Ergens heb ik altijd geweten dat ik – door andere mensen te helpen (via mijn eigen bedrijf) – geld zou verdienen, genoeg geld om van te kunnen leven, om mijn eigen tijd in te delen, zelf mijn kids naar en uit school kon halen (en zelfs mijn schulden te kunnen inlossen en nu dat ik zit schrijf, ook zelfs emigreren).

Ergens wist ik het….​​​​


Voordat ik mij zelf coach durfde te noemen, maakte ik websites voor vrouwelijke ondernemers – for real!  – Ik maakte ook mijn eerste website zelf  – daarna ging ik workshops geven en langzaam, steady but slowly transformeerde ik in een coach….

Het heeft denk ik 3 jaar geduurd voordat de woorden coach uit mijn mond rolde….. er zaten zoveel angsten en gedoe in de weg:

Angst om wat anderen van mij zouden vinden
Angst om zichtbaar te worden
Angst dat niemand op mij zit te wachten
Angst dat ik niet veilig zou zijn in de wereld, herkenbaar iemand? ????????
Angst voor kritiek
Angst om te falen
Angst voor het succes

Van de week had ik een prachtig inzicht nav een gesprek met een heerlijke mooierd, eerder een friendly reminder op een dieper level….we zijn effing krachtige creators. We hebben de kracht en macht om dit feestje helemaal te creëren zoals we zelf willen.

Om nu te zeggen dat ik geen angst meer ervaar…hmmm nope, maar ik heb geleerd om er ok mee te zijn, het te voelen in mijn lijf, zodat het daarna mijn lijf kan verlaten….en eerlijk?

Ja, ik heb angsten overwonnen én soms voel ik mij nog steeds angstig of troela twijfel, MAAR ik weet inmiddels wat ik eraan/ ermee kan doen, het houd mij in ieder geval niet meer tegen.

Mindsetwerk is daarvoor 1 van mijn favo tools die ik inzet om mijn eigen angsten (en die van mijn klanten) te overwinnen.

Dat…….en….. ik beslis. En ik kan echt radicaal een beslissing nemen, wat niets te maken heeft met overhaaste of beslissingen nemen vanuit een emotie….nee aligned AF.

Ok, laat ik je hierin even meenemen wat beslissen voor mij betekent
:


Het betekent dat ik de kracht van mijn hart, geest, gedachten, woorden en daden achter mijn beslissing plaats. They back me up, voel je wat ik bedoel?

Het betekent dat ik mijn gewenste resultaat ken en veranker in de overtuiging dat het mogelijk is.

Het betekent dat ik me afvraag wat ik wel en niet waard ben, waar ik bang voor ben en mezelf uitdaag over wat ik echt wil. Ik vertel mezelf de waarheid over deze dingen. And then I act accordingly.

En als ik het niet leuk vind wat er gebeurt, heb ik de kracht en het goddelijke recht om naar iets anders te gaan of iets anders te besluiten.

Het betekent dat ik actief en voortdurend kies wie ik ben en waar ik naartoe ga in deze wereld.

Beslissen is zeker niet een eenmalig iets

Vaak geloven we niet dat het mogelijk is, herdefiniëren sommige oude overtuigingen, kijken naar onze eigen waarde, stappen meer in ons geloof en overtuigingen en beslissen opnieuw. En nogmaals, dieper verankeren in de beslissing en het verlangen.

Maar als we oefenen met beslissen, als we ons geloof oefenen en we onze kracht echt gaan begrijpen en leren om het goed te gebruiken…

Oeh la la, fucking magic! Dan is het net alsof we naar een volgend level van manifesteren betreden. 

Meer en meer leven in een natuurlijk co-creatie.

Ware belichaming. Meer vertrouwen. Meer zekerheid.

Creëren en aantrekken door… het weten en zijn.

En dat is volgens mij lieve mooierd,
 precies zoals het altijd al bedoeld was.

Leuk als je hieronder laten weten wat je take away is geweest uit dit blog!

Het voelt als een next level verankering van hoe manifesteren werkt en ik ben superexcited om dit met je te delen. Al tijden heb ik geen gratis masterclass meer gegeven, maar dit onderwerp…oeh la la….laten we het hier over hebben;

Over het volgende level van manifesteren en hoe je deze personal en co creating power kunt amplify-en, om je diepste en wildste verlangens waar te maken.
​( Meer jij, meer tijd, meer vertrouwen, meer money en meer vrijheid )

Ik noem deze masterclass Manifest. ????????❤️????

Je bent zo much welkom, 
%FIRSTNAME%.

Deze masterclass is op maandag 13 Juni om 16:00 uur NL tijd.

Hier kun je je aanmelden.

Love to see you there,

Geniet van je vrijdag, vier het leven en wie je bent,

Xo,
Monica