Hi lieve lezer,

Ken je dat gevoel? Je doet zo je stinkende best en de resultaten blijven uit?

Het kan super gefrustreerd aanvoelen als je precies alle stappen volgt die er nodig zijn om te komen waar je wilt zijn – je hebt focus, je hebt commitment – je zet doooor. Maar toch, na al je harde werk – geen resultaat, geen aanmeldingen, niets verkocht…noppes…nada…njente…..

We hebben allemaal van dit soort momenten, geloof mij, die heb ik meer dan zat gehad, zelfs tot het moment aan dat ik mijn coach huilend appte dat niemand was ingestapt voor 97,00..ja echt waar….maar opgeven is geen optie, nooit niet.

Dus hoe blijf je nu gemotiveerd als de resultaten uitblijven?

Wat is het geheim om al je genomen moeite te belonen?

Hmm dit zal in eerste instantie een beetje tegendraads klinken, maar dit helpt je om een shift te maken in je motivatie zodat je gewoon vanuit je hart door kunt gaan en dat de resultaten wel gaan komen….

We moeten niet hartworken, maar smartworken 😉

Ok hier komt ie; Focus al je aandacht niet op het doel, maar op de actie die je (daarvoor) neemt.

Fosus al je aandacht en energie op dat moment dat je de actie neemt. Heb er vreselijk veel plezier in, iedere keer weer. Focus je op het process, op de ervaring die je doet, houd bij wat het met je doet die actie, voelt die lekker of niet?.

Probeer hier, van deze manier van doen een gewoonte van te maken, net zoals je tanden poetsen 2 x per dag en heb er vreselijk veel lol in. 

Ok dus, als je hier een gewoonte van maakt, zul je steeds sneller resultaat zien, dan wordt het een logische gevolg een vanzelfsprekendheid.

Enjoy the experience zoals ze dat zo leuk in het Engels zeggen!

Wordt de nieuwe Epke Zonderland…

Sporters en atleten weten dit al jaren en trainen ook op deze manier, ze zijn zich iedere keer bewust van het moment zelf, they life in the moment en geven alles als ze trainen – en nemen dus actie nemen om nog beter te worden in het bereiken van hun doelen.

Start before you are ready

Hier moet ik mijzelf ook wel eens aan herinneren….ik miep al een jaar over mijn academy en nu is ie eindelijk in de maak…..YEAH!

Ik hoop dat je wat hebt aan deze tip en ik ben heel benieuwd, welke actie ga jij nu ondernemen en er vreselijk veel plezier aan beleven?

Laat het mij weten en als je nog vragen hebt hierover, stel ze gerust!

Liefs,

Monica