>> Feit; Jij bent precies goed zoals je nu bent, jij hebt ALLES in huis om wat dan ook tot een ‘succes’ te maken in je leven en business <<

Hi mooi mens,

Holy quacamoly, dat was het meest enge wat ik ooit heb gedaan! Afgelopen maandag heb ik, samen met mijn gezin parachute gesprongen en het was minder eng dan ik had verwacht – ga ik je zo meer over vertellen – het was freakin’ geweldig. Echt! En dit is weer een typisch Mo blog, je bent gewaarschuwd ???

En eigenlijk is (next level) business doen, ook minder eng dan je wellicht op dit moment….zou verwachten.

Het gaat over op komen dagen, 1 voet voor de ander, iedere keer weer en ga gewoon door. En op een dag wordt je wakker en heb je dat bedrijf wat je altijd wilde, maak je de impact, verdien je je geld en help je honderden/ duizenden mensen. 

Of misschien wacht je op het juiste moment, om net dat ene ding te horen, het verlossende woord, het geheim, wat iedereen allang wist, maar jij nog niet, wat er echt voor nodig is om succesvol te zijn….hmmm dat is het tijd voor een wake up call en een schop onder je kont.

Gear up Wonderwoman

Ja tuurlijk is er een bepaalde level van mindset & discipline voor nodig. Waarbij het innerlijk werk doen mega belangrijk is, en ook nog alles wat je leert along the way om die persoon te (worden die je wilt) ZIJN.

Weet je, maar ik hou van dat innerlijke werk doen, soms vind ik het ‘fijn’ om met mijn smoel over de straatstenen gesleurd te worden, dan weet ik, ok NICE, ik groei, ik leef, ik transformeer, ik bereik weer een nieuw level..ik stap meer en meer in die energie van die persoon die ik wil zijn. I just love that shit!

Waar het op neer komt, is dit…..om je droomleven te leven, moet je eigenlijk alles wat je geleerd hebt, loslaten incl. de angsten en de weerstanden.
Weet je, er is eigenlijk niets moeilijks aan, om een kick ass business te hebben, om succesvol te zijn in wat dan ook…..je blogt, je verteld, je deelt, je doet, je verkoopt je werkt, wat het lastig maakt, is het innerlijke werk doen. 

Het speelt zich allemaal af binnen in jou. Mooi toch? Hoef daar ook niet de deur voor uit ?

Ben je bereid om dat aan te kijken en toch nog het werk te doen wat verwacht wordt van je? 

Ik was mega zenuwachtig de hele ochtend voordat we naar het Sky Dive center gingen, maar gaandeweg daar aangekomen, na wat administratiewerk e.d. mag je jezelf in een geel Teletubbie pak hijsen en wordt je wel 3 keer gebriefd over wat je kunt verwachten – ok – daar kun je je op dat moment nog steeds geen voorstelling van doen – maar je ‘ziet’ het pad wat je kunt verwachten ongeveer voor je – je gaat gewoon mee met de flow – de instructeurs zijn super vriendelijk en de hele tijd ben je aan het high five-en. 

Het gaat allemaal heel geleidelijk en voordat je het weet zit je in een vliegtuig op weg naar 4000 kilometer hoogte, je zit op 5 punten vast aan je instructeur – en als die deur opengaat, je naar voren schuift totdat het jouw beurt is en eenmaal aan de rand van die deur, met je benen geklemd onder het vliegtuig, hoor je go en dan ga je…….de eerste 10 seconden dacht ik holy moly, WTF, maar je wilt gewoon genieten van wat je ziet, van het gevoel dat je ervaart en als eenmaal die parachute open is, is het zo stil boven, zo mooi, echt zo bijzonder.

En zo werken heel veel dingen in je business ook, je weet niet hoe dat pad eruit ziet, je kunt je alleen maar richten op dat uitzicht wat je graag wilt zien, dat gevoel wat je wilt ervaren. Als je eenmaal gaat, vertrouwd op je kunnen, je intenties, dat hulp altijd beschikbaar is, man, wat een geweldige sprong!Het ZIJN, doen en ontvangen principe van Robert Kiyosaki, even vrij vertaald naar mijn eigen woorden:

>> Als de meeste mensen doorhebben wat ze willen hebben, mooi lichaam, beroemd, of veel geld, dan beginnen ze vaak met het maken van een to do lijst De meeste mensen stellen zichzelf een doel en beginnen dan met doen.

>> Wat de meeste mensen doen is wanneer ze een perfect lichaam willen hebben, is op dieet gaan en naar de sportschool, dat houden ze dan een aantal weken vol en dan gaan de meeste mensen weer terug naar slechte eetgewoontes en weinig beweging.
Ze kijken dan bijvoorbeeld sport op de tv in plaats van naar de sportschool gaan. Dit is een voorbeeld van doen ipv ZIJN.

Het dieet is niet waar het om draait; het is wie je moet ZIJN om het dieet te volgen, waar het om draait.

>> In een huwelijk proberen veel mensen de ander te veranderen, zodat ze een beter huwelijk hebben. In plaats van te proberen de ander te veranderen, wat vaak tot ruzie leidt, is het slimmer om eerst jezelf te veranderen, werk aan jouw eigen gedachtes over die andere persoon.

