Ik wil je vandaag graag meenemen in de energie van veilig voelen, van veilig zijn. En die lijkt alleen maar te zijn ge-ampliefied sinds ik hier op het eiland leef, dus here goes……

Deze energetische staat van veilig zijn, komt nog voordat je JA zegt, sterker nog deze creëert de veiligheid om JA te zeggen….voluit, wat je verlangen ook is.

Want dit, ene, simpele, 2 letterwoord, daar begint het waarmaken van je dromen en verlangens, hoe groot, klein, onrealistisch ze ook lijken.

Wie of wat zegt nu dat je je dromen niet waar kunt maken?
Al die belemmerende, overheersende, beperkende, kleinhoudende gedachtes die je hebt, zijn die waar?

Nope, ik denk het niet en mag je daar dan NU een nieuw beslissing op nemen.

Journalingprompt:

Schrijf ze eens op en stel dan de vraag bij iedere overtuiging: ‘Is dit waar?’
Mooierd, je zult zien en voelen dat ze niet waar zijn. ???????? ???? #yourwelcome

Verlangens waarmaken start met JA zeggen tegen je droom, zolang je dat niet doet, gebeurt er niets…noppes….nada.

Het hopen, wensen en wachten….creëert zelfs een achteruitwaartse vibe.

Het Universum houd van snelheid…..dus hoe vaker, sterker jij JA zegt, hoe sneller het Universum alles in werking stelt om jou te dienen.

Om jou te dienen…..yep, read that again mooierd.

Hier op het eiland heb je een Sedula nodig om een bankrekening te openen, een verzekering af te sluiten en Internet aan vragen.

Met die laatste aanvragen, waren we al gewaarschuwd dat het hier wel eens heel lang kon duren, want er zijn maar 2 providers op het eiland.

Op de dag dat wij langs het kantoor gingen om Internet het aan te vragen, stelde manlief de vraag; ‘Hoe lang duurt het?’ Waarop de dame antwoordde; ‘Minimaal 3/4 weken’.

Toen ik dat hoorde, moest ik een soort van lachen, van binnen, ik zei alleen maar tegen het Universum, die ik Uni noem, ok but you can do better than that right? Ik liet het horror scenario LOS in vertrouwen en ik hield de vibe hoog……ik bleef JA zeggen.

Dit was op een maandag, woensdag werd manlief gebeld om te zeggen dat ze donderdag langs kwamen om het Internet in orde te maken.

Manlief vroeg nog aan de jongens van het Internetbedrijf, zo dat is ook snel…waarop de jonge knul antwoordde; ‘Nou, u heeft echt geluk dat het zo snel kan, dat heb ik nog nooit meegemaakt, zelfs bestaande klanten die verhuizen wachten zelfs tot 3 maanden’.

Manlief kijkt mij aan…ik volgde het gesprek in het Papiamentu meer dan prima mee, en ik gaf hem een knipoog ????.

Voel je wat ik bedoel?

Natuurlijk voordat ik het kantoor van de internetprovider instapte had ik al een duidelijk JA gegeven, mag dit snel, moeiteloos en met de leukste mensen geregeld worden?

Can I get an Amen? ????????

Weet je mooierd, alles is energie, is energie, is energie.

Of als je een goede deal wilt bij de Volkswagen dealer om je nieuw Tiguan de showroom ui te rijden
Of de juiste mensen in je programma wilt
Of een leuk bedrag iedere maand wilt ontvangen vanuit je bedrijf
Of hack, emigreren

Het start allemaal met JA zeggen tegen datgeen waar je naar verlangt.

Als ik het verlangen niet de ruimte geef, dan bleggg….als ik geen JA zeg tegen die energie…….en daarbij energie liegt niet. Niet met je verlangens, niet met je favoriete mensen, niet met je programma’s

Voel je wat ik bedoel?

Echt, JA zeggen is iets magisch……wanneer je JA zegt, zie je direct ook de volgende stap….bizar.

Blijf de energie volgen die duidelijk sterker wordt, als jij JA zegt…je bent veilig echt…en iedere keer als je ja zegt, bouwt wordt de energie rondom je verlangen groter en sterker en je zult iedere dag kleine hints en intuïtieve ingevingen krijgen om je stapjes te blijven zetten.

Een JA zet de deur wagenwijd open, voor kansen, ideeën, creativiteit, voor mogelijkheden, waarvan je niet eens wist dat ze er waren.

Een nee, sluit de energie af, sluit de liefde af.
Nee, is zeker ook antwoord en het laat je zien waar je niet meer beschikbaar voor wilt zijn.

Manifesteren is JA zeggen en zie hoe alles zich voor je ontvouwd.

Dus bij deze, een wake up energy mail. Volg die energie die je altijd gevoeld hebt, je hebt jezelf alleen verkeerd gemaakt, je dacht dat het niet kon, dat het niet mogelijk was. Jawel lieverd, het KAN wel.

Je bent veilig om de energie te volgen, je bent veilig om JA te zeggen ???????? ????

Voel wat er mogelijk is, als je JA zegt

Blijf niet vastgeketend in een oud verhaal, in een leven waarin je maar half gelukkig bent, terwijl je ergens, altijd al hebt geweten, dat je alles kon ZIJN, doen en ontvangen waar je naar verlangt….

Waar droom jij van?
Wat is het waar je naar verlangt?
Wat als je er nu JA tegen zegt?

Waar zeg jij nu JA tegen?


ILY,
Monica


PS:

​​Tromgeroffel….aankomende Masterclass: De Energie van Geld

Als er iets schuurt aan de veiligheid om onze dromen waar te maken is dat geld. 

Veel van ons zijn geconditioneerd om een gelimiteerd leven te leven waneer het op geld aankomt. We geloven niet dat we het waard zijn om geld te hebben.

We voelen ons zelf het vaak niet waard. We geloven dat het moeilijk is om te ontvangen, dat het maar moeilijk door ons heen kan stromen.

We geloven dat, als we het eenmaal hebben, er iets slechts mee gebeurd, we raken het toch weer kwijt, dus geven we direct alles uit, ontvangen we verkeersboetes, doneren we aan familie e.d.
We zien niet hoe het ooit anders kan zijn.

 

We geloven teveel in het idee, dat geld moeilijk, ingewikkeld en nooit beschikbaar voor ons is……let’s change that!


Herkenbaar, mooierd?


Dinsdag 20 Juli om 16:00 uur geef ik een Masterclass over: De energie van geld. Ontdek de 4 sleutels die je direct kunt toepassen om meer geld toe te laten in je leven.

Ik kan niet wachten om dit met je te delen. Inmiddels heb ik ook mijn gemaakte kosten omtrent de emigratie terugverdient, staat gewoon weer op de spaarrekening. Ik vertel je er alles over.

HIER kun je je aanmelden.