Wanneer ik struggle in een bepaald gebied in mijn leven  – en aanvoelt alsof echt ALLE hoop verloren is en voor 3 tellen mijn drama queen side het over neemt en ik kan zwelgen in wanhoop, is mijn oefening om hier uit te komen…’Mo, waar ben je niet afgestemd met je verlangens, met wat je werkelijk wilt?’

Ik weet niet hoe dit voor jou is, maar als ik mij verloren en verdrietig voel, dan is mijn go to manier van denken: ‘Waar mag ik opnieuw kiezen?’

Want door in die struggle te zitten, voed je die struggle alleen maar, dus ik KIES.

Ik kies en zet mijzelf weer op het pad van alignment, van hoop. En beetje bij beetje? Wordt het helder, voelt het beter en keer ik het schip om.

Weet je %FIRSTNAME%, wanneer je niet in alignment bent met wat je wilt creëren ( in je leven of business ) dan zal alles om je heen langzaam crush en crumble-en….

Oh en dit is zo dun lijntje, want we zijn voor een groot gedeelte nog zo geprogrammeerd, dat we harD moeten werken om te krijgen waar we naar verlangen en het sluipt erin….van je eigen afstemming wijken…

Je merkt het aan de kleine dingen, zoals geen inspiratie hebben voor je marketing. Of minder zin hebben om te werken. Of weerstand ervaren om überhaupt je boodschap te delen…(yep, dit is er ook 1 van mij, iemand? ????????)

Minder zin hebben in die dingen die het leven juist zo waard maken om te leven

Wellicht ervaar je weerstand om je mensen te helpen

Linksom of rechtsom, ga je het merken in je omzet, die afneemt of stagneert

Er zijn legio manieren om in Alignment te komen, ik deel in dit blog, mijn favo journaling prompts, die werken supergoed voor mij én ze brengen mij resultaat.

Ik hou niet van omwegen om ergens te komen. Iemand? ????????

Of je nu een supergoed lopende business hebt, of je start net, dit is een cruciale stap, als je dit niet regelmatig checkt bij jezelf, it will bite you in your hiney.

Wat weer leidt naar stress, gedoe, ongelukkig voelen. Hmmm of deze, je voelt nergens dat je een business hebt, die voor jou zorgt…you feel me?

De vraag die ik mijzelf altijd stel is deze; Wat wil ik?

En deze; Als ik compleet in liefde en acceptatie van mijzelf zou zijn, wat zou dan waar zijn in mijn leven én business?

De antwoorden hierop brengen mij direct weer terug naar mijn eigen afstemming, ALTIJD.

Jouw waarheid, jouw afstemming bevind zich IN jou, dit is de plek waar je hem echt kunt voelen ( en niet in de 
realiteit die deels gevormd wordt door je buitenwereld )

Mijn grootste zegen is, dat ik een ex burn out babe ben, waardoor mijn systeem zo gefinetuned is op het stuk, het moet goed voelen, op alle gebieden.

Veel ondernemers denken dat er iets mis is met ze, op het moment, dat het niet stroomt in hun business.

De klanten blijven uit, oh nou ik zal wel weer een cursus sales nodig hebben

Oh ik ben niet zichtbaar genoeg, laat ik mijn Human Design chart er even bij halen

En waar dat van tijd tot tijd zeker handig is om je te verdiepen in sales en HOE dit je dit op jouw eigen manier kunt gaan doen, met resultaat

Start het gedoe wat de meeste ondernemers ervaren, IN hunzelf. Ze volgen niet hun afstemming. Ze volgen niet hun verlangens. Ze volgen niet hun alignment.

Ze trappen in de valkuil dat ze moeten doen wat een ander doet….

Ze eren niet hun verlangens en hun goud, waarmee ze anderen kunnen helpen

En creëren ze een beeld naar de buitenkant, die ze vroeg of laat niet kunnen volhouden.

Ze zijn niet in tune met hun diepste ZIJN en daarmee verloochenen ze wie ze werkelijk zijn.

En dat is wat ik zo vaak zie in business….ze krijgen advies om iets te doen en ergens voelen ze aan hun wateren, hmmm, het voelt niet helemaal ok en DAT is uiteindelijk what kills your joy en daarmee ook het succes van je business.

Ondernemen werkt het lekkerst als je helemaal jezelf bent, dan kun je de impact maken waar je naar verlangt en een extraordinary leven én dito business creëren waar je hart van vlamt.

%FIRSTNAME%, er ligt een prachtige toekomst voor je, een toekomst van overvloed, liefdevolle relaties, crazy ervaringen en een florerende bankrekening.

Het enige wat er voor nodig is, is wat wild action en wat ( meer zelfvertrouwen )

Well I got that coverd

Herken je je in all of the above?

Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met de workshop Alignment, die ik op maandag 16 Mei om 16:00 uur NL tijd geef. OMG, YES! ????????

Helemaal in lijn zijn met wie jij werkelijk bent en wat je hier te doen hebt, dat zorgt ervoor dat het geld binnen komt stromen.

Ik ga jou leren hoe je vanuit Alignment, geld kunt verdienen, door je mooie zelf te zijn.

Dusss…..maandag 16 Mei gaat het gebeuren;
‘Dé workshop Alignment’
– Zeg JA tegen het leven waarvoor je bent geboren en dito business!

► Ontdek hoe jij geld kunt verdienen door helemaal jezelf te zijn► Wat jouw boodschap is, zodat jouw favo mensen je weten te vinden en zich bij je aansluiten.
► Ontdek hoe je keer op keer vol vertrouwen kiest► Ontdek wat jouw best money practices zijn – die voor veel meer €€€ zorgen► Creëer nieuwe gedachtes, verander je realiteit.… en nog zoveel meer ????
Wanneer: maandag 16 MeiTijd: 16:00 – 17:30 uur. (NL tijd)
Kun je er niet live bij zijn?
Je krijgt de opname toegestuurd + levenslang toegang!
Nu tijdelijk: €111,00 (wordt €222)
Claim hier je plek voor de workshop Alignment voor €111Dit is het begin van je echte echte leven, eindelijk, helemaal in lijn met wie jij bent en HOE jij het allemaal wilt.

Alignment ALL the way mooierd – It starts here

Are you in?

Xo,
Monica