Bij iedere beslissing die je neemt in je leven, heb je de mogelijkheid om te kiezen HOE je ergens mee omgaat en hoe je je hieronder wilt voelen.

Wat voor de meeste mensen betekent –  dat oppervlakkige emoties en het constant reageren op situaties vanuit de buitenwereld en daar dus op reageren en handelen – lijkt het dus, alsof ze actie nemen. Dat is actie nemen om ergens vanaf te zijn. Om ergens niet mee hoeven te dealen. Om iets niet ECHT aan te kijken.

De weg om te weten dat je altijd het juiste kunt kiezen is ALTIJD om connected te blijven met je ware verlangens, je innerlijk weten, je hogere zelf en handelen vanuit die staat van ZIJN.

De meeste mensen maken keuzes op basis vanuit die eerder genoemde staat van ZIJN, dat is de reden dat de meeste mensen nooit zullen leren om te handelen vanuit hun hoogste zelf, vanuit hun werkelijke energetische staat van ZIJN die ze zouden kunnen zijn – ze kunnen niet dealen met de (mogelijke) consequenties van het NU.

Met andere woorden –  ze niet bereid zijn om vandaag het werk van vandaag te doen, om hun droom (leven& business) van morgen te creëren. 

Dus, ze dromen verder, ze zullen nooit ervaren, voorstellen wat het leven werkelijk kan inhouden – hoe geweldig het kan zijn….hoe vrij ze werkelijk kunnen zijn, wat ze werkelijk achter zich mogen laten, waar ze echt weg van mogen lopen, wat ze echt NIET meer hoeven te doen, te geloven of zijn en hoe dat zou voelen.

Hun hogere zelf zal hun nooit een klap in het gezicht geven, ze kleine gouden nuggets bieden, friendly reminders geven, omdat ze niet van plan zijn om er iets mee te doen.

Mega mega frustrerend om dit te zien, om dit te zien bij mensen waar je om geeft.

Het is angstaanjagend om dit bij jezelf te constateren – ok en niet alles kun je zelf zien. Maar we voelen het wel, we duwen het weg, blijven in het hamsterwiel draaien, bedekken onze oren en richten onze aandacht naar buiten, dan hoeven we lekker, la la la la ( met je vingers in je oren en ogen dicht ) niet met onszelf bezig te zijn.

We hebben allemaal gebieden in ons leven, waarbij we dit doen. 

Als je mens bent, dat is het vrijwel zeker dat er sommige aspecten zijn waarbij je het nog niet hebt toegestaan, met de hoofdreden omdat je gehecht bent, angst voelt om huidige patronen, je huidige gedrag, mensen, werkelijk los te laten.

Hoe vaak we die strandbal naar beneden duwen, onszelf vertellen dat het ok is, we hadden er gaan zin in vandaag, of kon niet anders…….we zijn ons er akelig van bewust, iedere minuut van de dag dat we ergens in een gebied van ons leven volledig uit tunen op het leven wat we zouden kunnen leven en waar we voor geboren zijn.

En de tijd tikt door……2018 heb je gezworen dat het je beste jaar zou worden, tis nu half 2019 en het komt er weer niet van……yep die vleugels willen groeien, maar je geeft ze nog steeds geen kans….en ergens denk je dus nog steeds…..nee hoor, het IS precies goed zo……la la la la la.

Mijn gebied is eten en bewegen……yep, ik mag daar echt mezelf in upgraden. Man wat vertel ik mijzelf een onzin verhaal hierin.

En ik weet echt wel wat het is wat ik zou ‘moeten’ doen, wat afgestemd is, maar ik vertel mijzelf een shit verhaal……en dat is echt next level bullshit.

Wellicht heb jij dat ook op sommige gebieden?


Dus, hup Mo, nieuw besluit. 
Ik beslis, ik spring, ik ben gecommitteerd en laat het hoe wel oplossen door het Universum.
Zo voelt het dus, om te handelen vanuit mijn hoogste zelf.

Het komt met een stil innerlijk weten van ja, dit is het. Ja, dit gaat werken, zelfs al voelt het angstig of ronduit maf. En ja, ik kan het niet niet doen.

