Vandaag wil ik je meenemen in de energie van business doen en je ideale klanten en geld aantrekken. Lees je mee?

De snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om IN die persoon te stappen die je WILT zijn.

En een vraag die je je hierbij zou kunnen stellen is deze; ‘Waarom zou je niet nu al de tekenen willen ontvangen van de groei waar je naar verlangt?’

Ja, je schrijft je affirmaties over meer zichtbaar zijn, toffe content die je keer op keer download en deelt, over dat je iedere maand meer en meer geld aantrekt en je WEET wat je doet, goed is en je neemt dan actie, helemaal in lijn met wat je op dat moment weet.

Wat ik zeker weet is dit:
Je boodschap delen. Super toffe content creëren. Verkopen en dit herhalen.

Misschien is dit nieuw voor je, misschien doe je dit al, misschien dat je op dit punt al veel verder zou willen zijn en dus maak je lijstjes van wat je wilt en plannen van HOE je dat gat van waar je nu bent en waar je wilt zijn, gaat dichten, want F*ck yeah, dat gat ga je dichten.

En again, het gaat helemaal niet om hoeveel tijd en geld je hierin brengt, of weer in een trucjes business programma investeert, als je niet doet wat je behoort te doen, werkt niets.

Maar ik denk dat er eerder dit aan de hand is, je wilt het niet echt, niet op een dieper niveau, niet op ZIELSNIVEAU.

Op zielsniveau zijn al die regels, al die trucjes, al die strategieën niet van toepassing.

Hmmm mooierd, voel eens even in op deze waarheid……waarom zou ik in godsnaam, waarom zou ik niet willen dat mijn business en leven expandeert? 

Betrap je jezelf nog net iets te vaak op de gedachte, shit, ik ga niet ALL in, nog niet eens voor 60%….en again, dit heeft niets te maken, met hoeveel je al geprobeerd hebt, hoe goed je advertenties lopen, of dat je alle ‘juiste’ dingen doet als ondernemer en er al wat geld mee verdient…….

Het is een energie ding.
Het is een SOUL ding

Een oneindig weten, dat 2 kanten op kan, het is een JA, of een NEE.
En wanneer je het weet, WEET je het en daar kun je dan volledig op vertrouwen.

En en en hetzelfde geld, voor geld.
Een oneindig weten in die JA.

Laatst had ik geweldig gesprek met een (toen nog) potentiële klant.

Zij wilde graag samenwerken met mij, we hadden een mega fijn, kort gesprek, na haar verhaal te hebben gehoord en vragen hebt gesteld, kwam ik er snel achter waar onze coaching over zou gaan, ze was superenthousiast…..en toen kwamen we op het praktische stuk…de investering.

Weet je wat het is….

Wanneer je het weet, weet je het.
En als je het weet, kun je je zelf vertrouwen

Dit is waarheid op ieder gebied in je leven, right ??

…… maar ik neem je voor vandaag even mee in het aantrekken van je ideale klanten en geld, maar ook wanneer investeer je nu in iets?

Ik heb vooral in het begin van mijn werk mijzelf echt in een positie gezet waarbij ik de overtuiging had dat ik mensen moest overtuigen om met mij te werken….lekker die wanhopige energie in zo’n gesprek gooien. ?

Ik ben de eerste die dit toegeeft, dat ik dit heb gedaan, maar dat veranderde na mijn bijna business burn out compleet. Ik weet dat ik helemaal niemand hoef te overtuigen. 

‘When you have to drag them in, you have to drag them trough’ 

– heb ik geleerd van een fijne businesscoach ( je weet wie je bent, ik weet dat je dit leest, liefde voor jou)

Want dit is wat ik 100% weet; Geld komt niet van klanten, het stroomt door klanten heen.

Klanten zijn niet mijn bron. 
All my needs are met ALWAYS.
Ik word altijd financieel supported. 

En mijn business, projecten, workshops, programma’s, tribe, content zijn gewoon funnels/ kanalen waar geld door heen stroomt. 
Dat zijn funnels van mijn geldbewustzijn.

