Ik heb het al vaker gezegd en ik zeg het nog eens, deze bijzondere tijd triggert onze grootste angsten, maar ook onze grootste dromen.

Voor veel mensen is het leven op dit moment best een grote uitdaging, to say the least, er is veel angst, verdriet, verlies en zorgen en vele van ons lopen rond met een beetje een gebroken gevoel, herkenbaar iemand? ????????

Nu meer dan ooit, vraag het van ons om dicht bij onszelf te blijven, om te connecten met onze eigen waarheid, om ons eigen hart te kunnen horen en heldere afgestemde antwoorden te vinden, die ons weer dichter bij onze dromen brengen.

Iedere verandering start van binnenuit. Jouw mensen hebben nog steeds jouw hulp nodig, vergeet dat niet. Zorg dat jij stabiel bent, je ziel en business mastert, dan kun je ook echt een impact maken. You feel me?

Hoe houdt je nu vertrouwen? Daar deel ik meer dan graag het volgende over, met je, here goes;


Hoe houd ik vertrouwen?

Hoe blijf ik toch in mijzelf geloven, als angst, onzekerheid er stiekem insluipen? Ok, wat je echt moet weten, is dat het volkomen normaal is om dit te ervaren, om angst, onzekerheid & ongeloof te ervaren.

NOTE:

>>> Angst voelen, wil niet zeggen dat je iets verkeerd doet <<<

Congrats, je hebt een human experience ervaren ???? Je bent ook maar mens en dit zijn menselijke gevoelens.

En wat je ook moet weten is dat het volkomen veilig is om deze gevoelens te ervaren en om hier door het te gaan, om het te processen…….en ondertussen een nieuwe energetische staat van ZIJN te kiezen.Het is volkomen onnodig om jezelf te beoordelen/ veroordelen dat je deze gevoelens hebt. Het is echt ok om dit te voelen.

Dat gezegd hebbende;

Ik voel mijn gevoelens met de intentie om daar een shift in te maken. Ik voel deze gevoelens met de intentie om ze dooor mij heen te laten stromen.

Wanneer ik twijfel of angst ervaar in mijn leven en of business ( is daar nog een verschil in ???? ) dan doe ik het volgende;

Mijn hoofd gaat met de snelheid van het licht, dus niet bij te houden soms, we denken eenmaal sneller, dan we praten, goed dus al ie freaky gedachtes gaan door mijn hoofd;

– Wat ga je verkopen?
– Hoe ga je het verkopen?
– Wel of geen challenge of training vooraf?
– Moet ik echt 8 dagen gratis info geven?
– Wat als het niet werkt?– Wat als niets verkoop?

Bladiebladiebla…right?

Gelukkig, weet ik beter dan ieder ding wat mijn brein opgooit, om mij weer eens aan het twijfelen te brengen.

Hier is hoe ik handel;

1. Kijk wat er onder zit.
Ik laat alle gevoelens van angst, twijfel, niet goed genoeg, er gewoon ZIJN, lekker op tafel gooien.
Of als je al wat verder bent; gewoon erkennen dat ze er zijn. PUNT.
Waar je weerstand op hebt op blijft houden, blijft weerstand bieden, you feel me?

2. Waar doet dit jou aan denken? Waarom triggert dit jou zo?
Wanneer iets op je pijnpunten drukt, doet dat zeer. Waar doet die pijn jou aan herinneren? Breng bewustzijn hiernaartoe zodat je niet meer in conflict bent met jezelf van binnen.

3. Waar ben je bang voor?
Dit is natuurlijk waar het om gaat. De angst is niet echt, logisch of hier komt ie, niet gebaseerd op de realiteit…..maar voelt zo ongelooflijk echt. Erken je angst.

4. Is die angst uiteindelijk waar?
Is het uiteindelijk waar dat je het niet zult redden in je bedrijf, dat het onmogelijk is om klanten te krijgen, of dat je gedoemd bent om alleen te blijven?
OMG NEE NATUURLIJK NIET
Enne weet je, het antwoord is altijd NEE. Jij bepaald wat waar is voor jou.

5. Creëer een nieuwe realiteit
Dit is het allerleukste gedeelte……Wat wil jij dat waar is voor jou?
Wat zijn je ware verlangens?
Welke uitkomst is ideaal voor jou?

Beslis.

Schrijf het op.

Claim het als jouw eigendom.

En het allerbelangrijkste, word een energetische match voor datgene. NU.

Dit doe je door die fijne gevoelens te ervaren alsof het al zo is, alsof je verlangens al realiteit zijn.

BONUS: Creëer positieve vibes omtrent wat je wilt.

Ok een voorbeeld;

WAUWIE, het komt echt allemaal goed. Iedere dag voel ik mij meer en meer in vertrouwen zakken en zie ik bewijzen om mij heen.

Iedere maand heb ik nieuwe klanten. Het komt allemaal samen nu.

Ik ben zo dankbaar. Ik zie nu dat alles voor mij gebeurt en er gebeuren fantastische dingen. Ik krijg alles waar ik naar verlang. Ik ben het waard. Alles komt met gemak mijn leven binnen. Ik ben zo dankbaar.

Besluit om mee te gaan in die opwaarste spiraal.

Plaats jezelf in een spiraal van positieve gedachtes – yess you can! Je kunt in ieder moment kiezen voor een gedachte die beter aanvoelt dan de vorige en dat mooierd, is al een succes!

Go!

Wil je hier met mij delen wat je eruit hebt gehaald?


Heb een heerlijke dag,

ILY,
Monica