Het pad naar een geweldig leven & een meer dan gave business ligt in het ZIJN. Het connected zijn met je hoogste ziel, daar ligt flow, overvloed & geluk.

Dit is wat ik vandaag met je wil delen.

We hebben zo ontzettend geleerd om naar anderen te luisteren, als het gaat om wat goed voor ons of ons bedrijf is. Veel mensen zoeken antwoorden buiten hun zelf om. Alles wat onze intuitie probeert te vertellen hebben we keihard weggeduwd en ons er voor afgesloten.

Daar ligt nu juist ook het antwoord.
Na mijn bijna business burn out, ben ik terug gegaan, naar binnen, mijn innerlijke stilte opgezocht en mijn innerlijke wijsheid gevonden. Ik ben een diepe connectie aangegaan met mijn energetische kompas, mijn intuitie. 


Weet je, we hebben allemaal toegang tot dit energetische kompas; onze intuitie.


Dan hebben we ook nog onze mind…..die is er om ons te beschermen, om te begrijpen hoe dingen werken, de basis hierin is veiligheid. Ons brein wil ons altijd veilig stellen. 
Dus logisch, dat als je je droomleven wilt realiseren, buiten je comfortzone gaat treden er allerlei overtuigingen en mindfucks om hoog komen…..die triggeren namelijk die veiligheid.


Maar F al dat! Ben jij vergeten wie jij bent?


Dus vandaag, wil ik je vertellen dat succes, liefde, overvloed, jouw hoogste goddelijke uplevel of groei, alleen kan komen als jij kiest om in het NU te ZIJN.

Onze gedachtes spelen zich altijd af in het verleden of in de toekomst. Terwijl alleen NU telt. In het nu, is er namelijk geen goed of fout, geen oordeel, alleen maar NU. Het ego trekt ons constant uit het nu en daar komt steeds die Ik-ben-niet-goed genoeg leugen ook vandaan.


Ik wens dat jij weet om dat te bereiken, dat er niets is wat je moet doen, toevoegen, ontvangen of nog meer moet worden.

Ik wens dat jij weet wie jij bent, voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn

Ik wens dat jij weet dat Devine BEINGNESS volledig tot je beschikking is, volledig en compleet door jouw eigen ZIJN & alles wat je al IN jou hebt.

Ik wens dat jij weet dat er niets mis is met je of dat je het niet waard bent

Ik wens dat jij je laat leiden door je ZIJN

Ik wens dat jij iedere dag meer en meer contact maakt met jouw intuitie & vervolgens afgestemde actie neemt….BAMM in flow met je intuitie, flowtuition.

Hoe het manifesteren werkt, hoe het leven werkt, hoe groei werkt, spirituele ontwikkeling werkt, is dat er NOOIT iets is wat je moet doen.

En toch is er altijd actie te nemen, vanuit ZIJN, vanuit je energetische kompas, die je altijd kunt raadplegen, je intuitie die is er altijd voor je.


Ik wens je een onwijs mooie maandag toe

XO
Monica