Wil je een business en leven creëren waar je hart en ziel van in de fik staan, een business die voor jou zorgt?

Ja, love it! High ten mooierd ????????

En ik ga direct eerlijk met je zijn…..het creëren hiervan is een proces, een proces van een aantal dingen……trouw zijn aan je verlangens, je ziel, jouw waarheid, consistent je boodschap delen en je mensen helpen.

Eerlijk, dit klinkt toch te simpel hé….

….en aan de ene kant is het ook zo, maar echt. ( kom ik zo op terug )

In de praktijk ziet dat er toch vaak net iets anders uit en och zo vaak ben ik in deze valkuilen gestapt:

❌ Zeggen dat je alleen op Dinsdag en donderdag coached en bam, een nieuwe klant kan alleen op maandag of nog erger op vrijdag of in de avond…..en hoppa daar ga je alweer voorbij aan je eigen grenzen.

❌ Je wilt eigenlijk A zeggen in je boodschap maar je blijft B roepen, waardoor je ideale klant in de war raakt  (Confused mind does not buy)

❌ Of je springt van de hak op de tak, je denkt dat die ene workshop niet loopt, dus ga je over op een andere workshop, zonder dat je goed en wel die eerste ‘gepromoot’ hebt en je eigenlijk niet precies weet wat nu het ‘probleem’ was.

❌ Je doet gedurende de dag, de ene na de andere consessie…..toch de was tussendoor opvouwen/ strijken/. Toch die vriendin terugbellen en vervolgens met haar gaan meehuilen…… met als resultaat dat je niet je af hebt kunnen krijgen wat je vandaag af wilde krijgen, ondanks je er mega veel zin in had om die weggever, video serie of ebook/ programma te creëren or whatever.

En al deze dingen nemen je energie en je joy weg. 

Herkenbaar ????????

Al dit gedoe houdt je o.a. weg van een stevig fundament te creëren voor je business, waarvan je uiteindelijk wilt dat deze voor jou zorgt, right?

En dat fundament is een belangrijke, dat is iets waar ik zelf (eigenlijk) altijd mee bezig ben……want als dit staat kun je gaandeweg veel makkelijker switchen van ideale klant, van diensten/ programma’s etc.

Waaruit bestaat een stevig fundament voor een winstgevende Soulbased business:

1. Weten wat jouw unieke skills zijn, waar kun jij mensen supergoed mee helpen
2. Weten waar je klant tegen aanloopt of van droomt ( verlangen/ pijn )
3. De oplossing voor je klant is jouw unieke zijn/ skill – jij brengt je klant van A naar B.
4. Hoe ga je jouw unieke skill verpakken, is dat in een live – online programma, losse (healing) sessie’s, real life in het bos, aces bars etc.
5. Schrijf, spreek, verkoop
6. On repeat.

Hoe ziet jouw MoneyMountain eruit-  a.k.a – de basis van geld verdienen met datgeen wat je het allerliefste doet:

✨ Je creëert een weggever die aansluit bij jouw ideale klant
✨ Je nodigt ze uit voor een laagdrempelig iets, workshop, masterclass, bijeenkomst, lezing.
✨ De mooierds die nog langer de tijd nodig hebben om het geleerde te integreren doe je een aanbod om met je te werken.

En zo makkelijk is het….#yourwelcome

Dit is hoe miljoenen coaches en therapeuten over de hele wereld het doen. Dit is een bewezen ‘concept’ waarin iedereen volop de ruimte heeft om het op zijn of haar manier te doen. Dat maakt het zo freakin’ uniek en zo tof allemaal en nergens hoef je elkaar in de weg te zitten.​​

Nog iets wat ik met je wil delen: de reden waarom er waardevolle weggevers, webinars, e-books, challenges , podcasts, blogs e.d gecreëerd worden is zodat jouw ideale potentiële klanten je kunnen leren kennen. Zolang we nog niet de status hebben van een Tony Robbins…ja werken deze dingen ongelooflijk lekker!

Direct iemand een aanbod doen, zonder dat ze je echt kennen, zonder dat je ze waarde kennen…….en – of zonder bewezen trackrecord….hmmmm….meh valt echt in de categorie: ‘I liked to be kissed before I get f8cked’…..voel je wat ik bedoel?

Wat ik zeker weet is dit:


>> Iemand die altijd waarde levert, is degene die altijd klanten heeft.

>> Je kunt het creëren zoals je wilt, maar echt, succesvol worden volgt echter wel een aantal stappen, waarvan ik er een aantal zojuist hierboven met je heb gedeeld.

>> Het is niet ingewikkeld om je huidige situatie te veranderen, het kan in een oogwenk, een beslissing en off you go! ​​

Het enige wat je hoeft te doen is steeds superbewust je aandacht naar één beslissing, één actie per keer te brengen.

Waarbij je wel steeds intuned en even doorvoelt;

Is dit wat ik echt wil?
Brengt dit mij dichter bij mijn doel/ verlangen?
Staat mijn hart er van in de fik?​​​​​​


Wees eerlijk tegen jezelf. Voel aan wat je opmerkt, ook wat er in je lijf gebeurd als je jezelf deze vragen stelt.

Je kunt ook hierin weer kiezen voor wat het beste aanvoelt, steeds weer opnieuw.​​ ​

Handel dagelijks in alignment vanuit een genomen beslissing en dan kan het niet anders zijn…DAN….. je business en leven steeds beter en beter aansluiten op wie jij bent en HOE jij dit hele freakin’ feestje inricht. 

Can I get an Amen? ????????????

Echt het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven, is het moment dat je je ware verlangens gaat eren. Ieder dag voel je je beter en beter, gelukkiger, voldaner en happy AF.

Dit is toch waar het eind van de dag op neerkomt, right? Tevreden en content zijn met wie je bent en voldaan je bedje weer in.​

Dus ja mooierd, als jij net als ik, gedreven bent om een business en leven te creëren waar je hart en ziel van in de fik staan, waar zou je vandaag ‘ja’ tegen zeggen?

En waar zou je ‘nee’ tegen zeggen?​​​​​​​​​

Als je op dit moment ook bezig bent om je business en leven nog beter, fijner, leuker op elkaar kunt afstemmen, dan hoop ik dat dit blog je helpt.

Superleuk als je hier met mij deelt, wat je uit dit blog hebt gehaald.

Heb een heerlijke dag,

ILY,
Monica


PS; Houd je mailbox in de gaten, vrijdag heb ik iets supertofs.​