‘What got you here, won’t bring you there’. Het volgende level vraagt weer iets anders van je….handen omhoog als je dit herkent ????????

Vorige week had ik een aantal prachtige calls met nog mooiere onderneemsters…..en natuurlijk werd ook over geld gesproken…..

1 van de grootste triggers waar heel veel mensen tegen aanlopen, mee zitten, ogenschijnlijk maar niet geheeld krijgen, lastig vinden om te omarmen, van weg lopen, hun mooie koppie voor in het zand steken, is het onderwerp geld.

Met dit onderwerp ben ik ook FLINK met mijn bek over de straatstenen gesleurd geweest. EN ik ben bekend met het collectieve gedoe wat hier (nog altijd)
om heen hangt – Laten we dit voor eens en altijd veranderen.

Mocht je nu al richting beneden willen scrollen om je uit te schrijven, omdat het je irriteert, raakt, verdrietig of boos maakt, mooierd, ik voel je, maar mag dit dan een uitnodiging zijn, deze mail is de ruimte voor je, om hierin een shift te maken, voel maar de liefde die ik met je wil delen hierin, want het is helemaal ok, om geld OK te vinden.

Allereerst deze….heel veel mensen hebben moeite met ontvangen:

>> Als iemand zegt, hé leuk jasje…en je reactie is: ‘Ja, was een tientje bij de H&M’.

Waarom niet gewoon het compliment ontvangen?

>> Je bent met je bestie een heerlijke latte aan het drinken met een stuk Dudok Appeltaart ( God, die mis ik ) en je vriendin zegt; ‘Lieverd, deze krijg je van mij’ en jij zegt bij het afscheid nemen: ‘Volgende rondje is van mij hoor’.

Waarom niet gewoon ontvangen? Want als jij de volgende betaald, dan is het eigenlijk gewoon ruilen?

>> Als je te gekke spot on healings geeft en iemand heeft je hulp nodig en jij zegt; Joh, ik help je wel even met een healing’ en diegene zegt; ‘Oh het was echt fijn, je bent geweldig, wat krijg je van me?’ en jij zegt: ‘Nah, no biggie, is goed zo’.

Herkenbaar, iemand? ????????

Waarom niet het geld ontvangen van iemand die jij geholpen hebt en die ZO freakin’ blij is met je?

You feel me?

Issues die ons triggeren…..

We hebben ze allemaal en ook op alle vlakken, naarmate we groeien, worden we beter in het meesteren van deze issues.

De een, is op zijn 20ste al miljonair, maar mist op zijn 45ste toch echt een gelijkwaardige partner, de ander heeft alles al jaren dik voor elkaar, maar lijkt dat geld stuk maar niet te lukken….Herkenbaar???

Wat al deze issues met elkaar gemeen hebben is dat ze liefde, aandacht en bewustzijn nodig hebben, dan kunnen we erin groeien, dan worden we meester in onderwerpen als relaties, geld, business, zelfliefde, noem maar op. FYI: Geld gaat niet over geld.

Even een vraag tussendoor; Waar mag jij jezelf nog meer omarmen als het over dit onderwerp gaat, als het over geld gaat?

Voor veel spirituele mensen is geld vaak een ding.
Aan de ene kant, willen ze heel veel geld verdienen en aan de andere kant, vinden ze er van alles van, herkenbaar?


Maar 1 ding weet ik zeker:

Als het je zo raakt, dan mag je er iets mee, het is een kans om te groeien hierin, hoe mooi, you feel me?

Als ik blut AF zou zijn en nooit zou leren hoe dit ding werkt – ik – de persoon die zich wegzet als Business mentor – hoe zou ik daar dan mensen mee kunnen helpen?

Jouw gedoe rondom geld, staat nu eenmaal niet toe dat jij meer mensen kunt helpen dan dat je nu doet. Yep, read that again.

Als jij niet die container bent, om je visie, je mensen, het geld kunt dragen, HOE wil je dan je mensen helpen? Terwijl dat JUIST zo nodig is in de wereld. Geld draagt hieraan bij.

Geld is er om jouw te supporten. (hoppa, mooie affirmatie)

Ja sommige mensen met geld zijn a-holes. Sommige mensen gebruiken geld op een verkeerde manier, betalen hun mensen niet goed, of op tijd en maken misgebruik van de soms bizarre mazen in de wet.

In deze tijd worden onze grootste angsten en ons grootste vuur aangeraakt.

Zo ook de geld trigger en ik denk dat we in een tijd terecht zijn gekomen, waarbij we NU onze overtuigingssystemen moeten gaan herdefiniëren en tot een liefdevolle nieuw overtuigingssysteem moeten komen, voor een betere morgen.

Dit gaat dus ook over je waarheid spreken – next level én ook over je geld.

Geld is niet slecht.
Onbewuste mensen gaan er gewoon onbewust mee om.

En ik geloof dat er een kans ligt voor mensen zoals jij en ik, om geld op een andere manier te gebruiken – wat in lijn ligt met onze verlangens en dromen.

Geld is bedoeld om in te zetten voor die dingen, die belangrijk zijn voor jou.


Identiteits-issue

Wanneer het op geld aankomt, hebben we vaak een identiteit(s) issue.
Ik heb geld gezien als de oplossing en als het probleem.
Mijn acties, overtuigingen en verwachtingen ondersteunde en versterkte altijd dat idee.


Hoe wij over onszelf denken en wat we geloven dat mogelijk is in ons leven heeft een groot effect op wat we ( en hoe we ) creëren.


Als jij gelooft dat geld slecht is, of dat de mensen die geld hebben, slecht zijn, daarmee kun je jezelf afsnijden om een leven te creëren, waar geld een beschikbare bron voor jou kan zijn.

Wat natuurlijk helemaal ok is, maar weet dat dat zeker NIET de enige optie is.
Jij kunt herdefiniëren hoe jij jezelf ziet, over hoe jij geld ziet en wat er mogelijk is voor jou!

Welke gedachtes, overtuigingen, rondom geld mag jij herdefiniëren voor jezelf? Wil je dat hier met mij delen?


Lieve mooierd,

Komende week is dit het thema in mijn besloten facebookgroep, voel je vrij om je joinen en shift this shizzle!