Ik hoop dat je heerlijke dagen hebt gehad. Ik heb genoten met mijn gezin, even helemaal offline, connecten met mijn familie & dierbaren en ik hou er ook van om in mijn eigen energie ‘rond te hangen’ en een laagje dieper te gaan, connecten met mijn ziel door te journalen, te lezen, te studeren. 


Manlief en ik keken van de week een interview met een zeer inspirerende man, hij ging diep, hij had ook zoveel tegenslagen gehad, het was een wonder dat hij er nog was, zeg maar…..anyway, hij moest diep gaan, diep in de krochten van zijn ziel, om de bullshit aan te kijken, om de verslavingen te boven te komen, om te groeien als mens en in wat hij hier te doen heeft.  

Ik besef heel goed, dat de meeste mensen hier niet aan willen gaan, de meeste mensen zijn niet bereid om dat ‘duistere’ aan te gaan, maar in mijn ogen it’s apart of life. Het hoort erbij, het hoort erbij als je ervoor kiest om te kunnen ZIJN wie je werkelijk bent of wie je werkelijk kunt zijn. 

Zoals Dan Peña zegt: Be all you can be

De meeste mensen doen niet wat hun intuïtie hun influistert, de meeste ondernemers doen nog een trucje, de meeste ondernemers volgen niet hun alignment……( en vragen zich dan ook vaak af, wat er fout gaat ) 
De meeste ondernemers lullen naar de mond van hun (vaak niet ideale ) klanten, om maar aardig gevonden te worden. Zelfs de meeste pioniers ondernemers spelen klein – en ik ook.

Ik denk niet dat ik altijd het werk doe, om volledig Mo te zijn – ik ben wel heel bewust hierin, wanneer ik mij klein hou – of de BS groter laat zijn – ik weet dat ik veel meer uitgesproken mag zijn, mijn waarheid mag gaan spreken op een dieper niveau. Ik ben dankbaar voor het gewaar zijn hiervan. Dankbaar voor de wetenschap dat hoe ver we gaan, of hoe ‘laag’ we zakken, dat er altijd een volgende laag is, een volgende level is.

I love that!

In het interview wat ik zag op 1ste kerstdag besprak deze man het feit dus dat er zo weinig mensen dit stuk aangaan, we gaan slechts tot 40% van ons kunnen…..WTF? 40%?? 

Het is menseigen om te vluchten, te vechten of stil te staan op de momenten dat het moeilijk wordt. Het is in ons DNA verweven om altijd het pad te kiezen van de minste weerstand. Dus meer dan 40% geven….is een ding en daar wordt het nu net interessant 😉

Hij is ook nog eens super introvert, wat hij overigens een geweldige eigenschap vind van zichzelf, mede hierdoor, heeft hij geleerd om zijn energie aan te sluiten bij mensen die 100% resoneren. En business wise alleen nog maar dat deed wat hem echt blij maakte – als in doen waar je hart echt van in de fik staat.

Hij kan niets met groepjes en clubjes waar er teveel over de buitenkant gekletst wordt, teveel over systemen en oude koude marketing gepraat en gedaan wordt, of het integer is of niet! Nee, verkopen die handel!

Die clubjes die vermijden mijn klanten en ik juist graag,  omdat daar de regels bedacht zijn. Je weet wel, die NIET je ziel volgen strategische business shizzle, funnel na funnel, niet echt connecten met je klanten, maar ze echt als leads te zien en door een funnel heen proppen.

Trouwens, hoe meer je dat tegenstaat, hoe meer je eigenlijk op het goede pad zit – goed bezig 🙂

Nee bedankt, ik ben daar geweest en hield er een bijna business burn out op na, right, een business op te bouwen door juist NIET mijn ziel te volgen – nope – nooit meer.

Jij ook? dacht ik al…..uiteindelijk vinden wij elkaar altijd, die ziel geleiden pioniers.

Dat is ook de reden waarom ik niet in heel veel groepen verkeer, ik kan er niets mee, soms voel ik mij ‘verloren’ tussen wat ik voel van binnen ( next level waarheid ) hoe je dan moet ondernemen, want eerlijk, na een bepaalde omzetgrens wordt het opnieuw spannend zeg maar en hoe je trouw blijft aan je hart en ziel en je klanten. Hmmmmmm??

Maar het komt, voor mij, altijd weer terug op mijn innerlijk weten. Het volgen van mijn intuïtie en mijn ziels ( verlangen).Yep – mijn ziel wint altijd…..

Ik kon volledig met zijn frustratie connecten en ik besefte iets tijdens dit interview….

1). Waar laat ik nog niet volledig mijzelf zien? Waarom hou ik mij nog in?

En 2). Dit is freakin’ exact wat ik met mijn klanten doe….die pioniers, die alleen vanuit hun ziel verkopen, vanuit de verbinding met zichzelf, met hun bron, connecten zijn met hun mensen…..WAUW!

Deze man, raakte iets in mij aan, dat ik mij inderdaad klein hou, ik hou mij klein als het aankomt op de resultaten van mijn soulmate clients. Ik begeleid een aantal prachtige pioniers op hun vakgebied en ik veeg dit volledig onder het tapijt.

