Na mijn business burn out, ben ik het 180 graden anders gaan doen in mijn bedrijf. Ik heb mijzelf praktische spirituele strategieën aangeleerd als het aankomt op mijn business. 

En soms voel ik mij een beetje alleen in hier in NL, want ik weet dat bijna iedere andere ‘business coach’ je het tegenover gestelde zal vertellen.

Maar ik kan niet anders, ik kan niet anders omdat ik zoveel ondernemers zie struggelen met het krijgen van klanten, struggelen met hun boodschap naar buiten brengen, strugglen met het praktische wat je niets gaat brengen en wat nog niet meer voor ‘gedoe’ in hun business. Ik kan niet anders, omdat ik weet dat het succes niet zit in het praktische.

Ik geloof dat ik op een missie ben, soort van obsessie om je te vertellen HOE het fijner, leuker en makkelijker kan.

‘Als ze nu wat meer zouden vertrouwen op hun gut feeling, op hun boodschap, op dat er altijd voor ze gezorgd wordt, dat het het ok is om je afstemming te volgen, dat money follows joy, dat als je waarde en liefde deelt, het ook weer bij je terugkomt’.

Oh ech wel, dit is ECHT mijn obsessie, mijn missie, mijn boodschap, want ik weet hoe kl*te ik mij heb gevoeld in het ondernemerschap. Wetende dat als ik zo doorging, niet voor mijn gezin kon zorgen. En ik wil je laten zien, ervaren dat het echt anders kan, relaxed ondernemen, vanuit ZIJN. 


Nu zijn er heel veel mensen die ‘wachten’ tot hun website klaar is, of aangepast is voordat ze hun werk kunnen ‘verkopen’.
Wie heeft dat ooit bedacht/bepaald?
En waarom heb jij dat voor waarheid aangenomen?

Is jouw ook verteld dat je in een webinar zoveel aanmeldingen moet hebben, zodat er een percentage van de aanmeldingen ook daadwerkelijk live aanwezig zijn bij het webinar, zodat er een percentage van je ‘koopt’ als je een aanbod doet?
Raakte je dan ook helemaal gefrustreerd en ontmoedigt als je al helemaal niet in eerste instantie aan die aantallen kwam?
En geloofde je vervolgens ook, dat je niet in staat was om je financiële doelen te bereiken?

Again, ik vind dat echt complete onzin.

Ik ben business coach, maar ik kijk zelden naar de nummers, zowel op mijn mailinglijst, of in mijn FB groep. Het wel of niet realiseren van mijn doelen heeft niets te maken met al die externe factoren. 

Ik zal je een voorbeeld geven;
Vorig jaar lanceerde ik het online programma Met Passie naar Inkomen, hier vroeg ik €397,00 euro voor. Ik had 14 deelnemers en daarvan deden er een aantal een vip versie, ik heb toen 7K verdiend alleen al met deze ‘lancering’. En ik had slechts, hou je vast, 1300 mensen op mijn lijst.

Ik kijk niet naar mijn lijst, de nummers of hoeveel volgers ik heb en ik laat dat al helemaal niets bepalen.

Hoeveel mensen je op je lijst hebt staan, heeft niets te maken met hoeveel geld je (kunt) verdient (en).

Aan de ene kant, ben ik een energetische match voor wat ik wil verdienen. Aan de andere kant, neem ik dagelijks geïnspireerde, afgestemde actie.

Deze acties zijn gebaseerd op wat ik voel, en waardoor wat ik geleid wordt om te doen. Deze acties zijn alles behalve logisch, maar ALLES waarvan ik weet dat het in lijn staat met wie ik ben en wat ik te doen heb.

Niets in je business bepaald hoeveel geld je gaat verdienen, behalve je energie & staat van zijn.

Geld komt niet van mijn klanten, geld komt door mijn klanten.

E-mail lijsten, webinars, FB groepen, bloggen, vloggen, social media posts, weggevers, funnels, livestreams, kunnen helpen, absoluut, het zijn kanalen, waar geld door heen kan stromen…..

MAAR.
….er is niets belangrijker dan je gedachtes/ gevoelens die jij hebt over je werk, wat uiteindelijk je frequentie bepaald. 

Jij kunt hebben, wat jij wilt, wanneer jij beslist dat jij het kunt hebben.


Nummers zijn slechts nummers, het betekent niets. 

Jij betekent wat
Jouw energie betekent wat
Jouw verlangens en dromen betekenen wat
Jouw boodschap betekent wat
Jouw gaves, kennis en talenten betekenen wat

Waar maak je het nog moeilijk voor jezelf in je business? Ik denk meer dan graag met je mee.
Laat het mij weten onderin de comments

Alleen maar liefde,
XO
Monica