Afgelopen week gaf ik mijn 5 daagse #journalingchallenge en op het laatst vroeg ik de deelnemers, wat heb je eruit gehaald, wat is je take away?

‘Prachtig wat je allemaal gemanifesteerd hebt, zo gaaf om te zien, dit maakt je ook super geloofwaardig’.

‘Jij hebt alles, wat inspirerend om te zien, mooi voorbeeld’​​

‘Jij bent gewoon het voorbeeld hoe jij met je gezin jullie droom hebben waar gemaakt, wonen en werken op Curaçao is nu jullie realiteit. 

‘Wat was het weer genieten tijdens deze challenge! Hoe mooi dat je een ruimte creëert waarin we ons allen vrij voelen onze dromen, verlangens en soms ook blokkades te delen. Goud!’

Hmmm wacht? Gaat dit over mij?

Yep, ik heb de neiging om soms mijn succes niet te erkennen, niet erkennen van mijn cadeaus, niet van wat ik gecreëerd heb, of welk verschil ik maak en gemaakt hebt, want tja….ik denk ergens dat ik dat niet zo moeten doen.

Wie ben ik in godsnaam om dat te denken…..herkenbaar, iemand? ????????

Ik herken het ego hierin —- oh kijk haar nu, die leukerd uit Rotterdam die op een dag besloot om haar dromen waar te maken, uit de schulden is gekomen en nu ook nog eens op Curaçao woont en werkt met haar gezin – oh kijk haar eens bescheiden en verlegen de complimenten weglachen….

Nog steeds plaats ik de testimonials die ik krijg niet direct op mijn site, laat staan dat ik ze snel op social media zou plaatsen…..lord dit plaatsen was al spannend en de foto al helemaal……but I guess, it’s an introvert thing…..

Wellicht herken je dit ook, dat verstoppen….mag dit blog dan een drifwood voor jou zijn, om je ook je successen niet meer te verstoppen. ????

Gisterochtend om 06:00 uur, toen ik samen met mijn schoonzus en een vriendin heerlijk ging wandelen, eindigde we bij het strand….

….Daar stonden we dan…met onze trainingsoutfit aan, met onze blote voeten in het water….

….Het duurde 2 tellen, we keken elkaar aan….screw this…..de zee was te verleidelijk en wat doe je dan, ook als je geen zwemkleding aan hebt?….

….Juist met kleding en al de zee in…..HEERLIJK! #KANGEWOON

En bij het zien van de bovenstaande foto……..kon ik het voelen…….kon ik ook de woorden van de deelnemers, maar ook die van mijn soulmatefriends ( dank jullie wel voor de fijne gesprekken en de liefde ) voelen…..ik voel mij dankbaar, ik voel mij mega gelukkig, ik voel mij rijk, ik voel mij goed, ik voel mij creatief, ik voel mij een mastercoach.

Ik heb niet ALLES, ik heb alles waar IK voor gekozen heb. ​​

Was het makkelijk om hier te komen…..niet altijd, soms rondom pijnlijk, alsof je met je bekkie over de straatstenen gesleurd wordt…….maar het gaat erom….ik ben er wel gekomen.

Ik besloot NIETS maar dan OOK niets meer toe toe te laten in mijn leven, wat mij niet meer dient….als het geen orgasmes, plezier, of geld oplevert, hoort het gewoonweg niet in mijn leven. Can I get an amen! ???? ????????

Het leven waar je naar verlangt, start allemaal met het toelaten van je wildste dromen….het gaat om de energie die het je geeft als je denkt aan die verlangens….die, waar je hart en ziel van in de fik staan.

In de #journalingchallenge had ik het over;

Hoe wil jij dat je leven eruit ziet?
Wat wil je doen op een dag?
En hoe ziet je bedrijf er dan uit?

Mijn bedrijf sluit namelijk perfect om mij heen als persoon.

Hoe wil jij dat je leven en business eruit zien?

En niet in de valkuil trappen van, ja maar HOE dan.

Nee mooierd,

HOE wil jij je voelen?
Waar wordt jij blij van?​
Waar staat jouw hart van in de fik?

Dit is waar het begint, dit is de essentie, de basis van jouw te gekke leven en een business die daar helemaal bij aansluit.

Je verlangens kun je niet wegduwen, die zijn net als een strandbal, die kun je onder water blijven duwen…..die plopt ook altijd weer naar boven,

NET als je verlangens…..die kun niet wegduwen……die moet je de ruimte geven…….Go mooierd,

ILY,
Monica


PS; Heb je deze 5 daagse #journalingchallenge gemist? houd je mailbox in de gaten, ik heb binnenkort iets heel gaafs voor je!

PPS; Wil jij ook ALLES ontvangen, waar jij naar verlangt? Waar jij voor gaat kiezen? Wat dat is wat er gebeurt als we samenwerken…ja een leven en business op jouw voorwaarden? Wie weet, ook wel emigreren naar een land waar de zon vaker schijnt dan in NL. ????

Misschien is mijn Soul&Business Mastery precies wat je zoekt.

Klik hier voor een gratis call met mij.

In deze gratis call kijk ik met je mee, waar je nu staat en waar je wilt staan én kijken we of we een match zijn. Sowieso verlaat je deze call met minimaal 3 direct toepasbare tips om je verlangens te gaan leven! Tot snel,