Hi lieve lezer,

Ben je het soms ook zat om het zat te zijn? 

GENOEG IS GENOEG

Jij wilt je droomleven realiseren….jij wilt helemaal jezelf kunnen zijn ten alle tijden en toch zijn zijn er nog van die dingetjes, die gedoetjes, die gedachtes die niet helemaal resoneren met wat je eigenlijk wilt in je leven…..

 

Ja, je wilt dat droomleven realiseren en dat kick ass bedrijf opzetten, omdat je niet anders kunt, diep van binnen weet je dat…..ALLANG!

Maar voordat je dat leven kunt leven, voordat je die actie kunt nemen moet je eerst het werk doen in je koppie – wat is het wat je ECHT graag wilt doen, creëer die magische mindset en innerlijk weten en neem dan actie vanuit die plek. 

Dit gaat wel dieper dan even wat overtuigingen ombuigen, dit gaat ECHT over ja zeggen tegen het leven;

Jouw leven

Op alle gebieden in je leven

Jezelf volledig omarmen

Volledig jezelf zijn in je teksten, in je doen en laten

Jouw leven creëren op jouw manier

Handelen vanuit een innerlijk weten

Moeiteloos doen wat je wilt doen

Ik heb mijzelf jarenlang verstopt, mij ingehouden, omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg ben. Nu is er een innerlijk weten, een magische bevestiging in mijzelf. Ik WEET wie ik ben, waar ik goed in ben, voor WIE ik hier ben en ik laat mij niet tegenhouden door wat een ander zegt, vind of denkt…ik volg de inspiratie die ik ontvang, ik heb vet veel plezier in mijn werk, ik verkondig mijn boodschap omdat ik niet anders kan, omdat er mensen zijn die dit moeten horen en daar voel ik mij totaal niet naar of schuldig onder.

Op maandag 19 September om 20:00 geef ik de workshop magische mindset & innerlijk weten. Dit gaat echt wel even duren en ik vraag wel aan je om diep te gaan. De opname, werkboek & powerpoint zal ik opsturen mocht je er niet live online bij kunnen zijn. 

Op naar eerlijkheid

Op naar vrijheid

Op naar breakthrough

Dit gaat over jouw, over jouw kern, over jouw nieuwe realiteit.

Krijg helderheid over wie je bent, jouw innerlijk weten, jouw boodschap en jouw waarom 
 

Dus wat ik doe…..

En ik laat het je graag zien….

Mijn werk is zo diep met mijn zijn verbonden, met mijn waarom dat het mij soms niet eens uitmaakt of ik er geld voor krijg of niet, want ik wordt er uberblij van als ik je kan helpen, als ik zie dat je alles geeft wat je in je hebt en wat tot resultaten leidt. Maar wat ik ervaren heb is dat mensen ook ECHT alles uit hun investering halen en als iets gratis is, is de commitment soms ver te zoeken en dat vind ik eeuwig zonde! 

Investeren in jezelf, gaat over jezelf op waarde te schatten, jouw waarde laten groeien, je resultaten serieus nemen en alles geven wat je in je hebt….voor degene voor wie jij hier bent en jouw mooiste leven LEVEN.

Ok, dus als jij je aanmeld voor 11 September betaal je geen €297,00 euro voor de workshop magische mindset & innerlijk weten, maar geef ik je 50% korting. Je betaald slechts 147,00 ex. BTW. En dit is A NO BRAINER!

Mindset is 80% van je succes….dus als je dit weet, onder de knie hebt, kun je alles realiseren wat je maar wilt in je leven….de vrijheid, de creativiteit gaat stromen, je biz gaat stromen, je bent steeds MEER jezelf en dat werkt magische op mensen…..dan wordt je magnetisch en dan, dan komen de reizen, de etentjes, het extra spaargeld, hotelovernachtigingen en noem maar op.

Reserveer hier je plek voor de magische mindset & innerlijk weten workshop

Klik HIER voor een betaling in 1 x van €147,00 ex. BTW  (50% korting op €297,00 ex. BTW)

Klik HIER voor een betaling in 2 x van €75,00 ex. BTW.

Dit GAAT je leven veranderen…change your mind, change your life

Dit is waar het om gaat. Als jij jezelf geen toestemming geeft om een gelukkig en mooi leven te leiden, blijf je struggelen, blijf je achter jezelf aan lopen en in dat hamsterwiel waar je wellicht nu in zit en dat is dan het uitzicht wat je voor de rest van je leven zult zien & dat HOEFT niet zo te zijn.

Creëer je mooiste leven en biz, doe waar je hart van in de fik staat!

Het leven is altijd VOOR ons en niet tegen ons.

Jij droomt ervan om je boodschap meer te delen- om te leven op jouw voorwaarden- om vrij te zijn en wellicht het verschil te maken in de wereld? Mooi zo, jij bent hiervoor geboren. En het start hier. No more bullshit, no more drama, voor eens en altijd een succesmindet!

Heb je vragen hierover, PM mij of mail mij!

Liefs, Monica