Wil jij alles ontvangen waar je naar verlangt? 

Hi, ik ben Monica. Ik begeleid vrouwelijke ondernemers, naar 100% alignment in hun business én leven. Voor meer vertrouwen, meer liefde en een fijne moneyflow ben ik jou go to mentor. 

Je leeft grotendeels je droom, maar ergens klopt het nog niet… 

 

en daardoor ervaar jij ook niet de resultaten waar je naar verlangt….WTAF?  ????????‍♀️????

Je bent ondernemer omdat je op deze manier volledig jezelf kunt zijn –  om zo je –  creativiteit, speelsheid,  helderziendheid, je helderwetendheid, verlangens, volledig tot uitdrukking te brengen.

Je wilt een business die helemaal jou is

En een business die helemaal lekker om jou, je verlangens en wat jij nog meer belangrijk vind heen sluit:

✓ Voldoende tijd voor jezelf, je gezin en dierbaren

✓ Ultieme voldoening in wie jij bent én in je business

✓ Impact willen maken, zonder jezelf op te offeren

  F*CK JA, ook die lekkere moneyflow ervaren – wie vind geld nu niet leuk, right?

Maar de realiteit is nét even anders…

Je voelt een ontevredenheid – en die komt niet omdat je niet dankbaar bent voor alles wat er wel is – intuïtief voel je dat je nog niet op 1 lijn zit met die mooie droom, met hoe het zou kunnen zijn…

SAMEN ZORGEN WIJ ERVOOR DAT JIJ 100% IN LIJN KOMT MET JOUW DROOM

Alles waar je naar verlangt, zit al in je.

Alles is energie en je business kan pas stromen, als het in jou stroomt. Dat start bij het volgen van je ware verlangens. Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem.

Keer op keer wijzen ze jou de weg. Ik help jou om bij jouw ware verlangens te komen en je potentie – die nu nog verstopt zit onder oude patronen, conditioneringen en ander BS shizzle – te leven. 

‘Without a sense of urgency, Desire loses it value’ – Jim Rohn

Time to get ALIGNED AF

 

…And that’s where I come in…

Ik geloof dat iedereen een business kan realiseren, maar een business die 100% klopt, dat vraagt net even iets anders en nee niet nog eens een strategisch business programma en zeker geen glossy instagram feed.

Dat vraagt om meer JOU 

Dat vraagt om de opening naar jouw eigen diepe innerlijke weten, waarheid en wijsheid open te zetten 

Dat vraagt om al je kennis, als je wijsheid te ownen en te implementeren, het doen op jouw manier én dat is de juiste manier

✓ Dat vraagt om te kiezen en er helemaal voor te staan en gááán, actie in de afgestemde taxi ????

Het juiste moment daarvoor is NU. We zitten in een enorme transitie met z’n allen en het is tijd om volledig JOUW leven te leven, om het kloppend te maken, zodat je daarmee niet alleen jouw droom leeft, maar ook die bijdrage kan zijn voor de mensen om je heen, je community en de wereld. 

Dus ja mooierd, naast deze woorden is het ook vooral een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om je plek onder de zon te claimen en de stappen te nemen die je mag nemen om meer impact te maken met je business. 

Het is tijd voor een innerlijke upgrade, nieuw voelen, denken en doen…. Want wees eens eerlijk… Hoe fijn zou het zijn, als je volledig los kunt laten van HOE je denkt dat je moet ondernemen?

Stel je eens voor; hoe geweldig zou het zijn om jouw Imperium te runnen vanuit een innerlijke heelheid, vanuit een diepere connectie met je intuitie, verbinding met source, zodat je het vertrouwen in jezelf en je omzet minimaal verdriedubbeld.

Mooierds…I get it…waarschijnlijk heb jij al tif paden bewandeld om je bedrijf in moeitloze flow te brengen. 

Hier is waarom het nog niet gelukt is:

Je vertrouwt te weinig op jouw eigen intuïtie, kennis en weten

❌ Je bent niet thuis in je lijf en dat maakt dat je beslissingen neemt vanuit je hoofd, die onnodig veel tijd, energie en geld kosten.

❌ Je denkt dat je het allemaal alleen moet doen, ipv echt te co- creëren met het Universum/ Source.

❌ Hierdoor neem je te weinig (afgestemde) actie – Terwijl de resultaten altijd in het doen liggen.

Wat jij nodig hebt is iemand die intuïtief zeer sterk is, die de patronen en het innerlijk geouwesnitzelhoer herkent en zegt: ‘Doe dit, niet dat’. In een gesprek, channel ik het helder hebben van jouw ideale klant, tot en met de strategie die past bij jou. Ik breng het beste van beide werelden samen. (Het doen vanuit ZIJN).

Met mijn gevoeligheid en Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit breng ik jou en je business naar leveltje EXTRAORDINARY

Klaar om het kloppend te maken?

 

‘Creëer een business en leven waar je hart van in de fik staat’ – Monica Job

Wie is Monica?

Gaat met een flinke dosis het kan-wel-mentaliteit door het leven. Ab-So-F*cking-Lutely. Dankzij haar rode haren en Rotterdamse tongval gaat zij niet onopgemerkt voorbij. Inspireert vrouwelijke, intuïtieve ondernemers om alles uit zichzelf en hun business te halen, geheel op hun eigen voorwaarden hun Imperium te realiseren. Kan intens genieten van verse mango’s. Is een manifesting powerhouse. Loopt het liefst op Nike air max 90 ( Rotterdammert 4-life). Maakt aan de lopende band selfies máar deelt ze lang niet allemaal. Met haar favoriete Swarovski pen schrijft ze haar leven en business naar realiteit. Heeft een spot on intuitie. Is rechtdoorzee. Je kunt haar ‘s nachts wakker maken voor een reis naar een onbekende plek. Ziels- eigenwijs. Doet alleen maar dingen waar haar hart en ziel van in de fik staan. Samen met haar gezin en haar Black pearl from the Caribbean is Curaçao momenteel hun thuis. 

 

???????????? Deze mooierds gingen je voor en creëerden een business en leven, 100% afgestemd op hun verlangens, meer vertrouwen, vreugde en een fijne moneyflow.???????? ????

‘Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie’

Zij weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Zij heeft mij echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt en is. Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. Haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. 

Heidi Westerveld

‘Mijn omzet is verdriedubbeld’

Samen met Monica is mijn business een eigen afgestemde business geworden, meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe. Zij heeft mij geleerd om elke keer afstemmen met wie ik ben, wat ik wil en daardoor ook wat goed is voor mijn bedrijf, daarnaast ervaar ik veel meer rust, meer (zelf) liefde, meer openminded en inmiddels weet ik echt dat alles mogelijk is, als je dat besluit maar neemt.

Marlies Schouten

‘Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen’

Zij heeft mij laten voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

Ingrid Schoonveld

‘Vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme, durf ik nu te ondernemen, zo bevrijdend’
 
Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige, onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen. Ze heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om authentiek anderen te inspireren en te begeleiden.
Rozemarijn Hamelink

Werk met mij