Soms is dit gevoel geblokkeerd door oppervlakkig verwarring, als dat zo is, train jezelf dan in het intunen op je ziel, op je intuïtie. 

Op het wegpellen van al die culturele conditioneringen en modder die anderen bij je achter heb gelaten en die jij op een gegeven moment als waarheid ben gaan zien.

Als je echt een gelukkig en gaaf leven wilt leiden, maak er een gewoonte van om bezig te ZIJN met jezelf, om jezelf nog beter te leren kennen, leer luisteren naar wat je hart je ingeeft, train jezelf in het herkennen van de fluistering van je intuïtie. 

En waarschijnlijk het gemis hierin, zorgt voor dat gevoel van onzekerheid, van het erg vinden dat het HOE niet duidelijk is, je angstig voelen voor een groot deel van de tijd.


Van tijd tot tijd, voel je je supergoed, je voelt je power, zeker wanneer je besluit: ‘Ik ga ervoor’ – ‘Dit wordt mijn beste jaar ooit’ – ‘Hou mij in de gaten’ en je maakt gedurfde besluiten over hoe jij echt je best gaat doen, je spreekt het overal en nergens uit en je stopt voor altijd met jezelf saboteren……

Geweldig, go for it!!

Maar helaas,
In de meeste gevallen verandert er niets, right?
Some tuff shizzle anders gaan geloven en handelen.


We zijn verslaafd aan onze patronen en gedragingen, die we onszelf hebben toegestaan, lekker in het driehoekje passen, in plaats van diegene die we WERKELIJK zijn en die nog steeds in je leeft en die aan het wachten is……

Weet je, je bent geboren met een blueprint van ALLES wat jij moet weten, om een geweldig fijn leven te realiseren.

Weet, dat het er de hele tijd is geweest. Je was het alleen vergeten. Yep, jij mag opnieuw kiezen.

Dit is een onderwerp waar ik graag over praat, sterker nog, waar ik jou mee help, mijn diepste werk gaat over, jou helpen herinneren wie je werkelijk bent en dan die persoon worden. Wat het eigenlijk is, het is een proces van herinneren wie je werkelijk bent, en hiervoor is soms het e.e.a nodig, wat gedoe los laten, wat shiften, nieuw verhaal vertellen e.d.

Maar het belangrijkste is dit –
Er is een voorwaarde aan verbonden en die is dat je dagelijks het werk doet, intunen, zijn….simpelweg naar binnen, naar jou, als jou, verbonden ZIJN met jezelf.

Niets aan toegevoegd
Niets te winnen
Niets te weten of doen

Als je hier de tijd voor neemt, zeg 30 minuten per dag, om te journalen, om te ZIJN, stil te zitten, of whatever er moet gebeuren om dat masker, die gehardheid, los te laten en de waarheid te voelen. Dan gaat er een knop om.

Dag bij dag
Moment bij moment
In de richting van simpelweg ZIJN, connected met jezelf.

De meeste mensen, zijn bezig met het disconnecten van hun ziel, van spirit, van hun ZIJN.

Dus wellicht, wil jij ook dingen veranderen….hele kleine stapjes om zo een grote verandering te laten plaatsvinden in je leven…..tot hoe je je business wilt doen, tot wie je in je omgeving wilt, tot zelfliefde….of hoe jij het leven wilt doen….het is het oefenen van connecten met je ziel en met wie je werkelijk bent, zodat je keuzes kunt maken die goed ZIJN en die bijdragen aan het realiseren van een leven en business waar je hart van in de fik staat.

Alles wat je van binnen VOELT, is echt, jij weet dit, het is altijd beschikbaar voor jou, je hoeft er alleen maar voor te kiezen. 

Beslis dat je bewust bent hierin
Beslis om die aanschouwer te zijn
Beslis om wakker te zijn
Beslis om je ogen open te doen en al dat moois te zien
Beslis om de wereld in jou te zien
Beslis dat die wereld nog wat groter mag worden
Beslis om te kiezen​


En die beslissing lieverd, ligt helemaal bij jou
Wat ga jij NU doen?

Heb een heerlijke dag,
XO,
Monica

#energetischeleiderschap #businessisfun #liefde #alignment