>> En met geld proberen veel mensen ‘te doen wat de rijken doen en ‘te hebben’ wat de rijken hebben. Kopen bijvoorbeeld een huis dat er rijk uitziet, een auto die er rijk uitziet, eigenlijk werken ze zichzelf in de schulden, gaan harder werken, nog meer rijke shizzle kopen om nog meer schulden te krijgen….


De meeste mensen focussen zich op wat ze moeten doen, in plaats van te focussen op wie ze moeten ZIJN.

Je droomleven manifesteren is zoveel makkelijker vanuit ZIJN.

Dus wordt jij bijvoorbeeld morgen wakker en BEN jij dan die persoon die je zegt dat je bent? Ga jij door als het lastig wordt ook al weet je niet hoe, weet je niet hoe je moet omgaan met die storm die van tijd tot tijd binnen in je raast, of bang bent wat anderen van je vinden en zullen zeggen? Of zelfs wanneer je niet meer weet wat moet je moet zeggen, laat staan je werk verkopen?

Ga je door, totdat jij tot bloedens toe over de straatstenen gesleurd wordt, het mega zat bent en eigenlijk voor altijd in bed wil blijven liggen?

Veer jij terug als een Wonderwoman uit de ruïnes, als jouw werk, jouw programma, voor geen ene meter verkoopt, iedereen het YACK vindt, terwijl jij jezelf stiekum ook stom vindt op dit moment en je jezelf doodergert aan al die chocola en wijn die je maar blijft nemen?

Gear up Wonderwoman, dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen – als jij inderdaad bereid bent om ALL in te gaan.

Wijs wordt je niet zonder een aantal lessen te leren en soms kost het een paar duizend lessen.

Ik kies er voor om niet in drama te blijven hangen, ik kies er iedere dag bewust voor om in lijn te komen, met wie ik ben, met wat ik wil creëren & ik ga aan het werk.

Dus ja, jij staat op, veegt het modder af van je gezicht, fatsoeneert je 
Wonderwoman outfit, gooit je haren los, game face on, doet wat je moet doen en dealt met al deze shizzle.

Het gaat er niet om wat jij zo goed weet of hoe gaaf jij andere mensen iets kunt leren. Alles in een reflectie van wat jij gelooft van jezelf dat mogelijk is. Gecommitteerd om te komen waar je wilt zijn. 

Gecommitteerd om het werk te doen, om op te komen dagen, je innerlijke wijsheid vertrouwen, jezelf sterk maken, net zo lang tot dat je daar bent……on top off the world.

Er is geen truc om te leren hoe je makkelijk of snel geld verdient, dat is het werk doen, de lessen leren, gecommitteerd zijn om door te gaan wanneer het moeilijk wordt, nooit, maar dan ook nooit opgeven. Keep on evolving, Keep on shining, Keep on giving, Keep on receiving.

Het enige trucje dat er is, is om je prachtige mooie zelf te zijn! Om op te dagen als zo, je dromen en wensen kristalhelder voor je hebben en gewoon door gaan totdat je het bereikt.

Soms snap ik niet waarom dat zo moeilijk is voor mensen. Volgens mij is dat volkomen logisch. Volgens mij heet dat leven. Dit is creatie.


Dit is creatie;
Je zet een intentie
Je geeft richting aan je leven
Je bent gefocused
Je schrijft een nieuw script, een nieuw verhaal
Je traint je veerkrachtigheid

En vervolgens creëer je de energie van wat je wilt ontvangen en komt het opdagen. 

Het HOE is aan het Universum, maar het is aan JOU om geïnspireerde acties te nemen als het Universum iets op je pad brengt. 

Je hoeft ook niet mega op te kijken naar mensen die al alles hebben, alles doen wat ze willen, zij doen echt niets anders hoor. Jij weet het ook allemaal, je weet het in de kern ook, alleen zij zijn zichzelf al tig x uit de weg gegaan en hebben hun handen al vies gemaakt. Nu jij nog!

Dus daag op, schrijf wat je wilt schrijven, praat waarover je wilt praten, lanceer de programma’s die je wilt lanceren.

1 voet voor de ander, iedere dag weer en ga gewoon door.
Op een dag wordt je wakker en heb je alles/ ben je alles waar je ooit van hebt gedroomd. Dit is hoe het werkt.

Het is de enige manier…
#ditkunjij


Heb een heerlijke dag,

In liefde,
Monica

Oh en wie is jou favoriete superheld? 
Wil je dat hier met mij delen?

PS:

Ook toe aan een Masterplan voor jouw droombusiness?
In dit plan staat wie jouw ideale klant is, welke diensten jij levert en welke geïnspireerde acties – vanuit ZIJN –  jij kunt gaan inzetten om je business naar het volgende niveau te tillen. 

Maar niets van dit alles, zonder je mind en heart hierin mee te nemen. Vanuit die afgestemde plek, die helemaal in lijn is met wie jij bent, gaan we jouw business vleugels geven.
 
Van je business een nog beter verdienmodel maken, een business nog meer op jouw voorwaarden, zodat je in alle vrijheid kunt doen, wat je al jaren wilt.

Als dit een hell yess is voor je, mail mij dan terug – reageer op deze mail –  dan plannen we een beldate in!. Ik kijk er naar uit om je te spreken. ???