Heb je dat ook soms,  dat je dan je ingebouwde zelf beschermingsmechanisme aanzet? 

Om NIET naar het diepste van je ziel te gaan, om die download NIET te ontvangen, om NIET de bs die omhoog komt uit de weg te ruimen, om NIET jezelf uit de weg gaan……

en hoppa……ons hoofd neemt het over, we denken dat we geen tijd hebt, we denken dat het heeft geen zin, we denken, wie zit zit hier nu op te wachten, right?

Dus hup toch opgestaan op die vroege zondagochtend vorige week…..en maar laten stromen, ontvangen die download, door de bs heen journalen, mediteren or whatever………en tadaaaaaa Release & drop into ease was geboren en een dag later zijn we begonnen – En wat een week was het! Zo gaaf!

En met Ask, Believe & Receive ging het nagenoeg op dezelfde manier – gewoon de energie gevolgd – gecreëerd vanuit ZIJN.

En eigenlijk ging het zo met alles wat ik de afgelopen jaren gecreëerd heb, eigenlijk ging het zo met hoe ik heel mijn bedrijf heb neergezet.


  ….als ik mij zelf uit de weg ga, de download, de inspiratie, vrij laat.. ZIJN….tadaaa……magie…..

En soms plopt dat mechanisme omhoog en dan ga ik het diepste zielswerk NIET aan, maar ja, daar word ik vaak alleen maar rustelozer van – We kunnen het niet NIET uit de weg gaan, we kunnen NIET vermijden wie we werkelijk ZIJN.

Laten we het daar eens over hebben; Het aangaan van je diepste zielswerk

Het volledig laten toe staan van jezelf – van wie jij werkelijk bent
Van je verlangens
Van je dromen
Van de onzin die we onszelf vertellen
Van het gedoe erom heen
Van alles dat we denken dat we moeten doen voor onze business

Ja, van alles wat we denken dat we moeten doen voor onze business, man, wat heb ik daar enorm veel onzin aan besteed zeg.

Wat nu als we de downloads de downloads kunnen laten ZIJN.
Wat nu als het altijd goed is wat je ontvangt aan inspiratie
Wat nu als we nu gewoon iedere dag wat aan ons zielswerk doen.
Wat nu als we die liefde toestaan.
Wat nu als we onszelf de kans geven om te groeien.
Wat nu als we onszelf de kans gunnen om te groeien.

Wat nu als we dat gedoe NIET meer toestaan.
Wat nu als we NIET meer beschikbaar zijn voor gedoe
Wat nu als we NIET meer moeilijk doen over het innerlijke werk
Wat nu als we die liefde toestaan.

Volgens mij gaat het daarover – liefde toelaten – business is liefde

Volgens mij komen we sneller voorbij het gedoe als we bereid zijn toe te laten wie we werkelijk ZIJN – met wat er soms werkelijk afspeelt in ons – als we werkelijk al onze verlangens, wensen en dromen kunnen accepteren.

Ik ga sneller voorbij het gedoe, omdat ik juist bereid ben om aan mijzelf te werken, door aan mijzelf te werken werd/wordt het kanaal steeds breder voor mij, die ruimte om te ZIJN, om te DOEN, om te ONTVANGEN.

Volgens mij is dit het grootste verlangen van ons als pioniers, lichtwerkers en ambitieuzen coaches. Werken vanuit heelheid.

En zo werkt het volgens mij, ook voor jou, richt je aandacht op jezelf en op wat je wilt en creëer vanuit heelheid – vanuit ZIJN.

Ok, een journaling vraag voor jou:
Wat zou er nu op orde moeten zijn, voor jou, op dit moment, om volledig te geloven dat jij het waard bent om alles te kunnen ZIJN, doen & ontvangen in je leven? 

Hoe is dit voor jou?
Welk inzicht had je na het lezen van dit blog? 
Voel je vrij om dat hieronder met mij te delen.

Heb een heerlijke dag,
Xo,
Monica 

Heb een heerlijke dag,
Xo,
Monica 

PS: Vanavond starten we met Ask, Believe & Receive.

11 dagen lang de diepte in, op een fijne manier, in een veilige groep, om die ruimte open te zetten, zodat die downloads kunnen stromen, zodat alles kan gaan stromen, volledig ok, zodat je nog meer gelooft in wie jij bent en wat je hier te doen hebt en dat je het waard bent om alles te ontvangen waar jij naar verlangt.

Als dit is wat je wilt, ben je meer dan welkom en voor de investering hoef je het niet te laten, dat is echt een NO BRAINER – Je ontvangt 50% korting – mijn cadeau aan jou <3

HIER lees je alles over het programma & de kick off is vanavond om 20:00