Vandaag wil ik het hebben over hoe je een uplevel maakt in je business.

Make no mistake, je wilt die uplevel omdat je altijd al geweten hebt, ergens gevoeld hebt, wat er mogelijk is voor jou en je business, right? ????????

En ergens baal je dat je nog niet bent waar je wilt zijn en dat IS ook helemaal ok, eigenlijk is dat freakin’ geweldig, want dat betekent dat er ruimte voor je is en die kun je helemaal zelf invullen…ja voel die maar even goed aan, mooierd.

Als eerste wil ik deze met je delen:

Het succes van je bedrijf, valt of staat met hoe jij denkt, allereerst over jezelf. Je kunt niet met een overvloed aan angsten, geouwesnitzelhoer en ‘ik-ben-niet-goed-genoeg gedachtes’ een Imperium opbouwen, dat gaat gewoon weg niet.

Geloven in jezelf is belangrijk

Jezelf vertrouwen nog veel belangrijker, want dat komt ook aan op het nemen van beslissingen, die je weer brengen naar waar je wilt zijn.

Als jij het vertrouwen niet in jezelf hebt, dan gaat een volgende businesscoach, een volgend (online) programma of strategie jouw niet ‘helpen’……al deze mooie dingen, zijn niet de oplossing voor jou op dit moment, die oplossing is, om jezelf toe te staan om MEER jij te zijn.

Ik zie zoveel ondernemers:

>> OF van de ene naar de andere businesscoach/ programma/ strategie schieten en hun business stroomt nog steeds niet.

>> OF ze blijven het te lang zelf uitzoeken….maar ‘eisen’ ondertussen dan dat hun klanten wel om hulp vragen, want ze vinden het zo stom en ze zien ook zo vaak wat er moet gebeuren zodat het klanten kunnen doorbreken, maar te vaak doen ze het zelf niet…..welke energie denk jij dat je hiermee uitzendt?

Point made.

Weet je, het raakt me, het raakt me omdat het mij herinnerd aan hoe ik ooit over mijzelf dacht en mijn business succes dacht..…pff nee hoor, ik doe het nog wel ff zelf……ik heb geen geld…..eerst een paar nieuwe klanten…..dan kan ik investeren…..

Cute but not so bright.

Inmiddels weet en ervaar ik, dat DIT niet de manier is……het komt allemaal voort uit angst en schaartse……als je teveel vanuit angst en schaartste handelt, krijg je angst en schaartse terug……Weet je nog? Het Universum staat zo ontzettend voor je klaar, maar reageert altijd op wat je uitzendt….

Ok, point made.

Mooierd, je snakt naar die uplevel in je business, maar waar moet je beginnen, right?

Again, dat vind je in eerste instantie niet in een volgend programma…die uplevel creëer je eerst IN jezelf.

Ik zocht alle antwoorden buiten mijzelf en that is a bad place to start with…..

Ik keerde het om…..ik creëerde een nieuwe staat van zijn, een stevig fundament, een bedding, 1 die mijn visie kon dragen, de klanten, geld en het succes kon dragen, zodat ik er niet aan onder door ging, als het even tegenzat, You feel me?

Oh mag ik je bij deze gewoon even de herinnering meegeven: WEES de vrouw waarvan je altijd al hebt geweten dat je haar diep van binnen bent. Die QUEEN…ok moving on…..

Ok mooierd, in een notedop 😉

 
Er zit nog zoveel meer in jou, dan dat nu zichtbaar is en dit weet jij ook……
Jij weet ook dat het volgende niveau geen fancy pancy instagram pagina vraagt, niet nog een nieuwe strategie of programma, het vraagt om meer JIJ te zijn.

 

Het vraagt om jezelf 100% te omarmen – in alles wat je bent – yep the really good, the bad & the ugly – dan én alleen dan gaat het echt stromen in je business.

Waarom geef jij jezelf nog steeds toestemming om te ouwesnitzelhoeren om maar niet op de plek te komen, waar je wilt ZIJN?

Wat journalingpromts voor jou om die uplevel te maken;

Want de snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om IN die persoon te stappen

– Hoe denkt zij over zichzelf?
– Hoe handelt zij?
– Wat is het level van geloof en vertrouwen in haarzelf? ( en wat is die van jou op dit moment op een schaal van 1 op 10?

– Wie moet jij zijn om die 10K per maand te kunnen dragen?
– Als ik mijn intuitie vrij spel geef, wat geeft mijn ziel aan dat ik vandaag mag kiezen/ mag doen?

Wat ik zeker weet en ervaar is dit:


Yess, we kunnen abso-effing- lutely een Imperium bouwen en runnen vanuit onze intuitie. Yess, we kunnen leren om productiever te zijn en dus veel meer in veel minder tijd gedaan krijgen…hello vrijheid….Yess we kunnen onszelf uit de weg gaan en de deuren wagenwijd open zetten naar ALLES waar we naar verlangen.

Het begint met het nemen van een beslissing:

Geloven in jezelf is een keus
Vertrouwen hebben in jezelf is een keus

Hou het vertrouwen daar waar het nodig is en voel de support van het hele Universum om je heen
Hou genoeg van jezelf om om hulp te vragen.
Vertrouw jezelf om je netwerk te vergoten, om zichtbaarder te worden.
Om je inkomen te uplevelen.
Beslis dat je klaar bent om je steeds zo klote te voelen
Beslis wat je wilt
Beslis dat je het ontvangt.

Zet je kroon recht en RISE gorgeous, RISE. ???? ????

Wil je mij hieronder laten weten wat je uit dit blog hebt gehaald?

Ben je klaar met rondjes draaien in het HOE dan?
Klaar om ECHT die uplevel te maken, te ZIJN, waarvan jij altijd al hebt geweten dat dit mogelijk is voor jou?


As we speak zijn de gesprekken voor mijn nieuwe programma in volle gang, mijn nieuwe programma, die jou;

> Van overwelmed voelen, rondjes draaien in ja maar HOE dan, brengt naar rust, vertrouwen én helderheid
> Brengt, naar je business runnen vanuit je intuitie, met de gewenste resultaten.
> Eindelijk je moneymindset op het gewenste level brengt, waar jij al maanden naar snakt
> Van 3000 euro omzet per maand brengt naar 10.000 euro omzet per maand
> Naar een nieuwe staat van ZIJN brengt, waardoor je je business runt vanuit een innerlijke weten, zodat je binnen no time, meer vertrouwen, meer omzet en meer vrijheid ervaart

Ik ben intuïtief AF, superdankbaar voor, mede daardoor zie ik supersnel waar jij als vrouwelijke ondernemer je klein houdt en de dingen veels te ingewikkeld maakt voor jezelf én zie ik precies wat er moet gebeuren om de deuren voor jouw ultieme succes wagenwijd open te zetten.

Weer helemaal terug naar de vrouw, van wie je altijd hebt geweten dat je haar diep van binnen bent EN dat het dus helemaal OK is, om alles te kunnen ZIJN, doen en ontvangen waar je naar verlangt.

I feel you ❤️

Wil jij weten wat ik en mijn programma voor jou kunnen betekenen, reageer op deze mail en dan plannen we a.s.a.p een call in.

Ik kijk er naar uit om je te spreken,

Alleen maar liefde,
Monica