Hi lieve lezer,

Je weet hoe het voelt als je in de zone bent, als je helemaal ingetund bent als je je ding aan het doen bent!  Dat VOELT zo friggin awesome! 

En als je niet je ding doet, voelt het niet goed, je voelt je out off tune…en denk je al snel genoeg waar doe ik het voor….of waar ben ik nu mee bezig

Weet je, 

Het is de bedoeling dat je biz superdupergaaf, gers, leuk leuk leuk is! Het is een soort van spannend, het moet je een voldaan gevoel geven, ja het is hard werken, maar het gaat moeiteloos omdat je er ZOVEEL plezier in hebt. Je doet iedere dag het werk, iedere dag stretch je je zelf en als er dan weer een blokkade opkomt of weerstand is ga je daar 10 x sneller doorheen.

BUSINESS IS BOOMING LEUK!

Ik kan je nu direct vertellen, dat als je er een gedoe van maakt om je DING leuk te maken, dat je jezelf dan vreselijk in de weg zit.

Niets stroomt als je er niet super enthousiast van word! En niets stroomt als je steeds keer op keer weer naar binnen kijkt, of er nog wat te helen valt of er nog een overtuiging is die omgebogen moet worden, want die zijn er altijd.

En ik zeg niet dat je hier niet naar binnen moet kijken, maar moet het 2 weken duren? Moet het je compleet uit je flow halen? 

Hou je vibratie hoog

Of zoals spiritueel leider Bentinho Massaro zegt, be a vibrational snob!

Weiger om (steeds) af te zakken naar die lage energie als verdriet, boosheid, frustratie. STOP!

Hoe je energie hoog!

Gevoelens als dankbaarheid & liefde zorgen hiervoor. Er is iedere dag wel iets om dankbaar voor te zijn, iedere dag kun je liefde, plezier, overvloed & geluk ervaren. Dat is een keus. 

Zet een intentie

Neem een beslissing

En onderneem actie

En geef jezelf toestemming om je zo te voelen, om te voelen dat het wel BOOMING is. Om te voelen dat het wel superduperfun is.  Het juist superleuk is wat je DOET en zelfs als de dingen die ‘NIET’ werken, zijn ze gewoonweg onderdeel van je pad, je hebt die ervaringen nodig.

Je hebt de ervaring nodig om;

  • Tot andere inzichten te komen

  • Om tot andere, nog betere en mooiere overtuigingen te komen

  • Dat je gaat aanvoelen dat dingen vanzelfsprekend zijn…

en vertrouw daar dan op!

Ik ben ook (maar) gewoon mens en we maken allemaal verdriet, pijn en niet toffe dingen mee. Mensen zien ook dat het hier niet altijd rozengeur en maneschijn is en dat is goed. Ik claim helemaal niet dat ik perfect ben en dat is precies waarom mensen bij mij komen, omdat ik oprecht mezelf omdat ik een bepaald pad al heb bewandeld…en misschien zelfs wel omdat ik express mezelf ben.

Mensen voelen je energie, ze voelen dat als ze je blogs lezen, ze voelen je wanneer je dingen post en je DING doet. 

Laat mensen kennis met je maken, ervaren hoe jij je DING doet en wat ze bij jou kunnen leren/ halen/ verwachten. 

Werk aan je KNOW – LIKE – TRUST factor.

Als ik jou niet leuk vindt, of geloofwaardig or whatever, ga ik nooit wat van je kopen….dan kom ik nog niet eens gratis naar je toe….Simple as that. Dus match met je ideale klant – die vind jou namelijk een te gek gaaf persoon 😉

We voelen wanneer je in je hoge energie zit, we voelen wanneer je gelooft in wat je doet, wanneer je er superveel plezier in hebt als jij je DING aan het doen bent. 

We voelen ook wanneer het je allemaal teveel wordt, wanneer je TEVEEL je best doet, wanneer je WILT dat we van je kopen.

Dat willen we niet kopen

Dat volgen we niet, ook al is het een supergaaf resultaat.

DUS doe je DING met het hoogste plezier, keer op keer. Onderneem geen actie als die niet voelt. Niet omdat je ‘moet’ verkopen. Weet je nog, het Universum zorgt altijd voor je, dus vertrouw erop dat waar je om vraagt je ook echt gegeven wordt.

Doe je DING en neem verantwoordelijkheid

Dus ja, mensen voelen dat ze bij jou moeten zijn, dus neem die verantwoordelijkheid en doe je DING met superveel plezier, voel je geweldig, denk geweldig en doe geweldig! 

Je kunt je die andere manier niet permitteren en dan doe je jezelf echt tekort en dan moet ik weer een beetje boos op je worden 😉

Als je succesvol wilt zijn, zul je je alles op alles moeten zetten om je zo te voelen en je DING op die manier te doen. Practice What You Preach! Walk Your Talk, dat is het werk wat je moet doen en dus zul je de uitkomst van dat werk ook moeten laten zien.

Als jij mensen leert om gezonder te eten, is het niet geloofwaardig als we foto’s op social media zien dat je wel heel vaak een taartje of een vette hap naar binnen zit te werken…en ja deze was kort de bocht, maar je snapt me 😉

Dus laat de uitkomst zien van een te gek, gaaf, wonderlijk leven, of welke vorm voor jou belangrijk is. Wat heb jij overwonnen en help je nu anderen ermee?

Ik wil een leven waarvan mijn hart in de fik staat, ik wil mijn passies leven, ik wil het grootste plezier beleven, ik wil wonderen ervaren, ik wil te gekke leuke mensen helpen, ik wil reizen en van dat alles een vet voldaan gevoel van krijgen met een toffe uitkomst.

Dus wat jij ook doet in je biz, zorg dat je een voorbeeld bent, zorg dat je de uitkomst bent van wat klanten willen….. en nee je hoeft niet 3 ton in 6 maanden te doen, of in een hele dure auto rijden, daar gaat het niet om, JUST BE YOU! Doe je DING, help je mensen met het hoogste plezier & off you go!

Liefs, Monica

PS. Wil jij 7 weken met mij werken voor life & biz changing results? 

Jij en ik

Samen met andere VIP klanten

How to be a Conscious Millionaire

Spiritualiteit & heerlijke praktische sizzle

Jij wilt jezelf en je biz NU neerzetten

Jij wilt financieel onafhankelijk worden

Jij wilt OOK je missie leven, OOK mensen helpen, OOK leuke dingen DOEN & OOK gewoonweg je hypotheek betalen

In 7 weken:

  • Weet jij precies hoe je geld kunt verdienen, hoe je keer op keer supergave dingen kunt creëren en de aanmeldingen ervoor krijgt.

  • Weet jij precies wat je boodschap is en hoe je deze kunt overbrengen.

  • Heb jij een magische mindset en een innerlijk weten voorgoed! Vanaf nu echt moeiteloos ondernemen.

  • Weet jij hoe creatie & de Wet van Aantrekkingskracht werkt.

  • Weet jij hoe marketing werkt.

  • Heb jij stappen gezet, je biz verder opgebouwd en waarschijnlijk al resultaten bereikt.

Lees er HIER alles over

Je kunt je leven veranderen in een hartbeat en er is GEEN reden waarom je nog langer wacht…

Heb je het gevoel dat je met mij samen wilt werken. Laat het me weten! Dan plannen we een Skype afspraak in. 

Want een mailtje lezen is leuk, maar pas als je mij gesproken hebt, weet je of dit echt iets voor je is. De klik moet er zijn, want we gaan 7 weken intensief met elkaar samenwerken, ik spreek je snel! XOXO