je op iedere manier mogelijk alle informatie tot je nemen om er echt een geweldig mooi product van te maken. 
*Als je een online cursus of informatieproduct hebt, maar het loopt niet en je hebt inspiratie nodig om er een succes van te maken.

Je kunt deze training volgen op 2 manieren;

 1. Als je meedoet met het Droom, Doen&Doooor 6 maanden VIP traject. Lees er HIER alles over.
 2. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen deze training te volgen. We starten 23 Mei & ik geef je begeleiding tijdens de webinars en in de Facebookgroep. Lees HIER alles over deze waardevolle en gave online training

Na Mei kun je de training nog wel aanschaffen, maar dan zijn alleen de opnames beschikbaar en is er niet deze intensieve begeleiding. Als deze training dus resoneert met je, nodig ik je uit om mee te doen.

Ben jij er ook klaar om te uplevelen? Sta je open voor de mogelijkheden die het creëren van online programma’s voor je te bieden heeft? Meld je dan vandaag nog aan!