My oh my oh my……maanden heb ik geen salepage geschreven, maar bij deze voel ik vuur! 🔥 Hij gaat wel op de Mo-manier…. So here goes……Je zult jezelf er wel of niet in herkennen. Verder deel ik een kort stukje met je waarom ik dit event geef.

Maar even….alleen al bij deze naam, staat je hart toch al in de fik?

Picture this……Jij, ik, een groep gelijkgestemden een aantal uur in verbinding, stretchen naar dat volgende level, waar jij je nog meer kunt openen, in je feminine, in je faith & finance…..waar we samen ervoor zorgen dat je jouw visie, je zichtbaarheid en jezelf kunt dragen, zonder dat dit ten kostte gaat van jezelf, de impact die je wilt maken, je gezin, je klanten of je winst.

Deze woorden zouden eigenlijk al voldoende moeten zijn, voel jij ze?

 

 

Oké, what it comes down to….

 

Dit event gaat over staan voor de ‘job’ die jij hier te doen hebt

 Jezelf kunnen dragen, VOLUIT voor je visie staan, uitdragen wat jij uit te dragen hebt, zonder omver geblazen te worden, door je eigen beperkte mind/emoties óf door anderen.

En eerlijk, dit weet je al lang…..alleen….ga er maar aan staan, right?

Want hello….. jij hebt een visie en hier wil je stevig in én voor gaan staan

Je weet wie jij bent, waar je voor staat, je weet wat jouw gifts zijn en je bent niet op zoek naar business, marketing en- of sales strategieën.

Op dit punt in je business, gaat het namelijk niet om nog meer leren, maar juist om afleren

Ik ga je namelijk de vragen stellen die ervoor zorgen dat jij wordt wie je werkelijk bent, om je visie te dragen, zonder angst.

Wat als gaan staan voor je visie, nu eens niet ingewikkeld, overweldigend of een gedoe hoeft te zijn? Maar dat het goed voelt,  vertrouwd voelt, blij voelt, gelukkig voelt,  je draagt, je uitdaagt, echt voor impact zorgt en je ook nog eens lekker verdient?

DIT 🔥👉🏻  een dagdeel samen aan de slag, deep diven in de onderwerpen, Feminine, Faith & Finance.

Een hernieuwd vertrouwen, fris perspectief en praktische acties…..oeh la la

Can I get an Amen?!!

PRAKTISCHE INFO

Zondag 19 Februari 2023 van 11:00 tot 15:00 uur NL tijd.

Locatie; Via zoom en vanuit je favoriete stoel, in je eigen huis te volgen.

€49,00

LEUK JE TE ONTMOETEN

Ik ben Monica Job en al 8 jaar actief in deze branche. Ooit begonnen als personal succes coach, later naar (LOA) businesscoach, om uiteindelijk weer uit te komen bij mijn eerste liefde ( en dan bedoel ik niet mijn man 😉 ) maar mijn passie voor persoonlijke, spirituele en financieële ontwikkeling.

Nu kan ik een heel rijtje opnoemen dat laat zien hoe ‘succesvol’ ik ben. Ok klein rijtje dan, dat weet je waar ik over praat en waarom ik juist de persoon ben om je deze dag te begeleiden; Sinds 2014 is dit mijn job, vanaf dag 1 altijd klanten gehad, mijn schuld van 23K in 4 maanden ingelost,  met mijn gezin geëmigreerd naar Curaçao.

Maar wat ik echt wil dat je weet over mij, is dat ik oprecht geef om mensen, om onze planeet én om ons volledig potentieel te leven. We zijn al heel en compleet, alleen niet af. Er is nog heel veel onbenut potentieel in jou, in mij.

Mjin klanten omschrijven mij als;  Zacht en Scherp. Intuitief en Down to Earth. Walk your Talk en dat vind ik oprecht een compliment.

 

Feminine, Faith & Finance, past me goed. Een soort heilige 3-eenheid. En op dit feestje wil ik je potentie aanraken, wil ik dat je jouw vuur weer voelt, dat je je plek inneemt én wil ik dat je minimaal 3 cm gegroeid bent als je dit feestje verlaat. You can thank me later. 🙌🏻

A’S TO YOUR Q’S

1. Is het alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet. Deze onderwerpen zijn in mijn visie net zo belangrijk voor de stay-at-home-mom, de CEO van een groot bedrijf of de eigenaresse van een Beautysalon.

2. Hoe meld ik mij aan?

Zodra je op de knop drukt, krijg je via mijn Instagram DM een betaallink toegestuurd

​3. Komt er een opname?

Jazeker, je ontvangt de opname na afloop, ook gewoon in je mailbox

4. Is er ook een lunchpauze?

Zeker weten! En ik plan voldoende breaks in en ander leuks, zodat je energie niet weglekt