Om maar meteen je digitale brievenbus binnen te vallen….het antwoord om je dromen te realiseren GA HET GEWOON DOEN!

Hoe ik mijn droomleven het gerealiseerd….

Na jarenlange frustraties, niet van mijzelf houden, slechte mindset, poor money mentality, moedeloosheid, doen wat anderen van mij verwachten, tot de pijn eindelijk groot genoeg was om te zeggen nu ben ik het ZO ZAT OM ZAT TE ZIJN….

Ik ging mij verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik ging boeken lezen van o.a. Louise Hay; ‘je kunt je leven helen’. Ik kocht audio’s van Anthony Robbins ; ‘Get the Edge’. Ik ging schrijven, moodboards maken. Ik zei de hele dag affirmaties. Ik DEED alles om mijn mind te stretchen en mijzelf beter te voelen, sterker te voelen, mijn zelfvertrouwen een boost te geven, ik wilde de schuldgevoelens die ik had, los te laten, accepteren dat er situaties in mijn leven hebben plaatsgevonden, waar IK niet schuldig aan was, dat was mij simpelweg overkomen.

Ik kwam erachter dat ik een keus had en de dag erna had ik weer een keus. Ik heb elke dag een keus om mijn eigen leven weer in handen te nemen en er iets fucking moois van te maken. En zo ging ik van dag tot dag mijn leven opnieuw  vormgeven. Tot op de dag van vandaag creëer ik elke dag mijn mooiste leven, daar KIES ik voor. Iedere dag weer opnieuw.

Doen&Dooooor

….maar dit verhaal lezen is wellicht inspirerend voor je, en het triggert misschien iets in je, maar is nog geen DOEN. Als je ECHT je dromen wilt realiseren,  dan zul je het moeten gaan ervaren, want met een beslissing nemen, kom je er simpelweg niet,  je moet het voelen, gaan zien, gaan ruiken hoe dat is…dat is waar de magie plaatsvind, dat is wanneer er shifts plaatsvinden, door het te gaan ervaren. Door het te DOEN!

Dus dat!  En ik ga niet liegen tegen je, en als je de beslissing neemt om het te gaan doen, sta je aan het begin….daar waar iedereen begint…en stap voor stap ga jij je droomleven realiseren en IS geen andere weg. En iedereen die jouw gouden bergen belooft en dat je binnen een maand miljonair bent, die liegt, die willen alleen maar jouw geld en die helpen je niet verder, die helpen je niet met het innerlijke werk, wat er ook voor nodig is, trust me, zelfs daar ben ik op een gegeven moment ingetrapt….er is geen quik fix om dit te realiseren.

Je zult moeten Doen&Doooor. En begin er zo snel mogelijk mee, want jij bent hier met een reden en er zijn mensen die op jou zitten te wachten.

Hoe sneller jij ervoor kiest om ervoor te gaan, hoe sneller je het zult bereiken.

Je wilt een mooi leven of niet? en wachten op de juiste omstandigheden is al helemaal geen optie, want je hebt alleen maar nu, nu kun je een beslissing nemen. What’s it gonna be baby?

Wat ervoor nodig is…

100% commitment.

Als jij niet commited bent aan het je droom die je wil realiseren, dan zal dat een lange vervelende weg worden. Keep it simple sweetie!

Ik doe ook het werk wat er voor nodig is. Ik doe elke dag wat ervoor nodig is om te komen waar ik wil zijn en onderweg brengt mij dat ongelooflijk veel plezier. Ik doe het met liefde en met heel veel plezier. Als je elke dag kan en mag doen waar je blij van wordt, komt het resultaat vanzelf. Het hoe mag je echt overlaten aan het Universum!

Wat mijn resultaat is, is dat ik vrijheid heb, ik kan mijn dochter zelf uit school halen, ik kan mijn dagen zelf inplannen, ik kan werken van waar ik wel, ik kan de wereld overvliegen om een event bij te wonen, om de beste coach te worden. Ik kan zelf mijn vakanties inplannen…dit is voor mij belangrijk. Wat is voor jou belangrijk? Hoe wil jij dat je leven eruit ziet?

You cannot heal what you refuse te confront….

Heel oude pijnen en verdriet, zoek die gelijkgestemden mooie mensen om je heen, die wel in je geloven, zoek een coach die je hoort, ziet, voelt en die jouw je volgende logische stap laat zien en het dan samen met je zet, investeer in jezelf, hou van jezelf, doe leuke dingen in het leven, onderneem shizzle waar je blij van wordt, maar alsjeblieft ga ervoor! JIJ BENT HET WAARD! meer dan je ooit op dit moment zult geloven….

EN ja ik mail veel, omdat je nooit genoeg informatie kunt ontvangen om OOK je mooiste leven te gaan creëren. Omdat ik veel te vertellen heb, omdat je kunt leren van mijn lessen, omdat dit mijn rol en missie is hier in dit leven, omdat ik je kan laten zien hoe je geld kunt verdienen met je passie, omdat ik een Droom, Doen & Doooor expert ben en jou te laten inzien dat je het WAARD bent. Ik laat je zien wat wel mogelijk is en als we samenwerken breng ik je met liefde naar dat volgende niveau.

Maak je Dromen waar, ga het Doen en zet Doooor! Wil je het samen doen? Tof! Mail mijn dan op info@monicajob.nl