doen wat je te doen hebtHi mooi mens,

Afgelopen 2 weken waren intensief, to say the least….maar ondanks dat er van alles in mijn leven gebeurde, heb ik mij toch ook volledig kunnen richten op mijn bedrijf….zo had ik ook nog een gratis cursus van Dromen naar Doen, mijn VIP klanten en een nieuw programma gecreëerd en de eerste aanmeldingen ontvangen….en doooor! 

 

 

 

De reden waarom ik deze weken gewoon de rot momenten heb kunnen handelen is omdat ik weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik hier te doen heb… ik voel het als mijn missie om superveel mensen te bereiken om ook te doen waarvoor zij hier zijn, om die liefde, kracht en zelfvertrouwen zo op te bouwen dat het hun leven transformeert…..dat ze zonder oordeel over zichzelf kunnen zijn wie ze zijn en datgene kunnen doen waar hun hart van in de fik staat!

Ik werk graag met bewuste, krachtige vrouwen, die WETEN en VOELEN aan alles dat zij voor MEER geboren zijn, maar nu klaar zijn met bullshit, in hun hoofd, in hun leven en in hun bedrijf. En bereid zijn om het werk te doen wat ervoor nodig is om dat droomleven te manifesteren. #FearlessCreator #Droom,Doen&Doooor

Het doel is om jezelf te worden, om al je rarigheden te omarmen, om ondanks dat het soms lijkt alsof je idee te gestoord is voor woorden, naar je intuïtie, creatie, je hart en je verlangens te luisteren…het is je plicht!

Ik ben nu meer mezelf dan dat ik ooit ben geweest…I was always going to be me…..

Vaak denken we dat we als we alles bereikt hebben wat we willen bereiken, dat we dan zijn wie we behoren te zijn of dan succesvol zijn en NEE zo werkt het niet……..heb het lef  om NU nog meer jezelf te zijn, dan ervaar je dat droomleven nu al…waarom wachten? Het leven speelt zich nu af!

Weet je, hoe meer jij JIJ bent, hoe meer succes jij zult hebben

  • Hoe meer mensen jij zult bereiken
  • Hoe meer je mailbox volstroomt met aanvragen om MET jou te werken…FACT! 😉

Maar hoe kom je nu op dit punt?

Ik heb in mijn 7 daagse workshop veel aandacht besteed aan mindset werk, want feit is, dat is wat o.a. gewerkt heeft bij mij en mede daarom sta ik nu waar ik nu sta met mijn leven en bedrijf.

Wanneer je er TE mee bezig bent, geforceerd mee bezig bent;

Steeds te kijken hoeveel likes je hebt op een blog oid, of met de vraag of je wel goed genoeg bent, of wie de piep jij wel niet denkt dat je bent om die en die droom te realiseren….hoe verder je af staat komt te staan van hetgeen je daadwerkelijk te doen hebt. Je staat dan flink jezelf in de weg, niet doen.

Doe wat je te doen hebt, met liefde, overgave, passie, help je mensen, wees ervoor ze, laat zien dat ze bij jou terecht kunnen met hun vragen. Dat resultaat moet je loslaten….

Zet grote doelen om nog grotere resultaten te bereiken

Ja je moet een doel zetten om een x bedrag te willen verdienen elke maand, je krijgt altijd alles waar je om vraagt, maar er gaat niets stromen als jij er met een vergrootglas steeds boven hangt. Het gaat niet om de resultaten, het gaat om het proces er naartoe. De groei je maakt, de mindshifts die plaatsvinden, de ruimte die je inneemt, allemaal om die persoon te worden die je altijd al ben geweest.

Jij kunt alles in je leven manifesteren wat jij wilt….en ja dat alles is er ook voor jou.

Welk verhaal vertel jij jezelf? Welke vervelende innerlijke geschriften staan er (nog) op jouw hart geschreven?

