Jij bent de expert in je vakgebied!

Hoe breng je jouw waarde nu echt in jou bedrijf?

Heb jij al je ideale bedrijf gecreëerd?
Werk jij al met je ideale kant?
Heb je al voldoende producten en diensten gecreëerd, zodat je ook echt kunt leven van je bedrijf?
Wil je meer mensen bereiken?
Wil jij je bedrijf extreem waardevol maken?

Als deze genoemde dingen had ik 1,5 jaar geleden niet….ik had niets gecreëerd, dus het was niet duidelijk wat ik voor iemand kon betekenen. Superfrustrerend natuurlijk!

Het creëren van mijn programma’s heeft mij ontzettend veel gebracht. Mijn bedrijf staat als een huis! Ik mag werken met mijn ideale klant.
Ik kan werken van waar ik wil, ik heb voldoende producten en diensten om een goed inkomen te genereren.

Mijn bedrijf & online programma’s zijn echt een geschenk, heel erg blij mee.

Toen ik net begon had ik niets gecreëerd, dus niemand wist wat ik precies voor hun kon betekenen. Ik had alleen mijn expertise ????

Doordat ik ben gaan creëren, kon ik mijn waarde wel delen met anderen.

Een e-book, een e-course, een challenge & een eigen online programma.

Creativiteit is oneindig!

Ben jij een personal trainer? Dan kun je hele leuke video series maken met verschillende oefeningen. Hoe je bijvoorbeeld van die strakke mooie billen kunt krijgen of hele mooie gespierde armen. Je kunt dit weggegeven in je freebie of er zelf een betaalde e-course van maken.

Ben jij eigenaar van een Italiaans restaurant en wil je meer aan klantenbinding doen? Start dan een nieuwsbrief en geef leuke tips & tricks weg of NOG BETER, nodig de mensen uit voor een workshop in jouw restaurant.

Ben jij eigenaar van een webshop in taartenmaterialen? Maak eens een video over hoe jezelf thuis een barbietaart kunt maken.

Extreem waardevol is een online programma .Zo’n programma bestaat uit een aantal modules en deze kun je weer gebruiken om als extra bonus mee te geven in een andere training of zelfs een workshop of training maken van zo’n losse module.

Jij hebt genoeg expertise & waarde in je zitten, om superwaardevolle producten en diensten te creëren. Ga heerlijk jouw expertise omzetten in prachtige diensten en producten en maak je bedrijf & zo extreem waardevol!

Heel veel succes, als je vragen hebt, weet je mij te vinden!

Liefs, Monica