‘Het is niet wat je gelooft dat je kunt bereiken, het is wat je beslist om wat je denkt dat je niet kunt of wilt’
 
Toch? Het is NIET om wat je gelooft wat je daar brengt, maar absoluut wat je beslist, wel of niet wat je wilt of kunt doen, wat je daar brengt…..maar hé, eerlijk, dit weet je al, right?
 
Goed, als je dit nog abracadabra is, dan wordt het lastig om te volgen wat ik zeg, en wellicht gaan we dan ook nooit een goede match worden. ( de uitschrijflink vind je onderaan deze mail )
 
Ik voel mij echt geroepen om te schrijven over hoe dit nu allemaal werkt, om wat te delen met je, om je bewust te maken van het feit, dat je de mogelijkheid hebt om volledig je potentieel te leven, dat je het zelf in de hand hebt.
 
En ja, dus veel van mijn boodschap gaat hierover, omdat ik mij geroepen voel omdat te delen met je en omdat ik denk dat je het gewoon nog eens moet horen en nog eens en nog eens en nog eens.
 
Vorige week zag ik een post voorbij komen, wat mij echt deed herinneren, dat het niet echt uitmaakt wat en ‘voor wie’ ik creëer.
 
Ik zag een FB post die ging over het effect op jezelf, dat als je mensen moet overtuigen, moet motiveren, in actie moet brengen, dat dat niet werkelijk je mensen zijn. Dat ze het eigenlijk al moeten snappen en het voor een deel al moeten leven. Hmmmm. #ietsomovernatedenken, toch?
 
En dat deed ik en kwam tot het volgende en dat deel ik graag met je, dat het je mag inspireren om nog meer JOUW ding te doen. #justdoyou
 
Ik ben hier om tegen diegene te praten die er al voor open staan om te luisteren, die voor een groot deel dezelfde persoon zijn als ik, die bij mij komen, omdat ik ze help om MEER te worden van wie ze al ZIJN – niet omdat ik ineens met een magisch stafje zwaai en dat ze de meest succesvolle mindset – business persoon zijn, terwijl ze dat eigenlijk nooit waren of überhaupt in zich hebben.
 
En als ik naar mijn huidige mensen kijk, ben ik trots. Wat ik dus geloof, waar ik voor sta, zie ik dus terug. Ze zijn al die persoon en meer – love that! En wat zetten ze een stappen, met succes. #dankbaar
 
Toen ik minder in mijzelf geloofde, was ik al te blij om mensen aan te schrijven die zo nodig gered moesten worden. Ik wilde iedereen helpen, maar ook echt iedereen. Ik stond toe dat ze dachten, dat als ze maar meededen, succesvol zouden worden en dat ging hem natuurlijk niet worden, voor geen van beide.
 
En ja, soms kom je er gaande weg achter dat iemand zich heel anders voor heeft gedaan, maar dan kun je ook weer een beslissing op nemen.
 
Maar in die post van vorige week, werd het helder, op een diepere laag in mij en mocht ik sommige dingen weer herdefiniëren en opnieuw kiezen.
 
Weet je, hoe geweldig veel je al gelooft, doet en leeft bij iets waar je voor staat, hoe belangrijker het is om steeds in te tunen en het echt aan te klikken op weer een laagje dieper.
 
Deze innerlijke kompas, moet je echt dagelijks nalopen en soms ietsjes meer, net zo lang totdat je standaardmodus lasergefocused is op datgeen waar je wilt dat het is.
 
Hoe weet je dan dat dit ‘waar’ is? Omdat je er niet over hoeft te denken, je doet gewoon je ding en je creëert die uitkomsten waar je naar verlangt.
 
Holy crap on a cracker – yep! Dit is hoe het werkt en ik ben blij dat ik het weer voorbij zag komen. Dat dit je mag helpen om weer een stap verder te zetten in je ZIJN en business.
 
Dus waar kun jij vandaag jouw staat van ZIJN in je business herdefiniëren?
Richt je je nog wel op de juiste mensen?
 
Onthoud, jij bent er voor de mensen die jou nodig hebben!
 
En het tweede wat ik wil delen met je is dit;
 
Waarom doe jij je business?
Waarom wil je (heel veel) geld verdienen?
Wat is de reden daarachter?
 
En ja, tuurlijk speelt ego mee, maar die mag je even opzij zetten.
 
Is het niet zo dat je altijd al geweten heb, dat je heel veel mensen ging helpen, door simpelweg jezelf te zijn?
Dat je heel sterk voelt, diep van binnen, al jaren dat je geboren bent voor meer, dat je ware boodschap mensen ECHT helpt?
Dat iedereen zijn mond moet houden als jij praat ;-)?
 
Dus dat!
#Booyah
 
Maar weet je, je bent hier niet om mensen te redden. Of om iedereen te helpen. Dat is niet wat jij doet. Dat is niet wat ik doe. Je boodschap en je programma’s en diensten, helpen mensen. Zelfs dat is niet waarom je het doet. Je doet het voor jou, helemaal voor jouzelf. Je doet het omdat je, het NIET niet kunt doen.
 
Herken je je hierin lieve lezer?
 
Het helpen van mensen. Het was echt een ding in mijn leven, op verschillende gebieden. Nu ben ik mij ervan bewust dat het niet mijn verantwoordelijkheid is. Voor een groot deel van mijn leven, liep ik rond met gedachtes, oh wat zouden anderen wel niet van mij denken en eerlijk wie ging dan al die mensen helpen, als ik het niet deed?
 
Behoorlijke last om mee te dragen, kan ik je vertellen.
En wellicht draag jij dezelfde last mee?
 
Ok, hierom vechten we even. Jij kunt de wereld niet redden, want ik ga dat al doen. Hahaha
 
Hmmm, niet grappig hé?
Wanneer je boodschap, je waarom, jouw waarheid zo binnendringt. Wanneer je het zo onwijs sterk voelt en weet. Hoe je opdaagt en wie je wordt en uiteindelijk hoe je je leven leeft, magisch.
 
Mijn boodschap is mijn boodschap. Realiseer een leven en business waar je hart van in de fik staat. 100% op jouw voorwaarden. Doe het innerlijke werk en het uiterlijke werk en dooor. Just do You. Diegene die je altijd al ‘moest’ zijn.
 
Dus ja, waar kun jij vandaag nog je business herdefiniëren?
En doe het dan helemaal voor jezelf!
 
XO,
Monica
PS:
Resoneer je met mijn energie & wil je weten hoe je minimaal 100K per jaar kunt verdienen? ( en deze verdien je omdat dat een logisch gevolg is van wie je werkelijke bent, je leeft waar je voor staat )
 
Deze maand start ik met mijn nieuwste programma Soul&Business Mastery.
Met een select gezelschap krachtige ondernemers.
Met o.a. 1:1 persoonlijke sessies, live trainingsdagen en nog veel meer.
 
Ben jij klaar met de middelmatigheid?
Klaar om echt te doen waar je al jaren van droomt?
 
Reageer dan op deze mail, als dit is wat jij wilt.
Dan plannen we een beldate in.
Ik hoor je graag,
 
In liefde,
Monica