Er is niets om wanhopig over te zijn.
En soms denk ik dat we het een beetje achterstevoren hebben in deze business…..

Ik ga het je uitleggen:
Ik heb in totaal 5 coaches ingehuurd in de periode van de afgelopen 3 jaar, ik zei ja tegen ze, zonder nog eens een gesprek aan te gaan en als we al zo’n gesprek hadden ging het eigenlijk altijd over de betaling ?

Ik had ze nodig. Ik had nodig wat zij hadden. Ik moest in hun wereld zijn in hun energie en kijken hoe zij hun ding doen en van de gelegenheid gebruik maken om te vragen, te leren, te groeien.

De details interessen mij niet, ik hoef niet de hoed en de rand te weten …..ik kocht hun. Ik was allang bekend met ze, omdat ik hun werk volg.

Tuurlijk was ik nerveus, dat vertelde ik ze ook.
Dus na een kort gesprek over de betaling of iets anders praktisch, dook ik er volop in. Ik kijk namelijk altijd naar wat dit mij oplevert.

(Er zijn wel eens periodes, dat ik geen coach heb. Ik denk niet dat je altijd een coach moet hebben, maar wanneer je ergens tegenaanloopt, ergens echt voor wilt gaan, vind dan iemand die leven en business doet op een manier die jou raakt….zorg dat je meer in hun wereld komt…asap…dat meen ik. Dat is energie en als je hierop resoneert, groei je als een malle)

Dus ik had een gesprek met de dame die mij mailde.
Ze zei, na een kort/ helder gesprek zei ze JA. 

‘Jij bent degene met wie ik deze reis/ groei wil maken. 
Ik ben bereid om te leren van je en het werk te doen’

Zij had mij nog nooit eerder gezien of gevolgd…hoe dan? 
Ze wist het en ze vertrouwde wat ze wist.

Dat is 1 en dan wil ik je deze nog even meegeven;
Mensen die je volgen, leren je steeds beter kennen en dat is top, ze ‘leren’ ook hoe jij je mooie werk aanbied. Je moet het wel blijven aanbieden, niet iedereen kan dit al pakken in de energie.

Dus keep on sharing your message, deel waardevolle content, ‘verkoop’ je mooie werk en herhaal.

Weet dat het een voorrecht is om met jou te werken. 
Je wilt niet met iedereen werken. 

Mijn ervaring is dat mensen die hun geld moeten lenen, hun hele kledingkast op Vinted zetten, die mensen zijn die het meeste resultaat gaan behalen in de samenwerking. 

Dit hele ding wat we business en leven noemen, is een energie ‘ding’.

Wat belangrijk is, is dat (als) JIJ HET WEET, dat je er dan op KUNT vertrouwen. Dat werkt ook zo voor jouw klanten.


Dus laat mij je dit vragen;
>> Wat weet jij, van binnen?
Wanneer het aankomt op je op te geven voor iets:

>> Laat jij je begeleiden? Of niet?
>> Voel jij je geroepen/ enthousiast om te werken met die persoon of niet?
>> De manier waar hun leven en business doen, voelt dat goed voor jou?
>> Wil je daar meer van?
>> Wil je meer van hun energie, vibe, boodschap, kennis en begrip op dingen in het leven, de manier waarop ze dingen zien en ervaren?
>> Wil je energetisch oppikken hoe ze geld maken, hoe ze met hun klanten omgaan, sprongen maken op een manier dat je uit elkaar knalt van excitement?
>> Ben je bereid om te stoppen met het vragen en achter je beslissing te gaan staan?
>> Ben je bereid om het te leren & kun je jezelf vertrouwen dat je ook gaat uitvoeren wat je gaat leren?


Het gaat om de mindset, de energie, de support, het energetisch & praktisch ontvangen van wat iemand anders kan, weet, doet, next level input, the quantum leap en je ROI.


Daar gaat het om. 
Het antwoord is altijd de volgende innerlijke shift van waar je bent, naar waar je wilt zijn. 