Zijn het deze misschien;

  • Ik ben niet goed genoeg
  • Ik moet nog 3 cursussen volgen om dan pas te starteb
  • Ik ben het niet waard, ik ben een dubbeltje, ik wordt nooit een kwartje
  • Er zijn al zoveel coaches, ik kan dat verschil niet maken
  • Er is teveel concurrentie 

En de waarheid is dat we hier zijn met een reden, met een boodschap en die mag gehoord worden. Jouw boodschap mag gehoord worden!

Kijk jij bent ervoor die mensen die jouw nodig hebben….dus het werk wat gedaan moet worden, kan niet door iemand anders gedaan worden….same here..box 😉

Jij doet het werk omdat er simpelweg geen ander optie voor is

Jij doet het werk omdat jij hiervoor geboren bent

Jij doet het omdat het je verantwoordelijkheid is om het te doen

Jij bent bereid het werk te doen, ook al zou niemand je iets betalen

Ik ben er 1,5 jaar achtergekomen wat het is wat ik hier te doen heb….vanaf dat moment ben ik alleen nog maar mijn inspiratie gaan volgen. Blogs kwamen als water uit mijn pen… periscope uitzending na periscope uitzending gedaan, spreken hier en daar, steeds meer klanten ontvangen en ze helpen, een community opgebouwd, get2gethers georganiseerd en nog meer mensen helpen, mijn coachingsprogramma blijven bijsturen, met mensen in gesprek blijven, dit zal ik mijn hele leven blijven doen.

Ik wil 100.000 vrouwen helpen om een echte freedomista te worden. Om te leven in totale vrijheid, met wie ze ZIJN en een kick ass bedrijf!

Dit is waarom ik hier ben. 

Maar 1 ding heb ik geleerd, dit punt waar ik nu ben, zou mij nooit gelukt zijn, als ik mijzelf niet de toestemming had gegeven om te ZIJN wie ik ben. Ik BEN mijzelf, voor ALTIJD.

Weet je, de grond heb ik al eens bereikt,..de schulden, een vreselijk zelfbeeld en een yack schuldgevoel…no more bullshit! Alles mag instorten, maar ik nooit meer.

Ons bedrijf is een verlengde van wie we ZIJN

Ik BEN mijn bedrijf en daar ben ik trots op

Wil jij ook ZIJN wie je bent? Jezelf en daarmee gewoon een kick ass leven en bedrijf mee opbouwen, iedere dag weer?

Oh nu, kan ik nog legio oude koude marketing zinnetjes opknallen als;

  • Zou jij ook graag dit of dit willen in je leven?
  • Wil jij ook graag minimaal 5.ooo euro per maand verdienen in je bedrijf
  • Als je nu niet instapt dan mis je dit of dat 

BLEG nee, getver getver….

Ik ben ik, ik deel met je wat ik te delen heb, ik deel dingen, situaties waar ik simpelweg gewoon vet veel van heb geleerd, ik deel de weg die ik heb afgelegd, ik deel mijn struggels, mijn geleerde lessen, ik laat je zien hoe ik dingen DOE, ik vertel je met liefde wat jij kunt doen, gecombineerd met superintuitief en mijn rete praktisch ZIJN.

HIER kun je mijn verhaal en 23 bewezen tips beluisteren, die ervoor gezorgd hebben dat ik vandaag op dit punt sta in mijn leven! 

Wat er nu gebeurt, dat creëer ik zelf in mijn leven, door geen geouwesnitzelhoer te accepteren, ik mezelf volledig verantwoordelijk hou voor mijn verlangens en dromen & daarbij de actie neem die nodig is, die actie vanuit de bron, vanuit creatie! Hou ervan!

Wie anders dan jezelf wil jij dan zijn?

Jij weet dat je klaar bent voor de volgende stap, als jij het lef hebt om iedere dag je mind een beetje te stretchen, om iedere dag nog meer over jezelf en over het leven te leren, om iedere dag doen wat je hier te doen hebt…..

Ben jij die vrouw die in zichzelf gelooft en nu ECHT hele grote stappen wilt zetten? Resoneert mijn energie met jou energie?

Dan nodig ik je van harte uit voor mijn Droom,Doen&Doooor magische coachingstraject! HIER lees je er alles over. Mail mij als je vragen hebt.

Liefde, Monica