Voor mij is het altijd een mooie reminder, dat op het moment dat ik voel dat er nog zoveel te doen is, er nog zoveel is waar ik ook mee bezig wil zijn dat dat echt van tijd tot tijd overweldigend kan aanvoelen.

En dat is dus die friendly reminder aan mijzelf, dat ik het wat meer mag loslaten en vertrouwen dat het wel komt. 

Weet je, het is onmogelijk om je tegelijkertijd overweldigd te voelen, met alles wat er nog moet gebeuren én open staan voor die kleine golden nuggets die er tegen je gezegd worden.

Die twee gaan gewoonweg niet samen. Dus wanneer het allemaal oploopt, kun je onmogelijk een stap naar voren zetten….het gewicht van dat gevoel is simpelweg te ‘zwaar’.

Dus stop, pas op de plaats, vertraag.

En herinner jezelf er weer aan, dat het Universum achter je staat.
Het Universum wil jouw supporten.

Want de oude geprogrammeerde jij, kijkt naar haar lijst en gaat dan bedenken hoe zij zich hier doorheen gaat douwen – waarbij dat overweldigende gevoel en de druk van presteren ( ego ) het allemaal super logisch weet te verklaren. 
Maar het is maar een gevoel en je kunt er voor kiezen, om hier in mee te gaan of je kiest ervoor om jezelf in een nieuwe verhaal met nieuwe energie te plaatsen.


Iedereen die weet dat – dat ding wat we leven en business noemen – het beste werkt als we ERKENNEN en het in balans brengen van onze gaves en kundes, zo ook onze spiritualiteit en boven natuurlijke staat van zijn – begrijpt dat het échte werk vaak ligt in het LOSLATEN en jezelf toestaan om support te ONTVANGEN – Hell even dat je jezelf toestaat dat het met gemak mag.

Haha en man, voor way to long, ook mijn staat van zijn van hiervoor, was verslaafd aan orde, overzicht, een plan van A tot Z.

Als ik maar een plan had
Als ik maar een mooie salespage heb
Als ik maar 3 blogs klaar heb staan
Als ik maar zeker wist wat het volgende zou zijn

En geloof me, ergens is er zeker nog en deel van mij, die dit zo op deze manier wil, maar ik betrap mijzelf er iedere keer weer op, dat het toch niet werkt voor mij.

Want wie zegt nu, dat ik het niet gewoon op mijn manier kan doen? De hele tijd?
Wie zegt nu, dat ik het nu niet allemaal kan zijn?
Die leuke vrouw, een goed mens, een goed georganiseerde ondernemer.
Naar wie zijn maatstaven leef ik nu eigenlijk?


Wie zegt dat we eerst ‘dat’ moeten doen, of op orde moeten hebben, voordat we dit kunnen hebben?

En met dit bedoel ik, ALLES wat we ooit dachten dat we NU al kunnen ZIJN, voor nu en altijd. 

Grappig en compleet gek eigenlijk, dat we er altijd maar intrappen, dat we moeten werken, werken, werken om ergens te komen, om er dan eindelijk te ZIJN.

Het Universum zegt echt niet tegen je, nou lieverd, ga eerst nog maar eens 83.000 dingen afmaken in je leven en/of business. #KOEKOEK

Je kunt het leven en de business, volledig als jezelf, NU al hebben.
Dat is het, einde verhaal.

Er is natuurlijk niets wat je eerst nog moet doen, om helemaal aanwezig te zijn in dit moment, of om je leven te leven zoals je nu al zou willen.

Haha en ik hoor je denken, ok Mo, ik snap dit, maar ik ga toch nog eerst even mijn website afmaken, mijn huis op orde krijgen, mijn visitekaartjes afstoffen, voordat ik ERKEN in mijzelf, dat ik mijn leven en business NU volledig kan leven.

Dag dag de 83.000 dingen die ik nog zou moeten doen, om….

Een vraagje aan je; Ben je echt bereid om zo te leven, om daarop te vertrouwen en je zo te laten leiden? Wat heeft dat je tot nu toe gebracht? Maar eerlijk?

Ik zie zoveel mensen, op deze manier leven, gefrustreerd, mega weerstand opbouwen tegen de kern waarom ze ooit kozen om dit leven te leven.

Again, wie heeft je ooit gezegd dat het zo moet? Op deze manier?
Dat bepaal je toch zelf?

Jij bepaalt toch de maatstaaf?


Je ziel weet wanneer iets echt is en weet dat er werk voor nodig is, maar dat werk bevind zich alleen maar in het aanwezig zijn in het NU.

Connect met dit moment, met jezelf, met je intuïtie, met God/Universum en stel de vraag; Waartoe voel ik mij vandaag geroepen? of wat wil je dat ik doe? 
Wat kan ik vandaag doen om mijn mensen te inspireren? 
In dit moment, in het hier en nu?


Als het echt een verlangen is, om vanuit flow te leven, zoals eigenlijk bedoeld is, dan doe je dit niet alles op een specifiek gebied in je leven, dan pas je dit toe op ieder gebied in je leven.

Wat kan ik doen, in dit moment?
En dan vertrouw je op wat binnenkomt en je handelt ernaar, dat en alleen dat. 
Het gaat erom dat je komt opdagen, voor je verlangens, voor je klanten.

Oh en je hoeft er zelfs geen tijd op te zetten…je voelt het wel, het komt wel tot je, het zal clear AF zijn wat je volgende stap gaat zijn en waarom zou je het eerder willen weten?

Eigelijk is het best zwart/ wit hé?

Je kunt doorgaan met het spelen in dit ‘oude’ paradigma, eindeloos vinden dat je niet genoeg doet, niet genoeg bent en nog van alles moet.

Beslis dat je vanaf dit moment, je laat leiden door vertrouwen. 
Dat je je leiden door wat je weet, diep van binnen. Dat je je laat leiden door je dromen en niet de omstandigheden. Dat je je laat leiden door plezier. 
Dat je je laat leiden door SOUL.

Dag dag oud verhaal.

Waar vertrouw jij in en wat heeft het je gebracht tot nu toe?
Of mag je je overgeven aan wat is en vandaar uit gaan…..??
Voel je vrij om dat HIER met mij te delen.

Heb een heerlijke dag,

In liefde,
Monica 

PS: Yess, mijn agenda heeft weer plek voor 3 business check ins van 30 minuten. 

Hierin kijk ik met je mee, wat je grootse obstakel is om door te groeien naar dat volgende niveau en geef ik je minimaal 2 golden nuggets die je direct kunt toepassen, voor meer vertrouwen, plezier en money flow.

Wil jij deze business check in, dan zie ik je reactie op deze mail graag tegemoet.

XO