Ik had een geweldig gesprek met een potentiële klant enige tijd geleden.

Zij wilde graag samenwerken met mij, we hadden een mega fijn, kort gesprek, na haar verhaal te hebben gehoord en vragen hebt gesteld, kwam ik er snel achter waar onze coaching over zou gaan, ze was superenthousiast…..en toen kwamen we op het praktische stuk…de investering…..

 

Weet je wat het is….

Wanneer je het weet, weet je het
En als je het weet, kun je je zelf vertrouwen

Dit is waarheid op ieder gebied in je leven.


… maar voor vandaag, laten we dit eens meenemen in het aantrekken van je ideale klanten & geld.

Ik heb vooral in het begin van mijn werk mijzelf echt in een positie gezet waarbij ik de overtuiging had dat ik mensen moest overtuigen om met mij te werken, lekker veel opnoemen, bonus na bonus vermelden….#oudekoudemarketing

Dat veranderde na mijn bijna business burn out compleet…..ik doe nog steeds af en toe kennismakingsgesprekken, maar altijd zonder de wanhopige energie die ik in het gesprek breng, ik overtuig namelijk niemand om met mij te werken. 

Ik zie dit gesprek als een kans om mijn aanbod te delen, maar belangrijker om er achter te komen of dat ik de juiste persoon ben voor diegene & of dit inderdaad mijn ideale klant is….#iets van ben jij wel bereid om te doen wat ik je leer

Want dit is wat ik 100% weet; Geld komt niet van klanten, het stroomt door klanten heen.

Klanten zijn niet mijn bron. Ik word altijd financieel gesupported. Feit. 

En mijn business, projecten, workshops, programma’s, tribe, content zijn gewoon funnels/ kanalen waar geld door heen stroomt. Dat zijn funnels van mijn geldbewustzijn.

Er is niets om wanhopig over te zijn.

En die kennismakingsgesprekken zijn interessant…..doe jij ze trouwens?


En soms denk ik dat we het een beetje achterstevoren hebben in deze business…..

Ik ga het je uitleggen:
Ik heb in totaal 5x 1:1 coaches ingehuurd in de periode van de afgelopen 3 jaar, ik zei ja tegen ze, zonder nog eens een gesprek aan te gaan en als we al zo’n gesprek hadden ging het eigenlijk altijd over de betaling 😉

Waarom zou ik nog eens een uitgebreid gesprek met ze willen?

Ik had ze nodig. Ik had nodig wat zij hadden. Ik moest in hun wereld zijn in hun energie en kijken hoe zij hun ding doen en van de gelegenheid gebruik maken om te vragen, te leren, te groeien.

De details interessen mij niet, ik hoef niet de hoed en de rand te weten …..ik kocht hun. Ik was allang bekend met ze, omdat ik hun werk volg.

Tuurlijk was ik nerveus, dat vertelde ik ze ook.
Dus na een kort gesprek over de betaling of iets anders praktisch, dook ik er volop in. Ik kijk namelijk altijd naar wat dit mij oplevert.

(Er zijn wel eens periodes, dat ik geen coach heb. Ik denk niet dat je altijd een coach moet hebben, maar wanneer je iemand vind, die leven en business doet op een manier die jou raakt….zorg dat je meer in hun wereld komt…asap…dat meen ik. Dat is energie en als je hierop resoneert, groei je als een malle)

Dus ik had een gesprek met een dame, die mij mailde. Zij had een filmpje van mij gezien en na aanleiding daarvan mailde zij. Na een kort/ helder gesprek zei ze JA. Jij bent degene met wie ik deze reis/ groei wil maken. Ik ben bereid om te leren van je en het werk te doen.
Zij had mij nog nooit eerder gezien of gevolgd…hoe dan? 
Ze wist het en ze vertrouwde wat ze wist.


Er is steeds minder ruimte om met mij 1:1 te werken. Het is een voorecht om met mij te werken. (niet uit je panty schieten, wat dat geld voor jou en jouw mooie werk net zo, toch?)

Het is een voorecht voor mij om te mogen werken met fantastische vrouwen, die ook ja zeggen tegen de komende tijd, om zich te stretchen buiten hun comfortzone…..omdat ze het weten. They know.
Dat zijn mijn mensen 

Klanten die het geld moeten lenen, of heel hun zolder leeg verkopen, om een betaling te kunnen doen, behalen de meeste resultaten.


Ik heb verschillende programma’s, voor verschillende prijzen voor mensen in verschillende situaties, met betrekking tot de investering & hun commitment.

…maar voor mij high level 1:1 coaching…..hmmm wil ik eigenlijk geen kennismakingsgesprek meer hebben.


Ik snap dat sommige details belangrijk zijn om te weten, zodat je beter een beslissing kunt nemen….maar eerlijk…..dat is niet wat belangrijk is.
Dus ff de details. Ff het logistieke. 

Wat belangrijk is, is dat JIJ HET WEET en dan mag je erop vertrouwen.Dus laat mij je dit vragen;

>> Wat weet jij, van binnen?
Wanneer het aankomt op je op te geven voor iets:

>> Laat jij je begeleiden? Of niet?
>> Voel jij je geroepen/ enthousiast om te werken met die persoon of niet?
>> De manier waar hun leven en business doen, voelt dat goed voor jou?
>> Wil je daar meer van?
>> Wil je meer van hun energie, vibe, boodschap, kennis en begrip op dingen in het leven, de manier waarop ze dingen zien en ervaren?
>> Wil je energetisch oppikken hoe ze geld maken, hoe ze met hun klanten omgaan, sprongen maken op een manier dat je uit elkaar knalt van excitement?
>> Ben je bereid om te stoppen met het vragen en achter je beslissing te gaan staan?
>> Ben je bereid om het te leren & kun je jezelf vertrouwen dat je ook gaat uitvoeren wat je gaat leren?


Het gaat om de mindset, de energie, de support, het energetisch & praktisch ontvangen van wat iemand anders kan, weet, doet, next level input, the quantum leaping en je ROI, je return on investment.


Daar gaat het om. 
Het antwoord is altijd het volgende innerlijke shift van waar je bent, naar waar je wilt zijn. 


Waar wil/ kun je uplevelen (ook energetisch) als het gaat om je ideale klanten? 
Wil je dat hieronder met mij delen?


Heb een prachtige vrijdag,
Alleen maar liefde,
Monica