Waar wil/ kun je uplevelen (ook energetisch) als het gaat om op jouw ideale manier om business en leven te doen? 


Heb een prachtige vrijdag,
ILY,
Monica


PS:

Klaar om ALL in te gaan? Om het vanuit je ziel, de business en het leven op te bouwen waar je zo naar verlangt?

1. Tot en met 28 Juli kun je nog meedoen met mijn allernieuwste programma Mastering Money Honey – waarin ik je ALLES leer over de energie van geld.

Weet dat ik, 11 jaar geleden een schuld had van 30K, 5 jaar geleden ben ik hier volledig ingedoken, heb ik mijn bewustzijn/ mijn energie/ mijn realiteit hierin kunnen shiften. Vorig jaar loste ik een, resterende schuld van 23K in, in slechts enkele maanden. En staat er meer dan een leuk bedrag op mijn spaarrekening.

HIER lees je er alles over – je ontvangt deze dagen (tot en met 28 Juli ) een korting van maar liefst €222,00 euro.

Mocht je twijfelen, je onzeker voelen….jij bent krachtig! Jij bent moedig. Jij kunt prachtige mooie veranderingen laten plaatsvinden. You’ve got this. Je bent niet alleen.

2e kansen, 3e en soms zelfs 4e kansen en zelfs meer. Het is helemaal ok als je in het verleden anders over geld hebt gedacht, er ‘verkeerd’ mee ben omgegaan. Het enige wat je hoeft te doen is te onthouden wat voor prachtig mooi mens je bent….blijf opdagen, blijf helen, blijf stralen.

You’ve got this. Ik geloof in je. Ik hoop jij ook.


2. Soul & Business Zomerbundel.

Ik heb maar liefst 6 van mijn allerbeste programma’s voor jou samengesteld in een geweldige zomerbundel. Die je lekker deze zomer, geheel in je eigen tempo kunt volgen.

De bundel bestaat uit de volgende programma’s;

1. Masterclass Intuitie t.w.v. €497,00 ex. BTW – Creëer een spot on krachtige intuitie. De basis voor jou als hooggevoelige lichtwerker, coach en of trainer.

2. Creëer je eigen online programma t.w.v. €297,00 ex. BTW. – Hierin leer je, hoe jij jouw eigen online programma kunt creëren. Alles van A tot Z – die je nodig hebt om je werk te vertalen naar online.

3. Masterclass Magisch Vertrouwen t.w.v. €197,00 ex. BTW. – Hierin leer je om een magische vertrouwen te realiseren IN jezelf en hoe je dit keer op keer weer kunt toepassen, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen aan jezelf, je creëert een rock solid vertrouwen met dit programma – ahhhh priceless mooierd!

4. Visualiseer je Succes t.w.v €197,00 ex. BTW. Wil jij deze zomer ook alles opnieuw gaan onderzoeken – of wil je antwoord op vraag; Wat wil ik NU echt? En HOE realiseer ik dit? Dat is dit jou programma.

5. Abundance t.w.v €197,00 ex. BTW. Leer wat er voor nodig is om overvloed op welk gebied in je leven aan te trekken. 

6. Masterclass Vertaal je boodschap naar betaalde programma’s t.w.v €197,00 ex. BTW. – Hierin leer je op een creatieve manier jouw mooie, authentieke boodschap te vertalen naar betaalde programma’s. De basis van je zielsmissie.

PLUS: extra meditaties, krachtige scripts & alles over de fundering over hoe manifesteren nu precies werkt en HOE het voor jou gaat werken. T.w.v €197,00 ex. BTW.

De totale waarde is €1779,00 ex. BTW.

Maar mooierd, jij betaalt nu slechts €147,00 ex. BTW. 
Je kunt tot en met 28 Juli gebruik maken van dit aanbod.

Via deze link kun je je direct aanmelden, je ontvangt dan direct jouw eigen inlogcodes en je kunt meteen starten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Xo,
Monica