‘Eigenlijk wil ik mijzelf toestaan om een bitch te zijn’ – dat waren de woorden van 1 van mijn soulmateclients waar ik gisteren een real life sessie & heerlijke lunch mee had.

En eigenlijk is ze de middelmatigheid zat, ze heeft besloten dat falen geen optie meer is. Ze heeft besloten dat ze een geweldig mooi leven op haar voorwaarden gaat realiseren!

Precies dat!
Ik doe niet aan middelmatigheid, falen is absoluut geen optie & ik wil niet die persoon zijn die terugkijkt en denkt, shit, had ik maar iets meer mijn best gedaan, had ik er maar iets meer effort in iets gestopt. Nee, ik leef nu en wil er nu alles uithalen. Ik weet dat dit mogelijk is.

Funny als ik kijk naar hoe mijn leven nu is, mijn gezin, mijn bedrijf, mijn gave klanten, de vakanties die nu wel kunnen, het droominkomen wat er nu wel is, is de afgelopen 3 jaar een soort van roes geweest.
Iedere dag heb ik gewerkt AAN mijzelf, volop geïnvesteerd IN mijzelf en in mijn bedrijf, bloed zweet en tranen, soms heel veel tranen gelaten, met een stevige pas dooorgelopen naar mijn dromen, maar wat ik echt het meest heb gedaan, is iedere keer weer opgestaan.

Op je bekkie gaan en altijd 1 x meer opstaan, schouders eronder & doooor.

How to be a bitch – natuurlijk is mijn mooie klant geen bitch! (Jij & ik trouwens ook niet!)
Zij geeft zichzelf toestemming voor een ander, fijner en mooier leven en ja dan kun je soms als een bitch overkomen op mensen die totaal niet begrijpen waar je mee bezig bent. En dat is ok, zolang jij maar weet, waar JIJ mee bezig bent.

Ok, dus ja 3 jaar lang ook op mijn bekkie gaan & achteraf gezien, denk ik, cool & nu?
Wat is er nu nog meer mogelijk?

Nu ren ik nog grotere dromen na 🙂
Hiervoor kan ik deels mijn ervaring inzetten, deels mijn vet goede kennis, deels ook niet, omdat het nieuw terrein is, maar ook zeker omdat ik NU echt vet groot durf te dromen en mijzelf big time toestemming hierin geef.

Het heeft zo lang geduurd om erachter te komen hoe geld echt werkt, hoe zichtbaarheid werkt, om alles te zijn, doen & krijgen waar ik ECHT naar verlang & ik ben 38, just getting warmed up zeg maar, dus tijd om niet gefocusd bezig te zijn, om achterover te gaan leunen heb ik niet, maar wil ik ook niet! Het is te leuk! #freakinfeestje

Vaak krijg ik vragen als, hoe lang duurt het voordat je zichtbaar wordt, maar hoe doe je dat dan, hoe doe je zus dan, hoe doe je zo dan? Hoe lang duurt het voordat je echt iets verdient, hoe krijg ik klanten, want als het zo doorgaat, dan hoeft het voor mij niet meer…. en ik begrijp het dan soms oprecht niet.

Ik geef gewoon niet op! Geef gewoon niet op

Ik doe ook niet steeds hetzelfde, ik doe altijd iets anders…ik pas mij steeds aan, maar wel op mijn eigen voorwaarden.
Dus als ik een antwoord op die vragen moet geven, dan is het iets van, een echte Freedomista, die begrijpt niet eens wat opgeven is.
Een Freedomista denkt niet alleen in mogelijkheden, ze zien ze ook en als ze ze niet zien, creëren zij mogelijkheden.
Freedomista’s gaan voor absolute vrijheid in hun leven.
Het zit in hun DNA. Het staat in de sterren geschreven, het is logisch dat ze hiervoor kiezen. 
Ze zijn vrij zijn in wie ze zijn & in wat ze doen.
Vrij van oude systemen.

Iedere dag maken zij hier bewust een keuze in, een keuze die ze dichter brengt bij een leven & business waar hun hart van in de fik staat! 
Op deze manier maken zij het verschil, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de wereld om hun heen.

Dat is precies waar ik voor sta en waar mijn community voor staat;

We doen niet aan middelmatigheid
We geven niet op
We gaan doooor totdat we het gerealiseerd hebben
We breken dwars dooor obstakels heen
We gaan voor ultieme vrijheid
We zijn in superfitte shape
We gunnen onszelf het allerbeste
We geven alles wat we in ons hebben
We genieten van het leven
We verdienen geld in onze slaap
We doen op 1 dag meer, dan de meeste mensen doen in 1 week
We creëren content aan de lopende band
We zijn niet bang dat mensen ons een bitch noemen
Wij creëren IEDERE dag weer opnieuw dat leven & die geweldige business waar ons hart van in de fik staat!
Wanneer het goed gaat, gaat het alleen maar beter
Wanneer logica ons probeert in te halen, of ons tegen wil houden, zetten we iedere cel in ons lichaam AAN om doooor te gaan, doooor te gaan waar de meeste mensen zouden stoppen.

