>> Geef het Universum toestemming om je te helpen <<


Ik wil vandaag wat met je delen over manifesteren en hoe dat precies werkt en hoe krachtig en belangrijk jouw aandeel hierin is.

We gaan de laatste 2 maanden in van dit jaar en OMG, wat een jaar was dit, ik kan voor het 3e jaar op een rij zeggen, dat dit mijn beste jaar tot nu toe is.

#iamonfire #wontstopcantstop 😉

Ik wil ergens heel duidelijk over zijn: ik ben niet speciaal, of een uitzondering op iets. Ik creëerde dit zelf.

Iedereen kan een krachtige creator ZIJN. Dat begint allemaal met het nemen van een beslissing. Het zetten van een intentie en het werk doen, innerlijk en uiterlijk, wat er voor nodig is.

Ik creëerde dit. Ik nam de beslissing. Ik maakte helder wat ik wilde, ik shifte mijn overtuigingen die zeiden, dat ik het niet allemaal kon hebben, ik daagde op en deed mijn deel in dit verhaal.

Het continue maken van kleine beslissingen over wat ik wel en niet wilde in mijn leven, in mijn business, in vriendschappen, emotionele staten van ZIJN en gedachtes. Ik heb alles gedaan ( en ik doe dat nog iedere dag ) het innerlijke werk en het uiterlijke werk, wat nodig is om een energetische match te zijn voor mijn verlangens.

Weet je wat het is, je hoeft niet te wachten voor wat je wilt. Je hoeft niet te wachten op toestemming van de kosmos. Jij mag beslissen. Jij neemt actie & jij creëert het.

Er is een misverstand gaande in de spirituele kringen, dat we moeten wachten op devine timing, dat er trompet geschalk vanuit de hemel moet komen of een teken van God of een blauw veertje.

Uhm, nee 

Echt niet, dat is ook niet hoe overgave werkt. Dat is niet hoe manifestatie werkt.

Overgave is het Universum toestemming geven, om haar deel te doen om jou te helpen.

Overgave is je hart afzoeken naar wat je ware verlangens zijn, die zijn daar geplaatst met een reden, en er aan toe geven wat je ECHT wilt.

Je overgeven aan……is weten dat dit of iets beters, toestaan dat de uitkomst is veel mooier, beter en nog overvloediger is dat waar jij om hebt gevraagd.

(We geven het Universum toestemming om ons te helpen en niet andersom)

Het sleutelwoord is beslissen. Het Universum staat te trappelen om samen te werken met jou.

Maar jij moet jouw aandeel doen. Jij zult geïnspireerde actie moeten nemen.

En zeker als het aankomt op je business, dan zul jij jouw intuïtie en flow moeten volgen.

Ik weet dat iedereen zijn eigen realiteit kan creëren, ik weet dat we allemaal kunnen shiften van stress en angst naar 1 van flow, ease, fun & een goed inkomen. En ik kan je ook laten zien hoe.

Het is mijn missie om vrouwen met al hun gaves, om de kracht van liefde, fun, flow en geld terecht laat komen in hun handen, om zo een prachtige bijdrage te zijn voor de wereld.

Ik werk met deze principes, ik geloof hierin, het werkt voor mij en voor 10-tallen van mijn klanten.

Dus, waar ga jij vandaag het Universum toestemming voor geven om jou te laten helpen? Wil je dat hier met mij delen?

Ik wens je een heerlijke dag,
Liefde,
Monica