poor moneyMoney, money, money must be funny..in a rich mens world….in het vorige blog vertelde ik je al het e.e.a. over overvloed. Vandaag gaat het over geld.

Geld – 1.0 ( dat is min 1 punt nul…)

Er heerst zeker onder ons vrouwen nog een heel taboe over geld, we durven niet de prijzen te vragen die we waard zijn , we durven niet te investeren in onze groei, of om opslag te vragen of keihard te onderhandelen over salaris.

 

Dat zijn acties die wij vrouwen niet snel zullen doen….dat was geld – 1.0 ok? Daar doen we nu niet meer aan.

Geld 2.0
Ja ja dat is grote sprong voorwaarts..juist en weet je waarom?
Geld is namelijk ook liefde
De waarheid omtrent geld is simpel, we hebben het nodig, we kunnen onze kosten ermee betalen en we kunnen ons leven er een stuk plezanter mee maken en we kunnen het in overvloed ook ontvangen! Waarom hebben we er dan zo’n issue mee?

Ikzelf heb aan de lijve ondervonden wat mijn issue hiermee was….ik vond het mijzelf niet waard… plus dat er vanuit mijn jeugd ook altijd is gezegd dat ik nooit een kwartje zal worden. (overigens wisten mijn onders dit ook niet beter, dit zelfde werd hun ook verteld )

Dus ik heb mijn gedachtes omtrent geld echt moeten doorbreken. Van letterlijk arme gedachtes naar rijke gedachtes. Als je eenmaal vast zit in zo’n arme gedachte, oei ja dan stroomt er niets meer. Ik heb mijzelf er van moeten overtuigen dat ik het waard ben, net even wat meer van mijzelf houden, maar dan oprecht.

Affimaties & Visualisaties
Omdat ik een poor money mentality heb ‘meegekregen’, was het noodzaak dat ik deze echt doorbrak.
Ik gebruik dagelijks affirmaties & visualisaties om het geld naar mij toe te laten stromen, want alleen zo blijft het stromen ( en ook acties erop ondernemen, maar het begint bij je mindset )

Ik zal enkele affirmaties met je delen, ready?

Ik sta open voor geld dat op verschilende manieren naar mij toe stroomt
Het geld is in overvloed aanwezig, net zoals water en zuurstof
Ik verdien het allerbeste en accepteer het allerbeste
Universum bedankt dat u zo goed voor mij zorgt, dat ik alles in overvloed mag ervaren, geld, liefde, gezondheid & geluk, bedankt!

Ga er 2 weken mee aan de slag en je zult al heel wat kunnen doorbreken, yes you can!

 

Wil je ook meer liefde, geld en geluk ervaren? Of wat je hiervoor moet doen om dit toe te passen in je leven? neem dan even contact op!

Liefs, Monica