Ik realiseerde mij dit pas een dag later na dit interview gezien te hebben – ik heb er wel een issue mee – ik vind dat ik dat niet kan vertellen – Dus mijn zielswerk – om deze mensen te begeleiden in het herinneren wie ze werkelijk zijn, dat ze het ZIJN, dat ze het ownen, dat ze een business bouwen op hun voorwaarden en daarmee honderden mensen inspireren en geld verdienen vanuit hun ZIJN en flow – is niet goed genoeg.

OF/EN

Ik weet dat dit werk DOOR mij heen komt, ik ben slechts een doorgeefluik, waar ik superdankbaar voor ben, het is zo cool dit!

Zo krachtig
Zo transformerend 
Soms gewoon eng hoe magisch het kan zijn
Zo uniek
Zo Mo

En iets in mij, dat kleine verlegen meisje, die nog altijd onderdeel is van mij, voelt gewoon aan…..nope – niet goed genoeg. Big, scary world.

Heb jij ook wel eens dat gevoelt? Dat je niet goed genoeg bent voor het prachtige zielswerk wat je doet, dat je je liever verstopt, niet boven die 40% wilt gaan, je klein houdt?

Hmmmm los van het feit, of je je zo voelde, handelde je er dan ook naar?

Doe je aan downlevelen? 
​Veeg je jouw meest krachtige werk onder het tapijt? Heel subtiel en verlegen je werk aanbieden aan de mensen die jou nodig hebben?

Ik weet zeker dat je dat doet.

Ik WEET zeker dat ik dat doe – omdat ik het mijzelf niet waard vind, om het vanuit de hemel te schreeuwen – wie ben ik dan?


De volgende dag, schreef ik dit mijn journal; 
Mijn werk is van het hoogste goed, mega transformerend, ik ben ervoor die ziel geleide pioniers. Ik sta mijzelf toe om alles te ZIJN wat ik kan zijn om hun hierin te begeleiden. Ik deel met de wereld wat ik weet en waarvan ik weet dat het een mega bijdrage voor hun is. Ik eer mijn verantwoordelijkheid hierin en stop met mijzelf klein te houden, met te downlevelen en NIET gezien worden. Ik eer mijn zielswerk & zielsstrategie.

Ik ben benieuwd, wat zou er gebeuren als we allebei dat besluiten om dat te gaan doen met ons werkelijke werk?


Als je mij kent, weet je dat ik echt tegen ‘systemen’ ben, dit jaar behaalde ik een magische omzet en dat komt allemaal omdat ik doe waar mijn hart van in de fik staat en ik laat mij leiden door mijn ziel – omdat ik zei – F de regels – die blijf ik breken, ik doe het op mijn manier, doe wat goed voelt voor mij – waarvan ik weet dat het mijn klanten helpt.

Tuurlijk ben ik constant bezig met een upgrade, mijzelf te upgraden, het IN mijzelf te upgraden, want daar begint het. ALTIJD. Interne resultaten zorgen voor externe resultaten. 

Nu ik dit schrijf ben ik helemaal niet verlegen om dit vanuit de hemel te schreeuwen ;-). Vanuit alle programma’s die ik geef, geef ik altijd 100x meer waarde dan dat ze ervoor betaald hebben, I always overdeliver, zelfs in mijn blogs. Ik weet dit, omdat ik dit WEET, ondersteund door de tientallen berichten die ik ontvang op mijn blogs, op wat ik deel, na het volgen van mijn programma’s….de overload aan geweldige transformaties die hebben plaatsgevonden….de je-hebt-mijn-leven-veranderd zinnen….en de ik-doe-waar-ik- voor-geboren-ben…..dank je wel……..dit ontvang ik regelmatig. #dankbaarvoorhunhetgaatnietommij


En toch, als het aankomt om mijn next level waarheid te spreken, dat een systeem, stappenplan, business strategie je nooit verder gaat brengen dan het jezelf toestaan om je te laten leiden door je ziel – om die plek in te nemen om op een groter podium te spreken en te spelen, waarvan ik weet dat ik nog eens tientallen mensen inspireren en activeer……..Ik hou mij in, ik promoot het niet, ik schrijf geen persberichten, ik schreeuw het niet vanuit de hemel.

Dus ja, wat ik eigenlijk wil zeggen is dit:


Ik begeleid de meest krachtige pioniers in hun vakgebied, die weten dat zij geboren zijn om een impact te maken, om een geweldig leven voor zichzelf te realiseren, geld te verdienen door simpelweg zichzelf te zijn, die bijdrage zijn aan de wereld, zonder ook maar iets te doen dan hun ziel en afstemming volgen.

Ja, het werk wat ik doe met mijn soulmate clients is transformerend, op een ziel, cellulair en DNA level.

En nu?

Ga ik het vanuit de hemel schreeuwen. 

Jij ook? Met jouw mooiste werk?

Cool, let’s do this!

In liefde,
Monica

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.