flamingoHi lieve lezer,

Wanneer je op het punt staat om daadwerkelijk te doen wat je hart je ingeeft, komen er allerlei weerstanden op je pad….je kunt je dan opeens gaan vergelijken met iemand anders, of mensen zeggen tegen je, ja maar dat is niet uniek wat je doet, dat doe iemand anders al…..

En down the drain gaat je motivatie……Really? Waarom zou je dat doen?

 

 

Immers doen mensen al jaren en zelfs al eeuwen hetzelfde, iedere x komt er een nieuwe iemand, een nieuwe persoon die het weer op zijn of op haar manier doet…

en daar ligt nu net de sleutel!

Want soms lijkt het alsof je ‘hetzelfde” doet als iemand anders en niets is minder waar, jij brengt jou unieke ZIJN erbij in, je weet het net weer ff anders te brengen, je hebt een hele unieke kijk op dingen en dat is JUIST goed!

Ik heb heel lang tegengehouden dat ik gewoon superslim ben met dat hele online ondernemen…want ja er was immers een andere dame die hier heel erg goed in is en er al mega succesvol in is….dus ik dacht nou dan is er geen ruimte meer voor mij, dus ik verstopte mijn gaves en expertise hierin en deed ik heel had mijn best om iets anders te verzinnen….

But just like the old saying; Volg je hart want dat klopt…..

Zolang je niet doet wat je ECHT wil doen, waar je hart simpelweg niet  meer onderuit komt, zeker in je biz, zul je altijd weerstand voelen, zul je niet de resultaten behalen die je wilt behalen…want je zit jezelf vreselijk in de weg.

3 Tips om je hart te volgen in je biz;

  1. Wees ongegeneerd jezelf, ALTIJD! Wees je unieke JIJ. door volledig jezelf te zijn, ben je juist uniek! Doorbreek die blokkade die zegt dat jij niet goed genoeg bent, of dat je beter iets anders kunt gaan doen. Vertel jezelf keer op keer hoe waardevol jij bent en waarom mensen bij jou moeten komen.
  2. Vergelijk jezelf nooit met een ander. Don’t compare your beginning to someone else’s middle. iedereen bewandeld zijn eigen pad in zijn eigen tempo. Jij bent precies nu waar je moet zijn en dat is meer dan ok!
  3. Mensen komen bij jou, omdat ze van je houden, omdat ze je superleuk vinden. Dus laat jezelf zien en horen hoe leuk jij bent! #ditkunjij

Deze steekwoorden passen helemaal bij mij; koekkruimels, sneakers, gers, Rotterdams, shizzle, geouwesnitzelhoer, pannenkoeken, liefde, really, & waar je hart van in de fik staat….

En zo heb jij ook een aantal van die steekwoorden; verzin er eens een paar! #jijkuntdit

Ik geloof niet in concurrentie, ik geloof erin dat de mensen die bij jou moeten zijn, dat je die op je pad krijgt.

He, ik werk ook met de Wet van Aantrekkingskracht en ik stem af op mijn ideale klanten. Ik weet heel goed voor wie ik wat kan betekenen en er is altijd genoeg, genoeg geld om te verdienen, genoeg klanten, genoeg creatie om altijd weer iets te verzinnen wat helemaal aansluit bij jou als persoon!

Wees jezelf, je bent goed genoeg! EN laat je niet uit het veld slaan….omdat je denkt dat er al iemand is die ‘hetzelfde’ doet!

Vind je het moeilijk om je unieke branding, je uniek zijn te laten schitteren in je biz? Laat mij je helpen, samen halen we die punten naar boven en verwerken we dat in je prachtige biz. 

Liefs, Monica