Wat is in alignment zijn en en hoe doe je dat? Ja dit is so much het onderwerp wat ik vandaag met je wil delen, here goes….????❤️


Hoe weet je nu als iets niet is afgestemd?

Als er iets op welk gebied dan ook schuurt…..je voelt dat er iets niet klopt, voelt dat je vastzit, in je business, in je relatie of wellicht door iets anders, dat je je niet lekker voelt, dan is dat altijd een signaal dat je er iets mee ‘moet’.

En ik zeg moet, want ik kan mij niet voorstellen dat je op lange termijn je hier fijn bij voelt….zo wil je gewoon niet leven. Punt.


Wanneer we niet in alignment zijn, kan zich dat uiten in ons fysiek niet goed voelen en heel veel negatieve gedachten en gemoedstoestanden ervaren en als ex burn out babe, ken ik dit maar al te goed. Herkenbaar iemand? ????????

Op de momenten dat je niet spiritueel op 1 lijn zit, heb je de neiging om jezelf te gaan vergelijken met anderen, omdat je denkt of zelfs gelooft, dat zij wel alles op orde hebben ( trust me, they don’t) Of je ervaart net even iets te vaak het gevoel dat je nooit iets voor elkaar krijgt en dingen vaak niet gaan, zoals jij wilt.

(Little sidenote: wat weer niets te maken heeft, met de standen van de planeten en – of innerlijke totemdieren).

Nee nee nee nee mooierd,

Wanneer je in alignment bent, dan gaan dingen bijna als vanzelf…..je zit in de flow, je bent op dat moment 1 met alles wat er speelt, je begrijpt de spirituele wetten die voorbij de 3D zijn. Het brengt al je energie en kracht samen….heerlijk gevoel right?

Maar als mens, ervaren we heel vaak gedoe hierin en ik geloof dat dat ook onze reis is hier. Ik geloof niet in mensen die altijd maar liefde en licht zijn…. (hello spirituele bypass) en nooit naar het donker gaan….onmogelijk, als jij niet het donker aankijkt, gaat dit je altijd tegenhouden.

We zijn licht en donker
We zijn de bitch en de lieverd
We zijn geweldig en soms een loser


We ervaren als mens het EN EN.

Het omarmen van al deze stukken, die donkere kanten, onze schaduwkanten, zorgen juist voor leven én ondernemen vanuit alignment.  

Yep, read that again.


Ok mooierd, time to get ALIGNED AF:


1. Oefen dankbaarheid – Dankbaarheid maakt alles beter, want als je niet dankbaar bent voor wat je nu hebt, waarom zou je dan zelfs denken dat je dankbaar zult zijn voor wat je later hoopt te hebben?

2. Gun jezelf een check uit time – Tijd voor jezelf en in stilte met God/ Universum praten. Alleen dan kun je de berichten oppikken van je intuitie, hoor en voel je wat de bedoeling is en die mis je echt als je altijd maar bezig bent.

3. Gun jezelf goede voeding – Sinds Februari eet ik Keto en man, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ik zeg niet dat jij ook Keto moet gaan, maar je snapt, dat als je alleen maar junkfood eet, dat enorm je trilling verlaagd , je voelt je traag en moe en that’s no bueno als je in alignment wilt komen.

4. Wees bewust hoe je met je tijd omgaat – Let op aan wie en wat je je tijd geeft. Maak geen afspraken meer met zuigtabletjes, maar echt alleen met mensen die jou een high vibe gevoel geven, omdat je helemaal jezelf kunt zijn, bij ze. Maar ook qua klanten, kies ze zorgvuldig uit, je moet blij worden van je klanten.

5. Simplefy – a.k.a Doe waar je hart van in de fik staat
Vereenvoudig – Dit leven is gecompliceerd en met de eisen van sociale media, onze business, onze families en de lijst gaat maar door. Breng daarmee de focus terug naar wat belangrijk is en vind manieren om datgene te elimineren wat je geen vreugde geeft of dat niet nodig is.

Als Social Media je stress geeft,  minimaliseer dan je tijd hierin. Laat een VA je post inplannen en stel zelf een limiet voor een uur per dag oid. 


ALIGNED AF…..as above, so below.

Zoals boven, zo beneden is de beste manier om te beschrijven wat het uiteindelijke doel is om spiritueel op één lijn te komen. Je wilt hier beneden uitgelijnd zijn met God die boven is.

Terwijl je op weg bent om spiritueel op één lijn te komen, betekent dit niet dat je alles hebt bereikt wat je wilde of dat alles naar je zin zal gaan, want er is geen perfect leven hier op aarde.

​​En zonder strijd zou het leven hier niet zo belangrijk voor ons zijn. Dit gaat over het betreden van het pad van je doel, wetende dat elke strijd een les voor ons is om te leren.

En als je de overtuiging en verankering kunt creeren voor jezelf van binnenuit, dat ALLES voor je werkt, dan ben je al een mega stap in de buurt van een Aligned AF leven en business. ​​

En ja, soms vraagt dat wat van je, dat je blijft zoeken, onderzoekt, doorgaat, nieuwsgierig blijft, blijft opdagen, ook als het moeilijk wordt.

Geloof in jou
Geloof in wie je bent
Geloof in wat je hier te doen hebt
Geloof dat er nog zoveel meer in jou zit, sta jezelf toe om jezelf te verassen

Go mooierd, laat je hier weten wat je take away is uit dit blog?

ILY,
Monica


PS;

Heb je nog geen ticket gekocht voor het live event wat ik geef op 1 Mei a.s.?

Maak tot en met 8 April gebruik van de early bird prijs en ik heb een hele toffe bonus voor je, namelijk ​​​​een soul alignment sessie t.w.v. €197,00 ex. BTW.


In deze sessie kijk ik met je mee, wat the gap is, van waar je nu staat en waar je wilt staan en waar je dus veel meer in alignment kunt komen, je ontvangt ook nog eens 2 tips die je direct kunt toepassen, zodat het weer gaat stromen.

Hier lees je alles over het event

en hier kun je direct je ticket kopen

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, OMG dit gaat zo gaaf worden!