Ik hoop dat het goed met je gaat!

Precies een week geleden waren we (alweer) een jaar op dit prachtige eiland. Een jaar en ik kan echt zeggen….WAUW en dat je minimaal een jaar nodig hebt om echt te landen op je nieuwe plek. ????

Het was vorige week dan ook een soort climax, alles kwam samen en viel (eindelijk) op zijn plek. Soms moet het echt messy worden, voordat het allemaal weer klopt.

Herkenbaar ????????

Wat ik vandaag met je wil delen zijn een aantal dingen die ik ervaren heb in het afgelopen jaar in mijn business. ( yep, zelfs mijn omzet ga ik met je delen )

De absolute nummer 1…..is dat jouw succesvolle business echt echt echt start IN jou, met hoe je over jezelf denkt en wat jij denkt dat mogelijk is voor jou.

Er komt van alles omhoog op het moment dat je beslist om ALLES wat je hebt opgebouwd achter je te laten, bedrijf, familie, vrienden, je leven in Rotterdam.

En ja, eerlijk, van tijd tot tijd was het pittig, MAAR het is een keus hoe je ermee omgaat en een ok-heid, omdat je weet wat het je aan de andere kant brengt. Ja tuurlijk mis ik vrienden en familie en hé mijn lieve zoon, maar aan de andere kant, maakt het leven hier zoveel goed, is het op zoveel gebieden ALIGNED AF.

Om nog even terug te komen op het succes van je bedrijf en dat dat IN jou begint, wat ik doe, is iedere keer weer in die persoon stappen die ik wil zijn, die vrouw, die visie die ik voor mij zei.

Dus mijn rock solid overtuiging werd, yess, ik kan het allemaal hebben….én emigreren én mijn business door laten flowen.

Van 17 Maart 2021 en de hele maand April was mijn omzet om precies te zijn, nul en daar koos ik bewust voor.

Je hebt het mij al vaker horen zeggen….de snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om IN die persoon te stappen die je wilt zijn.

Dus op het moment dat ik weer de verlangens voelde, om mijn ding hier te doen, om te creëren, mijn mooierds te helpen, om geld te laten flowen, dan stroomt het ook. Dit is nog altijd een interne beslissing. (Dus vorige jaar was mijn omzet, ondanks onze emigratie alsnog 70K.)

Voor mij en mijn soul clients is onderstaande 1 van mijn manifestatietools, om steeds in die volgende succesversie te stappen.

Here goes;

1. Beslis wie je wilt zijn. Je kunt alles hebben waar je naar verlangt. Zorg dat je kristalhelder hebt, wie je wilt zijn. Pak je mooiste pen en journal over, hoe dat er voor jou uitziet. Schrijf de visie die je voor jezelf hebt helemaal uit.

2.Geef jezelf toestemming. The Universe cannot play a bigger game, until you do. Je bent niet hier voor de middelmatigheid. Je bent hier voor the EXSTRAORINARY. Beslis wie je wilt zijn. Bij deze een mooie herinnering; Jij bent jouw verlangens waard.

3. Handel vanuit die persoon. Hoe denkt, reageert, en handelt deze persoon? En act accordingly.


En dit allemaal vanuit de enige plek vanwaar uit dit moeiteloos mogelijk is;

Vanuit die connectie met je intuitie, met je deep feminine, je helderwetendheid, 100% unapologetically jezelf zijn, no matter what, voor een business én leven op jouw voorwaarden MET ook die lekkere moneyflow.

Voor mij is er nooit een andere manier geweest… én dit is precies wat we gaan doen, op 1 Mei.

Lieve , ik wil je van harte uitnodigen voor mijn live event op 1 Mei a.s in Nederland, met als thema Flowtuition.

Een hele dag voor jou én je business, omringt door gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die dezelfde drive hebben als jij. ALLES willen ontvangen waar ze naar verlangen, zonder zichzelf schuldig te voelen of op te offeren.

Een uitnodiging om jouw business én leven next level fijner, leuker, moeitelozer te maken, kom je ook ?

Voel je dat je hierbij wilt zijn, reageer dan op deze mail met een Hell Yess en dan zal ik zorgen dat alle info jouw kant op komt. Oh en ik hanteer de komende dagen een superduper early bird prijs.

Kan niet wachten om je te ontmoeten,

ILY,
Monica