We zetten een glimlach op van iemand, die zich niet laat tegenhouden, die zich onder geen beding laat aanraken door lage vibraties, omdat we zo mega connected zijn met ons ZIJN, ons hogere doel, ons hogere bewustzijn, we leven zo afgestemd, dat de ‘normale’ regels van mens zijn HELEMAAL niet van toepassing zijn op ons.

EN als het even tegenzit….wat soms het geval is, laden we ons weer op, zetten we nog meer doooor, we slapen wanneer we kunnen, we laten MEER beperkingen, oordelen en conclusies los, we lachen de testen die we op ons pad krijgen midden in het gezicht uit en mochten we toch crashen in dit alles, staan we altijd 1 x meer op, schouders eronder & doooor. 

Yess, we zijn superhuman Freedomista’s!
Wij weten dat dit allemaal mogelijk is, wij geven niet op!
Wij zijn hiervoor geboren.

En mocht je nu denken, mijn god, wat veel, wat arrogant, wat een gedoe zeg, dat is meer dan prima, maar ik heb het tegen die mensen die dit snappen, die dit voelen, die weten dat zijn voor meer geboren zijn, die WETEN diep van binnen dat zij het leven kunnen LEVEN van waar ze altijd van hebben gedroomd.

Ja, het kan waar zijn
Ja, je kunt alles op jouw voorwaarden zijn, doen & krijgen.

De meeste mensen, voelen niet dat ze leven, ze worden geleefd en dat vinden ze ok, ze weten (nog) niet beter. Maar wij weten dat ieder mens geboren is met een unieke gave, iets wat alleen zij de wereld in kunnen zetten.
Ik geloof, dat ieder persoon is geboren voor greatness. IEDEREEN.
Nee, ik geloof dat niet alleen, ik weet dat! Ik zie die mensen iedere dag!

Vergelijk jezelf niet met mensen om je heen, dat doen de meeste mensen wel en dat is echt een slecht punt om vanuit te gaan.

Geen idee hoe het met jou zit, maar ik kijk en leer graag van mensen die hun droom LEVEN, die alles geven, die zijn waar ik wil zijn.

Ik kies echt die mensen uit, Maartje Koper, Kat Loterzo, Veronique Prins, Tony Robbins, omdat ze mij raken, omdat ze mij inspireren, omdat ze mij triggeren.
Je bent het gemiddelde van de 5 personen om je heen, choose wisely!

Dit is waarom ik niet aan middelmatigheid doe, dit is waarom ik niet opgeef. Ik kies er ook voor om DAT NIET te zien, maar om overvloed en liefde te ZIEN. Ik kies ervoor om mijn dromen waar te maken, net zoals deze mooie mensen, waarom blijven kruipen terwijl we geboren zijn om te vliegen?!

Wees supergefocusd om op te dagen, iedere dag weer, als die persoon die je wilt zijn.

Je wilt weten hoe je meer zichtbaar moet zijn? Wees het dan!
Je wilt weten hoe je geld kan verdienen door je zelf te zijn? Doe het dan, verkoop je werk.

Iedereen die is waar jij wilt zijn, doet dit, ik ook.
Ik ben mijzelf zonder excuses, ik verkoop mijn werk zonder excuses, ik help mensen zonder excuses.

Stel jezelf dan de vraag; ‘Wat zou ik doen, als ik al daar was, als ik die persoon al zou zijn?’.
En ga het dan doen.
Voor diegene die allang weten dat zij voor meer geboren zijn, die nu echt willen leven op hun voorwaarden, zij die zichzelf niet willen opofferen voor hun business, maar vanuit flow en afgestemdheid hun leven willen leven en een geweldig Imperium willen realiseren…

Met Passie naar Inkomen start volgende week Dinsdag 2 Mei

HIER lees je er alles over

Beluister HIER een audio van wat je kunt verwachten

HIER kun je nog een audio beluisteren, over hoe je echt kunt leven wat belangrijk is voor jou

Bekijk HIER de training: ‘ Creëer van diensten/producten & een klantenstroom!

En wat is dat dan met Passie naar Inkomen?
Het is ALLES
De business die je wilt
De klanten die je wilt
De vrijheid die je wilt
ALLES op jouw voorwaarden
Geef jezelf volledig toestemming in wat je ECHT wilt in je leven & biz
Neem de beslissing en handel alsof het gebeurt is – It’s done!
En ga aan het werk
Dit ALLES is mogelijk. Als je er volledig voor gaat, als je het werk doet wat er voor nodig is, jezelf zijn, geld verdienen met je mooie werk, de impact kunnen maken, het leven waar je simpelweg voor geboren bent. PUNT

Klaar om te delen wat er diep van binnen in jou zit?
Jij wilt ook met Passie naar Inkomen gaan?
Je weet dat je voor meer geboren bent en niets of niemand staat nu in de weg om het NU daadwerkelijk waar te gaan maken?
Reageer dan op deze mail of PM mij even op facebook! #somswerktdetechniekniethelemaalmee

Mail mij jouw telefoonnummer en dan bel ik je terug.

Ik wens je een ongelooflijk mooie dag,