Sinds ik de beslissing heb genomen om geen nieuwe klanten meer aan te nemen, voel ik me absoluut vrij, op zoveel vlakken. Niet meer bezig zijn met maandelijkse inkomsten, nieuwe programma’s of ‘plannen bedenken/maken’ voor 2023. ⁣


Een vraag die ik mezelf keer op keer stelde: Welke dromen of doelen heb ik met mijn huidige onderneming? En elke keer dat ik deze vraag beantwoordde, kwam er niets uit…

Ik deed de online programma’s (meer dan 50 gemaakt)⁣
Ik deed de retraites⁣
Ik deed de groeps-coaching⁣
Ik deed de 1:1 (meer dan 200 klanten in 6 jaar)⁣
Ik deed de evenementen (7 in totaal)⁣
Ik deed de spreker optredens⁣

Ik voel me vervuld⁣
Het is oké en we gaan verder⁣

Hoe meer ik op deze beslissing steun, hoe meer mijn verlangen naar eenvoud, het gewone leven naar boven komt, ik ben er helemaal weg van. ⁣

En hoe meer ik zie en voel hoe dit hele spirituele gedoe (new age) niet mijn ding is

De bubbel die ik geloofde bleek niet waar te zijn. Ik wilde mezelf niet langer hersenspoelen en gaslighten … ik wil gewoon zijn … en het hele leven ervaren⁣.
⁣ ⁣
Het constant helen, repareren, boeken lezen, programma’s volgen, zijn manieren om de controle te houden….het kan je juist verder van jezelf afdrijven. Dit overkwam mij in een van de laatste programma’s die ik volgde…⁣

(Gelukkig een heel goede coach gevonden die me bij mijzelf bracht. Voor het Google-record, we kunnen niet alles zelf oplossen, ik geloof absoluut in coaching, echt goede therapeuten en vrienden, bedankt, je weet wie je bent )⁣
⁣⁣
Zoveel mensen vinden het moeilijk om bij zichzelf te zijn, en het is van tijd tot tijd … maar om gelukkig te zijn, echt gelukkig, moeten we sommige dingen accepteren … the good, the bad and sometimes very ugly… het leven is niet de hele dag, elke dag happy happy joy joy, ….nee, dat ligt ook In het accepteren van het ongemak en daar ligt voor mij zo duidelijk de puurheid en schoonheid van het leven. ⁣

De dromen en doelen die ik heb naast mijn coachings bedrijf (want daar komt een nieuw vorm van aan) worden steeds duidelijker en ontvouwen zich en ik heb de tijd van mijn leven, ik ben AF dankbaar.⁣ ⁣

Hoewel ik me helemaal naakt voel als ik dit deel, voel ik ook hoe belangrijk is om kwetsbaar te blijven, if that make sense,

Xx,

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.