Monica in Salt lake City
Hi mooi mens,

Na een reis van 25 uur ben ik afgelopen dinsdag 12 April aangekomen in Salt Lake City, in Utah. In een prachtig resort, omringd door bergen die hier en daar nog met sneeuw bedekt zijn, hele grote auto’s, volop restaurants, mooie natuur en overal eekhoorns. Prachtige omgeving en het is nu al een feestje!

Ik ben hier voor een 3 daags event van Amanda Moxley. Deze Amerikaanse onderneemster organiseert een 3 daags event voor de Fun Freedom Spirited Female Entrepreneur…..dus JA, toen dit op mijn pad kwam, zei ik keihard JA!

Zeggen en doen zijn 2 verschillende dingen, maar ik had ja gezegd, met knikkende knieën….Maar inmiddels weet ik als ik eenmaal ja zeg, dan vind ik mijn weg er wel naartoe. En in dat gevoel van vertrouwen DAARIN moeten we groeien. We groeien naar die beslissing die we hebben genomen. Is het makkelijk? Nee! Is het leuk? Hmmm, niet altijd en soms ook wel eens pittig….

Het klinkt heel glitter en glamour en dat is het ook, maar er is ook een keerzijde. Want de beslissing om hierbij aanwezig te zijn heeft mij ook dikke tranen bezorgd. ZONDER mijn gezin op reis, voelt als incompleet en helemaal niet fijn. EN ja ik heb vannacht ook nog even gehuild en ze heel veel liefde gestuurd.

Ik ben naar de andere kant van de oceaan gevlogen omdat ik mij als mens en als ondernemer wil blijven ontwikkelen. OMDAT ik de beste coach wil worden voor jou lieve lezer. OMDAT ik ervan hou om hele grote stappen te zetten…. omdat ik daar blij van wordt. Omdat ik alles uit het leven wil halen…de beloning is vele malen zoeter

Ik wil een interessant en groots leven en het IS voor JOU net zo weggelegd als voor mij.

Ons leven bestaat uit het realiseren van die dromen, kleine dromen, grote dromen en dan nemen we kleine stappen en soms hele grote stappen! LEUK!

In een jaar tijd is mijn inkomen verdrievoudigd en nu kan ik in 1 week meer dan 3000 euro verdienen, dat geeft zo’n goed gevoel en geeft mij nog meer de mogelijkheid om mijn droomleven te realiseren om zo ECHT het verschil te maken, voor heel veel mensen om mij heen.

Ik weet waarom ik hier ben en ik mag dit elke dag doen….hier staat mijn hart van in de fik…..

Om je dromen te realiseren moet je jezelf op nummer 1 zetten:

  1. Kom erachter wat jou echt gelukkig maakt en hoe je wilt werken. (bijv. Amanda Moxley werkt 18 uur in de week en heeft een fantastisch inkomen)
  2. Neem je verantwoordelijkheid hiervoor
  3. Ga met een schema werken – waarin je je ECHT houd aan die indeling, want dan gaan er echt dingen lukken. (Lees HIER een eerder blog erover)
  4. Plan tijd in voor je afspraken, je social media, om te werken aan je business, to teach etc.
  5. Maar maak ook tijd voor je me time/ chill time/ om de inhoud van je cursussen te creëren/ inhoud van je events vorm te geven.  
  6. Zoek een team om je heen, die mensen die je steunen en geloven in alles wat jij wilt neerzetten
  7. Neem een coach – want je kunt het simpelweg niet alleen.

Welke dromen hou jij nog schuil? Welke droom komt steeds terug? Wanneer ga jij ja zeggen tegen het leven?

Ik hoor graag je verhaal en til je met liefde naar dat volgende niveau!