IETS OVER KWALIJKE COACHING

Graag wil ik iets delen met je, als je op dit moment bezig bent met het bewust creëren van je droomleven en business.

Eelco de Boer heeft een interessante podcast – deze gaat – over kwalijke coaching – hij benoemt dat er teveel coaches en therapeuten teveel bezig zijn met het erachter komen wat er ‘mis’ is met degene en dus teveel bezig zijn met problemen ipv mogelijkheden.

Mijn persoonlijke mening is dat er sowieso teveel tijd besteed wordt aan het helen, aan het achterhalen waarom en waar een issue vandaan komt.

Ik geloof niet in regressietherapie en terug gaan naar vorige levens en al dat – ik leef NU – And I create this thing called life & business anyway I effing CHOOSE it to be 

Kwalijke coaching – goede term qua marketing 

Maar voordat er ‘kwalijke’ coaching kan plaatsvinden – vind er vooraf, in mijn ogen, nog wel eens KWALIJKE MARKETING plaats.

Let my explain:

In het begin van mijn ondernemerschap ben ik, ECHT waar, 100% ergens in gestapt, een belachelijk duur product aangeschaft omdat ik serieus dacht dat dit mij nu wel ging helpen – ik ben de eerste die toegeeft dat ik dat gedaan heb.

Cute but not so bright

Goed, wat jaren verder, nog steeds cute en een stuk brighter 

WAT DEED IK?
Ik gaf natuurlijk volledig mijn zelfleiderschap uit handen, compleet. NIEMAND, maar helemaal NIEMAND is verantwoordelijk voor het creëren van mijn meest geweldige leven en business, that’s all on ME.

Ik dacht echt, oh met dit programma of die coach komt het nu wel goed…….

Ja natuurlijk komt het goed – als je bereid bent om ALL in te gaan.
Als je bereid bent, het werk te doen wat ervan je gevraagd wordt.
Als je bereid bent om aan zelfreflectie te doen.

Ik volgde (ieder) business programma na business programma, maar het ‘succes’ bleef uit en een bijna business burn out volgde.

GEEN RESULTAAT BESTAAT NIET
Je hebt altijd resultaat.
Als je bereid zijn om te leren en te ONTVANGEN wat nodig is voor je next level staat van ZIJN.

Er is geen quick fix als het aankomt om je business succesvol te maken. Dat vraagt om (zelf) leiderschap, ZELFREFLECTIE, weten waar je voor staat, je potentieel weten (of die met een coach helder krijgen ) en weten wat je NU nodig hebt om door te pakken.

De meeste startende ondernemers en eerlijk, sommige zijn eeuwige starters, laten zich vooral misleiden, ook in de volgorde wat nu belangrijk is voor hun business.

Ja, met mijn bek over de straatstenen, heb ik o.a ondervonden, dat ik geen online programma moest maken, zolang ik nog maar 100 in mijn bereik heb – om een voorbeeld te noemen.

Nee, in plaats daarvan heb ik geleerd om mijn boodschap keer op keer te delen, om het INNERLIJKE werk te doen, de juiste OVERTUIGINGEN in lijn brengen met mijn verlangens en een ENERGETISCHE match te worden met wat ik wil.

Goed nog even over ‘kwalijke’ marketing.
In 1 van de programma’s die ik ooit heb gekocht, zou van alles bijzitten en zelfs 1:1, puntje bij paaltje, niet dus. En wat deed ik dan, dan zei ik er niets over, omdat ik zo enorm opkeek naar die persoon – #koekoek

Hallo, waar was die zelfleiderschap! Nou die dus.

KWALIJKE MARKETING?
Hmmm nee, ik denk het niet echt.
Investeren in jezelf vraagt ALTIJD iets van jou.

Jouw mooiste leven en business start en eindigt bij jou.

Alles zoals ik het nu heb gecreëerd, ging niet zonder slag of stoot, ik heb er ALLES voor gedaan wat nodig was, innerlijk en uiterlijk werk verricht om DIT zo te realiseren. #trots

En er is geen verschil tussen mij en jou, als je bereid bent om…..

Hahaha ok het is een heel verhaal geworden, maar ik voelde heel erg dat ik dit moest delen, ik hoop dat je er iets aan hebt en zo niet scroll je lekker verder 

Ik wens je dan nog wel een mooie dag 
In liefde,
Monica

#shareyourmessage #energetischleiderschap #businessisliefde#ondernemenvanuitzijn #echwel