{BLOG} Je bent veilig om de energie te volgen
 
Affirmatie: Ik ben veilig om de energie te volgen
 
Want jij weet ook, dat je veel meer kunt dan dat je nu laat zien, er leeft veel meer in jou dan dat je nu laat zien.
 
Laat je niet van de wijs brengen, dat je geen geld kunt verdienen met datgeen wat je het allerleukste vind om te doen, wat jou supermakkelijk afgaat. Ja, dan is het soms heel wat om dan te geloven dat je daar juist geld mee kunt verdienen.
 
Maar eigenlijk is het heel simpel;
Wat is een onderwerp waar je heel graag over praat? Non stop? Altijd? Waarover kun je de rest van je leven over praten?
 
Nou dat dus.
 
Ga dat doen 😉
 
Ik heb gemerkt dat als ik niet vertel, wat ik wil vertellen, niet zeg, wat ik wil zeggen, niet deel, wat ik wil delen, wat ik diep van binnen voel om te delen, dan stroomt het voor geen meter.
 
Als ik de energie die ik voel – die door mijn heen stroomt – niet niet de ruimte geef….a.k.a geen ruimte geef aan creatie…..dan bleggg.
​​​​
 
Kun je pakken wat ik zeg?
En daar kan ik heul veel over vertellen, wat ik ook vaak doe 😉 maar ik neem je voor nu even mee in 2 verhalen van mijn soulmate clients:
 
1. De lovely Nadia, schrijft, praat, deelt waar ze het liefste over, schrijft, praat en deelt EN tadaaaa haar 1ste schrijfretraite naar freakin’ Samos is een feit, hello hello!
 
2. De most amazing Heidi, die nu 10 klanten begeleid in hun magisch moederschap, hoppa. Door te delen wat er gebeurd in haar moederschap. Door de energie te volgen. De energie van creatie.
 
Ok dit dus, en nog iets met doen & doooor 😉
 
Maar waar het op neer komt is dit: vroeg of laat wanneer jij niet afgestemd bent, niet integer bent, niet bent wie je hoort te zijn, niet doet waarvoor je hier bent, niet in lijn bent met wie je werkelijk bent, gaat dit tegen je werken. Het stroomt dan niet.
 
Geluk, innerlijke rust, geld, liefde, sex, een awesome business, het hele zooitje blokkeert.
 
Hmmm ja en er zijn dan wellicht van die dagen, dat je ‘s avonds naar bed gaat en dat je dus gelooft in een leugen, dit is A en B is, dat je denkt dat je MOET kiezen tussen voldoening en geld. Dat je moet kiezen tussen je wie je werkelijke bent en wat je hier werkelijk te doen hebt en de rijkdom – in de breedste zin – van het woord.
 
Dat is ook een leugen.
 
Rijkdom is een innerlijk ding. #feit.
De ‘waar komt het vandaan komt’ stuk GAAT niet over het praktische stuk.
Doe wat je wilt – en hier bedoel ik mee – ga dat doen waarvan jij allang weet dat je dit moet doen – Je klanten, geld, je verlangens komen wanneer jij helemaal in lijn bent met wie je werkelijk bent.
 
Als je niet bent wie je wilt zijn, niet afgestemd bent met wat je aan het creëren bent en je begrijpt volledig dat geld NOOIT belangrijker is dan hetgeen jij hier te doen hebt, door volledig jezelf te zijn, je geld en alles keihard wegduwt.
 
Get your game on en start met leven, met ZIJN, als de persoon die ervoor geboren is om dit te doen. En daarbij jezelf ook programmeert voor rijkdom. En als je ook maar voor iets minder doet, ben je hartstikke gek.
 
Ok, dit is toch een wake up energy mail. Volg die energie die je altijd gevoeld hebt, je hebt jezelf alleen verkeerd gemaakt, je dacht dat het niet kon, dat het niet mogelijk was. Jawel lieverd, het KAN wel.
 
De meeste dromen liggen begraven op de begraafplaats.
Dit wil je niet je meenemen.
Je wilt geen NEE zeggen, tegen je ziel
 
Right?
 
Wetende dat je, het de hele tijd al kon hebben en je kiest om het niet te doen.
90% die dit leest, durft nog niet te springen.
Blijven bij het oude.
Blijven vastgeketend aan een oud verhaal.
Wetende dat ze, de hele tijd de sleutel in hun eigen handen hebben.
 
Check.
Dit is realiteit.
Vergeet niet te kiezen voor de jouwe.
 
Heb een heerlijke dag verder,
<3
Liefde,
Monica
 
PS:
 
Ben je klaar?
Klaar met de middelmatigheid?
Klaar om te ZIJN?
Klaar om te creëren vanuit wie je werkelijk bent?
Klaar om de energie te volgen, die je altijd al gevoeld hebt?​
Die business ontstaat als jij jezelf bent.
Die business IS er als jij kiest.
Klaar om samen met mij te werken?
 
Mijn coaching is niet voor iedereen, maar wellicht is dit precies wat jij NU nodig hebt, ik zie je reactie meer dan graag tegemoet.